Onur Ayı Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden ile tokalaştıktan sonra üstsüz kaldı! Beyaz Saray’daki partiye hareketi damga vurdu

Beyaz Sarat’da düzenlenen bir partide çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. ABD Başkanı Joe Biden’ın ev sahipliğinde düzenlenen onur günü partisinde transseksüel model Rose Montoya’nın Biden ile tokalaştıktan sonra üstünü çıkarttığı anlar çok konuşuldu. Sosyal medyadan yapılan paylaşım sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Trend 13-06-2023 15:27

Onur Ayı'nı öyle bir kutladı ki! Biseksüel model New York sokaklarında üstsüz yürüdü

Biseksüel model Noel Leon, bu hafta Onur Ayı'nı kutlamak için New York sokaklarında üstsüz gezerken görüntülendi. Gösterişli görüntüsüyle birçok izleyiciyi şaşkına çeviren Noel Leon, sosyal medyada paylaştığı görüntülerle büyük ilgi ve övgü topladı.

Trend 16-06-2022 12:53

Colorado'da evlenen ilk eşcinsel çift Onur Ayı'nı kutladı! “Bizim için çok zordu”

Amerika Birleşik Devletleri’nin Colorado eyaletinde resmi olarak evlenen ilk eşcinsel çift Anne ve Fran Simon, Onur Ayı’nı mutlu bir şekilde kutladı. 2013 yılında hayatlarını birleştirdiklerini ifade eden ikili, mutluluklarını elde etmenin kolay olmadığını ve toplumsal olarak insanların damgalamalarının acı verici olduğundan söz etti.

Trend 07-06-2022 14:02

Taylan Antalyalı kimdir? Taylan Antalyalı neden TT oldu?

Muğlaspor’da futbolculuk kariyerine başlayan Taylan Antalyalı, daha sonra gösterdiği performans ile birçok kulübün dikkatini çekti. Taylan Antalyalı Muğlaspor’dan sonra Bucaspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyes gibi birçok takımda yer aldı. Son olarak Galatasaray’ın da radarına giren Taylan Antalyalı, Galatasaray’ın milli futbolcusu oldu. Sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf ile gündeme gelen Antalyalı, bir kısımdan destek alırken, bir kısımdan ise tepki çekti.

Spor 28-06-2021 13:23

Madonna'dan İstanbul paylaşımı: Neden bu kadar çok polis var?

Madonna hafta sonu Taksim meydanında gerçekleşen Onur Haftası'na dair gündem olan bir videoyu paylaştı. Türk takipçileri Madonna'ya yorum yağdırdı.

Magazin 28-06-2021 09:31