Öykü Karayel Haberleri Ve Son Dakika Öykü Karayel Haberleri

Öykü Karayel Haberleri Ve Son Dakika Öykü Karayel Haberleri

20 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu olan Öykü Karayel oyuncudur. Ödüllü oyuncu Karayel Çemberlitaş Kız Lisesi’nden sonra Kenter Tiyatrosu’nda eğitim almış ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girmiştir. Henüz burada öğrenciyken tiyatro oyunlarında sahne almaya başlayan oyuncu Güzel Şeyler Bizim Tarafta adlı oyundaki performansı ile genç yetenek ödülü kazanmıştır. Televizyondaki ilk deneyimi Kuzey Güney dizisindeki başrol ile olmuştur. Bunu Kara Para Aşk, Bulantı, Toz, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kalp Atışı, İşe Yarar Bir Şey, Put Şeylere, Muhteşem İkili, Jet Sosyete, Bir Başkadır yapımları takip etmiştir.

Öykü Karayel Haberleri

Arak dizisinin Zeynep Çınar'ı Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında? Öykü Karayel kiminle evli? Bir Başkadır dizisi ile gündem olmuştu

Öykü Karayel Arak dizisi ile birlikte merak edilmeye başlandı. Öykü Karayel kadrosunda Tülin Özen, Mehmet Özgür ve Yıldıray Şahinler gibi isimlerin bulunduğu Arak dizisinde İlker Kaleli ile başrolü paylaşacak. Ünlü oyuncu Netflix'te yayınlanan Bir Başkadır dizisindeki Meryem karakteriyle uzun süre konuşulmuştu. Peki, Arak dizisinin Zeynep Çınar'ı Öykü Karayel kimdir, kaç yaşında? Öykü Karayel kiminle evli? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 21-12-2023 20:26

ARAK DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Arak dizi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Kaleli ve Öykü Karayel'in başrolde olduğu dizi bu akşam ilk bölümüyle ekran yolculuğuna başlayacak. Her hafta perşembe akşamları yayınlanacak olan dizi ile ilgili beklentiler oldukça yüksek. Kara ve Zeynep'in hikayesinin anlatılacağı Arak'ın başrollerini Poyraz Karayel ve Kuzey Güney dizilerinin yıldızları paylaşıyor. Peki, Show TV Arak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam başlıyor!

Magazin 21-12-2023 19:03

Arak dizisinde İlker Kaleli'ye bomba partner! Çok ünlü bir isim kadroya katıldı

Yakında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Arak dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Başrolünde İlker Kaleli'nin bulunduğu diziye çok ünlü bir isim katıldı.

Magazin 02-10-2023 22:26

Ünlü şarkıcı Can Bonomo İstanbul'u terk etti! Ailesiyle birlikte bakın nereye yerleşti

Ünlü şarkıcı Can Bonomo, başarılı oyuncu Öykü Karayel ile 2018 yılında evlendi. Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun bu mutlu evliliğinden bir de Roman ismini verdikleri oğullar var. Sosyal medyada eşi ve oğlu ile sık sık paylaşım yapan Can Bonomo İstanbul'u terk ettiğini açıkladı. Ünlü isim ailesiyle birlikte nereye yerleşmiş.

Magazin 28-09-2023 14:45

Öykü Karayel ikiz kardeşi ile paylaşım yaptı! Görenler ayırt edemedi! ''Hangisi Öykü, hangisi Ezgi?''

Birçok projede rol alan ve başarılı performansıyla dikkat çekmeyi başaran ünlü oyuncu Öykü Karayel, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü oyuncu son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. İkiz kardeşi Ezgi Karayel ile fotoğrafını yayınlayan Öykü Karayel'i kimse ayırt edemedi. Ünlü ismin son paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 06-07-2023 12:16

Öykü Karayel'in eski aşkını görenler şaştı kaldı! O da çok ünlü çıktı

Son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde 'Asiye' rolüyle karşımıza çıkan Öykü Karayel şarkıcı Can Bonomo ile evliliğini sürdürüyor. Başarılı oyuncunun özel hayatı merak ediliyor. Öykü Karayel'in eski sevgilisi Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin yıldızı olan ünlü bir oyuncuymuş.

Magazin 02-12-2022 23:42

Öykü Karayel'den şaşırtan 'çene' itirafı! Yamuk çenemle ilgili iltifat alıyorum

Kuzey Güney, Kalp Atışı, Kara Para Aşk gibi pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle ekranlarda olan Öykü Karayel, İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Ünlü oyuncu Selim'in sorularına samimi yanıtlar verdi ve çenesi hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 20-06-2022 14:12

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden üzen haber! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV ekranlarının yayınlanan Kaderimin Oyunu final iddiaları ile gündeme geldi. Son bölümlere doğru hikayedeki sırların açığa çıktığı dizinin neden ve ne zaman final olacağı merak ediliyor. İzleyiciler "Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler ve final tarihi...

Magazin 28-05-2022 16:42

Öykü Karayel: Oğlumu çekmenizi istemiyorum

Önceki gün Roman ile birlikte objektiflere yansıyan Öykü Karayel, muhabirlere, "Arkadaşlar oğlumu çekmenizi istemiyorum." diyerek, ricada bulundu. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından oğlu Roman’la fotoğraflarını paylaşırken böyle istekte bulunması ise şaşırttı

Magazin 13-04-2022 10:18

Öykü Karayel'den annelik itirafı! Güven duygusu getiren bir şey

Roman adında bir oğlu olan Öykü Karayel, anneliğin enteresan bir duygu olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, "Çok korkarak ya da üzerine deli gibi kafa patlatıp, çok düşünerek anne olmadım. Güven duygusu getiren bir şey annelik" ifadelerini kullandı.

Magazin 08-04-2022 09:14

Kaderimin Oyunu'nun Cemal'i Akın Akınözü sosyal medyada dalga konusu oldu! Psikoloğa götürün yazıktır

Öykü Karayel, Sarp Apak, Akın Akınözü ve Meriç Aral'ın başrollerinde yer aldığı Kaderimin Oyunu, Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. İlgiyle izlenen dizinin12. bölümünde bir Akın Akınözü'nün oyunculuk performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-03-2022 13:34

Öykü Karayel oğlu Roman'ı paylaştı! Yorum yağdı

Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Eşi ve oğluyla mutlu aile pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, son olarak Roman ile verdiği pozları paylaştı.

Magazin 14-03-2022 15:44

Öykü Karayel ve oğlundan Can Bonomo'ya sürpriz!

Mutlu evlilikleriyle ünlüler dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Öykü Karayel ile Can Bonomo, yaklaşık bir yıl önce oğulları Roman'ı kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesaplarından sık sık keyifli anlarını yayınlayan ünlü çiftten yeni bir kare geldi. Bonomo, eşi ve oğlunun kendisine yaptığı sürprizle havalara uçtu.

Magazin 12-03-2022 15:22

Kenan Doğulu'dan duygu dolu paylaşım! Beren Saat'in doğum gününü böyle kutladı

Son olarak imaj değişikliği ile gündeme gelen ünlü oyuncu Beren Saat, bugün 38. yaşına giriyor. Güzel oyuncunun eşi Kenan Doğulu'dan Saat'e duygusal bir jest geldi. Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat için yaptığı doğum günü paylaşımına pek çok ünlü isimden de yorum geldi.

Magazin 26-02-2022 17:52

Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Yapım şirketi açıkladı! Kaderimin Oyunu ne zaman final yapacak?

Star TV'de yayınlanmakta olan Kaderimin Oyunu dizisinin final olacağı iddiası izleyicileri üzdü. Sevilen dizide Öykü Karayel ve Akın Akınözü gibi pek çok başarılı oyuncu rol alıyordu. Peki Kaderimin Oyunu dizisi final mi yapıyor? Kaderimin Oyunu ne zaman ve neden final yapacak? İşte yapım şirketinin açıklaması ve merak edilenler...

Magazin 22-02-2022 18:12

Kaderimin Oyunu'nun Helin'i Meriç Aral'ın gerçek aşkı bakın kimmiş! 11 yaş büyük ünlü oyuncu çıktı

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği 'Helin' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Meriç Aral, bakın hangi oyuncuyla sevgili çıktı.

Magazin 26-01-2022 14:52

Kaderimin Oyunu neden yok? Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin, 14 Ocak Cuma günü yayın akışında yer almaması, ''Kaderimin Oyunu neden yok?'' ve ''Kaderimin Oyunu yeni bölüm ne zaman?'' sorularını gündeme getirdi.

Magazin 14-01-2022 14:24

Kaderimin Oyunu dizisinin Asiye'si Öykü Karayel koronavirüse yakalandı

Dizi setlerinde koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor. Kaderimin Oyunu dizisinin başrol oyuncusu Öykü Karayel'in korona virüsü testi pozitif çıktı. Ünlü şarkıcı Can Bonomo ile evli olan Karayel'in karantina süresinin bitmek üzere olduğu öğrenildi.

Magazin 05-01-2022 23:02

Kaderimin Oyunu'nun Nergis'i Iraz Akçam Instagram pozlarıyla kendine hayran bıraktı!

Başrollerini Öykü Karayel ve Akın Akınözü'nün paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisinde hayat verdiği Nergis karakteriyle adından söz ettiren genç oyuncu Iraz Akçam, sosyal medya paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Magazin 04-01-2022 16:16

Öykü Karayel ile Can Bonomo’yu sinirlendiren Sertab Erener sorusu

GQ Türkiye Men of the Year 2021 Ödül Töreni'ne katılan Öykü Karayel-Can Bonomo çiftine geçtiğimiz aylarda basın önünde gergin anlar yaşadıkları Sertab Erener’le ilgili sorular soruldu.

Magazin 17-12-2021 20:38

Öykü Karayel ödül aldı, eşi Can Bonomo gözyaşlarına boğuldu

Ünlü oyuncu Öykü Karayel GQ Men Of The Year 2021’de 'Yılın Kadını' ödülünü aldı. Karayel teşekkür konuşmasında eşi Can Bomono'ya teşekkür etti. Sahnedeki eşini izleyen şarkıcı Can Bonomo ise gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 17-12-2021 02:45

Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel kaç yaşında ve nereli?

Kalp Atışı, Kuzey Güney, Bir Başkadır gibi projelerin oyuncu kadrosunda yer alan Öykü Karayel şimdilerde Kaderimin Oyunu adlı dizide 'Asiye' rolüne hayat veriyor. Öykü Karayel, Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldıktan sonra, 2007'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 19:46

Kaderimin Oyunu uyarlama mı? Kaderimin Oyunu kitaptan mı uyarlandı?

Senarist Sırma Yanık tarafından kaleme alınan, Emre Bakaşasak tarafından yönetilen Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık 2021'de seyircilerle buluşacak. Birbirinden ünlü oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinde genç yaşında iki çocuğuna bakmak zorunda kalan Asiye karakterinin dramı işlenecek. Peki Kaderimin Oyunu uyarlama mı? İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:59

Kaderimin Oyunu nerede çekiliyor? Kaderimin Oyunu oyuncuları kimdir?

Kaderimin Oyunu dizisinin nerede çekildiği, konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisi 3 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin yönetmeliği Emre Kabakuşak'a ait. İşte detaylar...

Magazin 03-12-2021 18:15

Öykü Karayel Kaderimin Oyunu ile ekrana dönüyor! Yaşadığı her şeye rağmen...

Star’ın yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nda ‘Asiye’ karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Öykü Karayel, "Kaderimin Oyunu, her şeye sıfırdan başlamak zorunda kalan Asiye’nin hikayesi" diyerek rolünü anlattı.

Magazin 03-12-2021 12:11

Can Bonomo: Sanki yeniden doğmuşum bembeyaz

Ünlü oyuncu Öykü Karayel ile evli olan Can Bonomo, sekiz aylık oğlu Roman ile birlikte objektif karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, fotoğrafı, "Kucaklıyorum kendi kendimi 34 yaşında. Sanki yeniden doğmuşum bembeyaz. Üç canım var, üç gücüm var, üç kereyim. Ne iyi etmişim" ifadeleriyle paylaştı.

Magazin 02-12-2021 15:33

Fotoğrafı gören şaşkınlık yaşadı! Hangisi Öykü Karayel?

Sevilen oyuncu Öykü Karayel, çok yakında Star Tv kanalında yayınlanacak olan Kaderimin Oyunu dizisinde Asiye karakteriyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyuncunun, Instagram hesabında ikiz kardeşiyle paylaştığı fotoğrafı şaşkınlık yarattı.

Magazin 26-11-2021 20:29

Kaderimin Oyunu ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinden yeni fragman da yayınlandı.

Magazin 22-11-2021 20:58

Can Bonomo ve Öykü Karayel’in sözünü kesti! Sertab Erener’in gergin anları

Bir projenin lansman gecesi için bir araya gelen Can Bonomo, Öykü Karayel ve Sertab Erener, etkinlik öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Can Bonomo ve Öykü Karayel çiftine yöneltilen bir soru sonrası, Sertab Erener’in gergin halleri kameralara böyle yansıdı.

Magazin 18-11-2021 09:32

Sertab Erener, Öykü Karayel ve Can Bonomo'dan 'İyiliğe Ninniler'

"İyiliğe Ninniler" projesinin lansman toplantısı, ninni albümüne sesiyle hayat veren Sertab Erener ve albümde Erener ile düet yapan ve markanın yeni yüzleri olan Öykü Karayel ve Can Bonomo'nun katılımıyla gerçekleştirildi. Projenin tüm dijital dinleme gelirleri AÇEV'in çalışmalarına aktarılacak.

Magazin 17-11-2021 17:32

Can Bonomo'nun oğlu Roman babasının kopyası

Şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel'in oğulları Roman, babası Can Bonomo'ya olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Roman, tıpkı babasının kopyası.

Magazin 10-11-2021 17:24

Öykü Karayel'den anne-oğul pozu

Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren Öykü Karayel, geçtiğimiz hafta oğlunun yüzünü ilk kez göstermişti. Ünlü oyuncu, Roman ile birlikte verdiği yeni pozu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 23-10-2021 13:47

Öykü Karayel ikizi ve oğlunu paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda oğlu Roman'ın yüzünü ilk kez gösteren oyuncu Öykü Karayel, önceki gün ikiz kardeşi Ezgi Karayel ile buluşup; minik bebeğini gezdirdi. Çiçeği burnunda anne Karayel, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 02-10-2021 11:38

Rıza Kocaoğlu'ndan Kuzey Güney itirafı: Bu benim travmam!

Bir dönem izleyiciyi ekrana kilitleyen Kuzey Güney dizisinde Ali karakterine hayat veren başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu, bir YouTube kanalında verdiği röportajda, Kuzey Güney dizisinden ayrılma sürecini anlattı.

Magazin 30-09-2021 14:08

Kaderimin Oyunu ekibi buluştu! Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak'tan ilk poz

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak. Ekip bir araya gelerek okuma yaptı.

Magazin 27-09-2021 17:34

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak, Kaderimin Oyunu dizisinde buluştu

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kaderimin Oyunu'nun başrollerinde Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak yer alacak.

Magazin 20-09-2021 20:32

Öykü Karayel-Can Bonomo çifti oğullarının yüzünü gösterdi

Şarkıcı Can Bonomo ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Öykü Karayel, 5 aylık oğlu Roman'ın yüzünü ilk kez gösterdi. Karayel, eşi ve oğlunun eğlenceli videosunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 15-09-2021 10:16

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin jüri üyeleri belirlendi

Belgeselleri Didem Pekün, Pelin Esmer ve Pınar Öğünç, kısa metraj filmleri ise Onur Saylak, Öykü Karayel ve Tunç Şahin'den oluşan jüri değerlendirecek

Yurthaber 02-09-2021 12:59

Can Bonomo: Fırıldak dönmeyi öğrendi

Şarkıcı Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel ve oğlu Roman ile objektif karşısına geçti. Bonomo, birlikte çekilen fotoğraflarını, sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 20-08-2021 11:31

Öykü Karayel ile Can Bonomo Çeşme'de görüntülendi

Şarkıcı Can Bonomo ile oyuncu Öykü Karayel'in, 3 aylık bebekleri Roman ile çıktıkları Çeşme tatili devam ediyor. 2018'de dünyaevine giren ve mutlu evlilikleri devam eden ünlü ikilinin denizdeki romantik anları kameralara yansıdı.

Magazin 22-07-2021 13:32

Can Bonomo: Güzel oğlum denizle tanıştı

2018'de nikah masasına oturan Can Bonomo ile Öykü Karayel, iki ay önce bebekleri Roman'ı kucaklarına almıştı. Ege koylarında tatil yapan ünlü çift, önceki gün çocuklarını ilk kez denizle tanıştırdı.

Magazin 23-06-2021 17:37

Can Bonomo ve eşi Öykü Karayel SMA'lı Mirza bebek için elini taşın altına koydu!

Ünlü şarkıcı Can Bonomo ve oyuncu eşi Öykü Karayel SMA'lı bir bebek için sosyal medya hesaplarından kampanya başlattılar. Yayınladıkları video ile ilgi çeken çift, katılım sağlayacak olanlara da bir sürprizleri olduklarını açıkladı. Takipçilerini kampanya için davet eden çift, katılım istenilen aşamaya gelirse oğulları Roman Bonomo'nun yüzünü göstereceklerini açıkladı.

Magazin 20-06-2021 15:01

Can Bonomo oğlu Roman ilk kez objektif karşısına geçti! İşte o ilk kare

Ünlü şarkıcı Can Bonomo 2018 senesinde oyuncu sevgilisi Öykü Karayel ile dünyaevine girdi. İkili, geçtiğimiz aylarda oğullarını kucağına alarak anne baba olmanın sevincini yaşadı. Oğullarına 'Roman' adını veren çiftten ünlü şarkıcı ilk kez oğlunu kucağına alarak objektiflere poz verdi. Bonomo pozuna 'Güçlü bir sincap Romulus' notunu düştü.

Magazin 13-06-2021 09:17

Öykü Karayel: Bu durum ürememize sebep oldu

Öykü Karayel, eşi Can Bonomo'nun doğum gününü Instagram'dan yayınladığı gönderi ile kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşan Karayel'in notuna beğeni yağdı.

Magazin 17-05-2021 10:43

Can Bonomo: Adınla yaşa canım oğlum

2018 yılında dünyaevine giren Can Bonomo-Öykü Karayel çifti, ilk bebekleri Roman'ı kucaklarına almıştı. Oğlu ile ilgili ilk kez paylaşımda bulunan Bonomo, "Adınla yaşa canım oğlum. Annen ve baban her zaman yanında" dedi.

Magazin 19-04-2021 13:34

Öykü Karayel-Can Bonomo çiftinin bebekleri dünyaya geldi

Öykü Karayel ile Can Bonomo'nun erkek bebekleri 'Roman' dünyaya geldi. Peki Roman ismi ne anlama geliyor?

Magazin 17-04-2021 14:28

Can Bonomo ve Öykü Karayel gün sayıyor

Baba olmak için gün sayan şarkıcı Can Bonomo, oyuncu eşi Öykü Karayel ile birlikte poz verdi. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikiliden Bonomo, "Biz yürüyüşçüyüz" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-03-2021 11:37

Bir Başkadır'ın Meryem'i Öykü Karayel'in hamilelik pozu gündem oldu!

Roman Bonomo'yu kucağına almak için gün sayan Can Bonomo'nun eşi Netflix'te yayımlanan Bir Başkadır dizisinin yıldızı Öykü Karayel'in hamilelik pozuna beğeni yağdı.

Magazin 03-02-2021 09:19