Oyuncakçı Haberleri

Dünyanın en korkunç adası! Meksika’nın Bebek Adası tüyler ürpertiyor

Dünyanın pek çok yerinde korkunç hikayelere sahip olan bölgelere rastlanıyor. Hatta kimilerinin gizemini koruduğu şehir efsanesi halinde kulaktan kulağa yayılıyor. Meksika'da bulunan "Isla de las Munecas" ya da Türkçe adıyla Oyuncak Bebekler Adası bir korku filmi seti ya da bir kabus gibi görünüyor.

Trend 13-09-2021 11:11

Oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? 3 bin TL hibe desteği şartları neler?

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa beklenen müjdeyi verdi ve 5 bin TL ile 3 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Peki oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Oyuncak, hediyelik eşya ve kozmetik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği şartları neler? İşte yanıtı...

Finans 18-05-2021 13:14

Minik oyuncaklara tasarladığı kostümlerle geleneksel halk kültürünü yaşatan sanatçı: Petros Kaminitos

Çocuk yaşlardan itibaren oyuncak bebekleri için geleneksel kıyafetler tasarlayan Petros Kaminiotis hobisini sanata dönüştürdü. Bu sanatçı geçmişten günümüze kadar Yunan kültürüne ait geleneksel kıyafetleri oyuncak bebeklere özel olarak dikiyor.

Trend 25-03-2021 09:22

O oyuncaklar tarihe karışıyor!

Farklı vücut parçaları ve aksesuarları olan Bay ve Bayan Patates Kafa oyuncaklarının isminde kadın ve erkekliğe vurgu kaldırılacak. Firma bu yıl hayata geçirilmesi planlanan isim değişikliğiyle ilgili olarak "Kültür evrimleşti. Çocuklar kendi deneyimlerini yansıtabilmek istiyor" açıklaması yaptı.

Haber 26-02-2021 12:14

Oyuncakçı

Oyuncakci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Oyuncakci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kulağa tuhaf geldiği kadar insana korku veren birbirinden ilginç 10 fobi!

Yunan mitolojisinde 'korku' anlamına gelen kelime kökünden gelen fobi; bir şeye karşı duyulan korkunun, bireyin gündelik yaşamını olumsuz yönde etkilemesi halidir. Ancak bu durum korkulan her şeye karşı fobi olduğu anlamına gelmez. Psikologlar tarafından tanımlanan 400’ten fazla fobi olduğu biliniyor. Bazıları ise kulağa oldukça tuhaf geliyor.

Trend 23-02-2021 16:27

Karantinada seks oyuncaklarının satışı iki katına çıktı

Koronavirüs salgını, seks oyuncakları satışını artırarak iki katına çıkardı.

Haber 28-12-2020 11:35