Pareo Haberleri

Deniz kenarındayken üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz hem şık hem rahat parçalar

Deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken şık görünmek isteyenlere güzel bir haberimiz var! Bikini ve mayo üzerine giyilebilecek birbirinden şık ve rahat parçaları sizin için derledik. Nefes alan kumaşlardan üretilen ve farklı beden ölçülerine uygun gömlek, şort, plaj elbisesi ve pareoları inceleyebilirsiniz.

Kadin 25-07-2023 16:46

Sahillerde güneşten korunmak için takabileceğiniz retro şapka tarz ve kombinleri

Sahil sezonunun açılması ile en çok araştırılan konulardan biri, retro tarzını benimseyen şapka modelleri ve bunların nasıl kombinleneceği olabilir. Eski yıllarda moda olan ve son yıllarda tekrar kendini hatırlatan yuvarlak hasır şapkalar, en çok sevilen şapka modelleri arasında yer alır. Tatil valizinizi hazırlamadan önce retro tarz kombinlerini araştırıyorsanız sizin için listelediğimiz ürünlere göz atabilirsiniz.

Haber 30-06-2022 20:21

Tatilinizde üstünüzden çıkarmak istemeyeceğiniz şıklığıyla sizi büyüleyecek pareo çeşitleri

Yazın gelmesiyle plaj modası da hareketlenmeye başladı. Bikini ve mayoların üzerine giyilen pareo çeşitleri, plaj modasının en önemli parçalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı tasarımlara sahip pareoları bikini ve mayolarınızla kombinleyerek plajda şıklığınızla konuşulabilirsiniz. Estetik görünümünün yanı sıra rahat kullanımıyla da vazgeçilmeziniz hâline gelecek modelleri keşfetmeye ne dersiniz? Öyleyse okumaya devam etmelisiniz!

Kadin 27-06-2022 18:04

Her biri birbirinden farklı stiliyle göz kamaştıran bikini altı modelleri

Yaz aylarının gelmesiyle plaj şıklığına önem veren kadınlar, yeni sezon bikini ve mayo trendlerini araştırmaya başladı bile. Eğer siz de plajlarda şıklığınızı konuşturmak istiyorsanız bu sezon sıkça karşılaşacağınız, tasarımıyla göz kamaştıran bikini altı modellerine mutlaka göz atmalısınız. Birçok marka ve model arasında bir türlü karar veremiyorsanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin 27-06-2022 10:17

Pareo

Pareo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pareo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yaza hazırlananların listesinde bulunması gereken en iyi ve ucuz pareo çeşitleri

Yaza hazırlandığınız şu günlerde iddialı plaj kombinleri ile sahilin tozunu attırmaya ne dersiniz? "Tabii ki evet derim" dediğinizi duyar gibiyiz. O zaman sizin için hazırladığımız yazıyı sonuna kadar okumanızı tavsiye ederiz. 2022 yazında plajlarda tüm dikkatleri üzerinize çekecek birbirinden şık ve özel pareo modellerini sizler için araştırdık ve bir araya getirdik. İşte giydiğinizde manken gibi hissetmenizi sağlayacak en güzel pareo modelleri!

Kadin 27-05-2022 10:24

Fazlalıklarınızı pareo ile kamufle edebilirsiniz! Plajda şık ve zarif görünmenin sihirli aksesuarı

Tatil sezonuna girdiğimize göre plaj modasını mercek altına alıyoruz. Plajda şık ve zarif görünmek için nelere dikkat edilmeli, pareo nasıl bağlanmalı? Sizin için araştırdık.

Kadin 18-05-2021 11:36