Pınar Altuğ Atacan Haberleri

Pınar Altuğ kocasıyla pozunu paylaştı! Gazze sorusu geldi... Boyumuzu aşar

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan ile aşk pozlarını paylaştı. Ancak aşk pozunu Gazze hakkında gelen soru dikkat çekti. Pınar Altuğ ise bu soruyu pas geçmedi.

Magazin 16-01-2024 11:32

Pınar Altuğ'dan imam Mehmet Şükrü Dörtbudak'a verilen cezaya tepki

Diyanet İşleri Başkanlığı, pedofiliyi savunan ve karma eğitimi hedef alan Şanlıurfa Mevlana Halid Camisi İmamı Mehmet Şükrü Dörtbudak’a kınama ve para cezası verince oyuncu Pınar Altuğ sinirlendi. İşte başarılı oyuncunun o paylaşımı...

Magazin 21-08-2023 12:07

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı! Pınar Altuğ'dan Tamer Karadağlı paylaşımı

"Çocuklar Duymasın" dizisinde Meltem ile Haluk karakterlerine hayat veren Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ Atacan dostluklarını dizi setinden özel hayata da taşıdı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Karadağlı'ya ilk tebrik de Altuğ'dan geldi.

Magazin 11-08-2023 09:31

Pınar Altuğ'dan boy yorumlarına sert yanıt! Siz söyleyince...

Pınar Altuğ, arkadaşının nikahında giydiği topuklu ayakkabı nedeniyle, eşi Yağmur Atacan ise yine aynı nikahta giydiği pantolon nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Magazin 05-03-2023 00:57

Pınar Altuğ Atacan

Pınar Altuğ Atacan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Pınar Altuğ Atacan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Pınar Altuğ kızı Su ile pozlarını paylaştı! Aynı babası yorumuna yanıt

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Meltem' karakterine hayat veren Pınar Altuğ kızı Su ile poz verdi. 13 yaşındaki kızıyla pozlarını paylaşan Altuğ'a "Kızınız gerçekten su gibi", "Aynı babası" yorumları yağdı. Altuğ bu yorumlardan birine hemen yanıt verdi.

Magazin 29-09-2022 13:55

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'dan aşk pozu! Bana 'Karım olur musun?' diye soralı 15 yıl oldu

Oyuncu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan evlendikleri günden beri yaş farkı yüzünden eleştirilere maruz kalsa da uzun yıllardır mutlu bir ilişki sürdürüyor. Her fırsatta birbirlerini çok sevdiklerini söyleyen ünlü çift 15. yıllarını kutluyor. Çocuklar Duymasın'ın ünlü oyuncusu Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan beraber poz verip "İyi ki" dedi. İşte evlilik yıl dönümü kutlaması...

Magazin 15-08-2022 15:43