Porselen Haberleri

Yemeklerin lezzetini artıracak en iyi porselen tencere çeşitleri

Yemek pişirirken kullanacağınız tencerenin hangi malzemeden olması gerektiğine karar vermek zor olabilir. Peki ya doğal ham maddeler içeren, düşük ısıda yüksek pişirme performansı sayesinde yiyeceklerin besin değerlerini koruyan, lezzetli yemekler pişiren şık bir tencere alternatifinden bahsetsek? Gelin, yemek yaparken harikalar yaratmanıza yardımcı olacak en iyi porselen tencere çeşitlerini keşfedelim.

Haber 25-09-2023 16:59

Heyecanlandıran keşif! Denizin altındaki antik gemi enkazında 100 bin parça porselen bulundu

Güney Çin Denizi’nin kuzeybatısında heyecanlandıran bir keşfe imza atıldı. Denizin yüzlerce metre altında, iki antik gemi enkazı keşfedildi. İki ticari gemi batığında, 100 bin parçadan oluşan porselenler ve işlenmiş kütükler bulundu. Çinli yetkililer, yeni keşfin İpek Yolu'nun deniz bölümü hakkında önemli ipuçları sağlayacağını belirtiyor. İşte detaylar...

Haber 29-05-2023 11:09

Bir garip olay! Deprem anında mağazadaki porselenler yerinden bile oynamadı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen iki büyük depremden şaşırtan görüntüler gelmeye devam ediyor. Depremde bir binanın giriş katında bulunan, mutfak eşyalarının satıldığı bir mağazada raf ve tezgahtaki ürünlerin yere düşmemesi şaşırttı.

Haber 15-02-2023 20:10

Hem şık hem kullanışlı yemek takımı isteyenlere en iyi porselen markaları

Sevdiğiniz kişiyle mum ışığında baş başa vakit geçirmenin, aileniz için hazırladığınız vazgeçilmez pazar kahvaltılarında gülüşmenin ya da dostlarla beş çayı eşliğinde yaptığınız sohbetlerin yeri apayrı. Bu sıcacık anlara eşlik eden porselen yemek takımlarının da... Sofralarınızı güzelleştirecek hem şık hem kullanışlı setler arıyorsanız çok şanslısınız çünkü sizin için en iyi porselen markalarını araştırdık. Bu markaların en sevilen porselen yemek takımlarını keşfetmeye hazır mısınız?

Yemek 27-09-2022 12:01

Porselen

Porselen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Porselen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mutfaktaki görünmez tehlike ölüm saçıyor! Verdiği zarar inanılmaz

Seramik yemek tabakları neredeyse her mutfakta var. Şık olmasının yanı sıra sağlıklı olduğu düşünülen seramik tabaklar yanlış seçildiğinde zehir saçmaya başlıyor. Özellikle çocuklar için kullanılan mutfak ürünlerinde terciniz asla seramikten yana olmamalı. Seramik yemek tabakları, fincanlar, bardaklar ve kaseler zehir etkili ağır metal içerebilir.

Kadin 14-06-2022 10:14

Kütahya'dan bu yıl 500 milyon dolarlık ihracat yapılması hedefleniyor

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç: - "İleri teknolojiyle üretim yapılan Avrupa'nın en büyük porselen ve seramik fabrikaları Kütahya'da bulunmaktadır. Dolayısıyla yeni yatırımlarla beraber Kütahya'nın gelecekte bu sektörde dünyanın en büyük üretim merkezi haline geleceğine inanıyoruz"

Yurthaber 24-05-2022 11:24

Atık malzemeleri süs eşyasına dönüştüren kadınlar ekonomik kazanç sağlıyor

Atık malzemeleri süs eşyasına dönüştüren kadınlar ekonomik kazanç sağlıyor

Yurthaber 02-03-2022 13:56

Çizilen porselen tabaklarınızı çöpe atmayın. Çözümü son derece kolay!

Bulaşık makinelerinin insan hayatında önemli bir yeri var. Hem zamandan hem sudan sağladığı enerji tasarrufu sayesinde paha biçilemez bir seçenek sunuyor. Ama ne yazık ki her güzel şeyin bir bedeli olabiliyor. Bulaşık makineleri maalesef porselen tabakları çizebiliyor. "Ah keşke porselenlerim çizilmese" diyorsanız sizi bu durumdan kurtaracak pratik çözüm önerileri ile karşınızdayız!

Kadin 01-03-2022 13:08

Gülüş tasarımı nedir? Mükemmel gülüş planlaması nasıl yapılır?

Sosyal medya sayesinde, estetik uygulamalara olan ilginin ciddi şekilde arttığını belirten Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Gülcan Pirbudak, daha güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan estetik uygulamalar hakkında detaylı bilgi aktardı.

Kadin 14-07-2021 10:34

El yakıyor! 35 dolara alınan kase 722 bin dolara satıldı

ABD'de geçen yıl ikinci el eşya olarak 35 dolara alınan 15. yüzyıldan kalma Çin yapımı porselen kase açık artırmayla yaklaşık 722 bin dolara satıldı.

Haber 20-03-2021 08:05