Problem Haberleri

Karısıyla yaşadığı cinsel ilişkiyi ifşaladı! Yedek parça gibi hissediyorum

Cinsel ilişkide yaşanan problemlerin çözülmemesi daha büyük sorunlara neden olabiliyor. Partnerler farklı beklentiler içerisinde olabiliyor. Karısıyla yaşadığı cinsel ilişki problemini ifşalayan bir adam uzmanlardan öneri istedi.

Kadin 20-06-2023 15:03

İş yerinde haksızlığa uğradığınızın 17 işareti! Farkında olmayabilirsiniz ama sağlığınızı etkiliyor

Hayatın birçok alanında zaman zaman zorluklar yaşanabiliyor. İş hayatında yaşanan zorluklar genellikle görmezden gelinse de bu durumların göz ardı edilmesi daha büyük problemlere yol açabiliyor. Uzmanlar genellikle farkında olunmayan iş yerinde yaşanan zorbalıkların işaretlerini paylaştı.

Kadin 19-02-2023 16:23

Deprem sonrası çocuğunuza olan iletişiminiz çok önemli! Önce kendinizden başlayın...

Depremin sarsıcı etkileri psikolojik olarak da birçok probleme sebep olabiliyor. Depremin ardından yaşanan travmaları aşmak adına doğru müdahalelerin yapılmaması kalıcı zararlara neden olabiliyor. Uzmanlar depremden ve deprem görüntülerinden etkilenen çocuklarla kurulan iletişime dikkat edilmesi gerektiğini paylaştı.

Haber 09-02-2023 15:15

Her kadının bilmesi gerekiyor: Günlük problemleri çözen basit tüyolar! Çilek bacaklara ve kararmış koltuk altlarına veda edin

Her kadın vücudunun ve yüzünün pürüzsüz olmasını istese de bu istekler her zaman mümkün olmayabiliyor. Cilt kararmaları, çilek bacak, kabaran saçlar ve istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler aranıyor. Bu problemleri gidermek için her kadının bilmesi gereken çok kolay güzellik ipuçları bulunuyor.

Kadin 13-01-2023 12:09

Hiç bilmediğiniz hayatınızı anında kolaylaştıracak 8 ufak ipucu

Günlük hayatta yaşadığımız ufak sorunları görmezden geliyoruz. Ancak bu sorunlar daha büyük problemler yaşamaya neden olabiliyor. Oysa ki çok basit yöntemler ile yaşadığınız problemleri kolayca çözebilirsiniz. İşte şaşıracağınız hayat tüyoları...

Kadin 01-11-2022 11:47

Tüm dünyanın gözü onda! Karagül cilt problemlerini kökten çözüyor

Herkes pürüzsüz ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyor. Ancak sağlıksız beslenme, stres, uykusuzluk, genetik faktörler gibi etkenler nedeniyle çeşitli cilt problemleri yaşanabiliyor. Şanlıurfa'da yetişen karagül aklınıza gelecek her türlü cilt problemine karşı koruma sağlıyor.

Haber 07-09-2022 10:18

Sandığınız kadar uzun değilmiş: Kadınların orgazm olmasına yetecek penis boyu açıklandı! Penis boyunu uzatmak için...

Penis boyu birçok erkeğin açıklayamadığı problemleri arasında bulunuyor. Toplum uzun cinsel organın daha hızlı ve etkili orgazm yarattığını düşünüyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların orgazm olması için penisin düşünülen boyutlarda olmasına gerek yok. Ayrıcı penisi uzatmak için çok çeşitli yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-2022 11:35