Puma Haberleri

Fiyatı 569 TL'ye düştü! Geçen ayın en çok satan ürünü Puma spor çantasının fiyatı en dipte

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız sadece geçen ay Amazon'da 200 adetten fazla satan Puma Fundamentals Sports Bag M Spor Çantası'na mutlaka bir göz gezdirmelisiniz. Günün Fırsatları kapsamında bugüne özel indirimli fiyatıyla öne çıkan çantayı sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 02-04-2024 15:27

Yürüyüşte, koşuda, arkadaş buluşmasında rahatlık ve tarz sunacak spor tayt modelleri

Baharla birlikte açık havada geçireceğiniz vakitlerde rahat hissetmenizi sağlayacak bir tayt arıyorsanız içeriğimize bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Çünkü ister yoga matında poz verin ister parkta koşu yapın ister spor salonunda antrenmanlarınıza odaklanın, doğru taytla her anı konforlu geçirmek mümkün. Kombinlerinizi canlandıracak, hareket özgürlüğünüzü artıracak ve gün boyu konfor sağlayacak spor tayt modellerinden oluşan seçkimizle dolu dolu bir sezon geçirmeye hazır olun!

Kadin 25-03-2024 23:34

Her adımda rahatlık sunan Puma RS 3.0 Cordura® Spor Ayakkabı'da 1250 TL indirim

Spor ayakkabılar, birçok kişi için spor ya da şık fark etmeksizin tüm kombinlerin vazgeçilmez parçası. Onları birçok kişi için vazgeçilmez kılan tabii ki son derece rahat olmaları. Her adımda ayaklarınızı rahatlıkla buluşturan kaliteli bir spor ayakkabıya sizin de ihtiyacınız varsa Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma RS 3.0 Cordura® Sneakers Spor Ayakkabı'ya bir şans vermeye ne dersiniz? Gelin, sizin için incelediğimiz Puma'nın sevilen modelini bir inceleyin.

Haber 21-03-2024 12:37

Fiyatı 409 TL'ye düştü! Evde, bahçede, plajda vazgeçilmeziniz olacak Puma terlikte %49 indirim

Rahatlığı ve tarzı bir arada yaşamanız sağlayacak Puma Leadcat 2.0 Terlik, Bahar Fırsatları'na özel %49 indirimle sizleri bekliyor. Puma kalitesi ve dayanıklılığıyla uzun ömürlü bir kullanım sunan bu terlik, ayak tabanını destekleyen ergonomik tasarımı sayesinde favoriniz olacak. Her adımda konfor ve stili bir arada yaşamak için acele edin, fırsatı kaçırmayın.

Haber 15-03-2024 14:08

Diğer Haber Etiketleri

benetton beyaz ayakkabı Adidas Amazon defacto Koton LEGO çanta tayt gözlük sırt çantası şapka Göz spor ayakkabı moda Acer Stanley amazon alışveriş adidas advantage adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı asics asics ayakkabı dagi crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot columbia erkek ayakkabı columbia erkek mont columbia polar champion champion sweatshirt defacto erkek gömlek boxer boxer erkek çanta modelleri bioblas bioblas şampuan bioxcin bioxcin forte bioxcin şampuan calvin klein calvin klein ayakkabı calvin klein boxer camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı brooks erkek iç giyim erkek koşu ayakkabısı erkek şapka erkek sırt çantası erkek terlik erkek terlik modelleri erkek tişört erkek tişört modelleri garmin garmin saat günün fırsatı gözlük modelleri galatasaray iç giyim dockers ayakkabı dockers bot dockers by gerli dockers erkek ayakkabı kappa jack and jones jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt jack wolfskin jump jump erkek spor ayakkabı jump spor ayakkabı new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı nike koşu ayakkabısı nike tayt koşu ayakkabısı kot ceket erkek levi’s levis levis 501 levis mont merrell merrell ayakkabı merrell bot lacoste laptop sırt çantası puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma çanta puma ceket puma çoçuk ayakkabısı puma erkek ayakkabı puma erkek mont puma erkek spor ayakkabı puma eşofman altı puma eşofman takımı puma fenerbahçe puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma krampon puma mont puma roma puma roma erkek puma sırt çantası puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek puma suede puma sweatshirt puma tişört puma x ray reebok reebok ayakkabı reebok ayakkabı erkek reebok club c 85 reebok erkek spor ayakkabı reebok kadın ayakkabı pierre cardin siyah sırt çantası şapka modelleri salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek salomon erkek ayakkabı sırt çantası erkek sırt çantası kadın skechers skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek slazenger slazenger ayakkabı sneaker so chic so chic kolye tayt modelleri spor giyim markaları spor tayt stanley termos kadın şapka kadın sırt çantası kadın terlik nine west nine west ayakkabı under armour under armour ayakkabı under armour basketbol ayakkabısı under armour erkek ayakkabı united colors of benetton urban care us polo us polo assn us polo mont tommy hılfıger yapılan açıklama da, güneş gözlük modelleri tişört tişört erkek sezon eo polyamid adh

Puma

Puma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Puma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bahar Fırsatları'na özel Puma çantalar %60'a varan indirimlerle sizleri bekliyor

Spora giderken ya da seyahatte kullanmak için kaliteli bir çanta arıyorsanız Bahar Fırsatları kapsamında indirimde olan Puma çantalara mutlaka bakmalısınız. %60'a varan indirimleriyle öne çıkan en çok satan çantaları sizin için seçtik.

Haber 13-03-2024 12:00

Mevsim geçişlerinde kurtarıcınız olacak parçaları sizi için seçtik

Havaların bir soğuk, bir sıcak olduğu bu günlerde "Ne giyeceğim?" sorusu hepimizin kafasında dönüp duruyor. Neyse ki, mevsim geçişlerinde gardırobunuzun en iyi dostu olacak parçalardan oluşan bir seçki hazırladık. Artık bir sıcak bir soğuk olan havalar için endişelenmenize gerek yok. Günün her saatinde konforunuz ve tarzınızı korumanızı sağlayacak kurtarıcı parçalar için gelin, içeriğe göz atalım!

Haber 08-03-2024 22:51

Adidas, Puma, Levi's, Crocs... Sevilen markalarda sepet fırsatları başladı

Alışveriş severlerin heyecanla beklediği o vakit sonunda geldi, sezon sonu indirimleri başladı bile! Sezonunda yüksek fiyatlardan almak istemediğiniz o ürünleri şimdi sezon sonu gelmişken yarı fiyatına hatta çok daha uyguna almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İndirimlere ek sepette ek fırsatlarla satın alabileceğiniz ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 06-03-2024 14:48

Günün Fırsatları kapsamında indirime giren ünlü markaların ürünlerini sizin için seçtik

Günü Fırsatları kapsamında indirimlerle öne çıkan ünlü markaları sizin için seçtik. Columbia, Tommy Hilfiger, Camper, Levi's, Puma,Adidas ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerindeki %50'ye varan indirimleri kaçırmamak için acele etmenizi öneririz.

Haber 28-02-2024 10:50

Modada tercihim kaliteliden yana! diyorsanız ünlü markalardaki %50'ye varan indirimleri kaçırmayın

Columbia, Camper, Puma, Levi's, Tommy Hilfiger ve daha birçok markanın yeni sezon kışlık giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Tarzınızı yükseltecek, sıcacık bir kış geçirmenizi sağlayacak ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz markalara mutlaka göz atmalısınız.

Haber 05-01-2024 10:10

Son dakika: 12 yıllık serüven sona erdi! Galatasaray yeni forma sponsorunu açıkladı! 25 milyon euroluk anlaşma

Galatasaray Kulübü, spor malzemeleri üreticisi Puma ile 5 yıllık anlaşmaya vardı. 12 yıl boyunca Nike ile birlikte çalışan sarı - kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren başlayacak anlaşmanın, 30 Haziran 2029'da sona ereceği belirtildi. Galatasaray, bu anlaşmadan 25 milyon euro net ödeme alacak.

Spor 20-11-2023 20:37

Her adımda rahatlık arayanların tercihi! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Yenilikçi tasarımları, rahatlığı ve dayanıklılığı ile ayakkabı severlerin gönlünde taht kurmayı başaran Puma ayakkabılarda kaçırılmayacak bir indirim fırsatı sizleri bekliyor. Her yaşa, her beğeniye ve her aktiviteye uygun Puma ayakkabılardaki indirimleri keşfetmek için acele edin. Yüksek indirimleriyle öne çıkan modelleri sizin için seçtik.

Haber 09-11-2023 16:20

Puma, Adidas ve dahası! Spor giyimde kaçırılmayacak fırsatlar

Puma, Adidas, Under Armour ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 01-11-2023 10:22

Adidas, Merrell, Salomon, Puma... Attığınız her adımda konforu yaşatacak ayakkabı modellerinde büyük fırsat

Sık sık uzun yürüyüşlere çıkıyor, doğa aktivitelerine katılıyor, uzun süre ayakta kalmayı gerektirecek, gezecek işlerle ilgileniyorsanız outdoor özelliklere sahip ayakkabılar tam da size göre! Adımlarınıza konfor katmanın yanında tarzınızı da ortaya koymamıza da yardımcı olacak ünlü markaların birbirinden güzel ayakkabı modellerini sizin için derledik. Üstelik seçtiğimiz ayakkabılarda 1500 TL'yi aşkın indirimler de mevcut! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 13-10-2023 17:05

Sokak modasının yıldızı Puma Court Ultra Spor Ayakkabı'da fırsat

Spor aktivitelerinde ya da günlük hayatta, doğru ayakkabı seçimi oldukça önemli. Bu yüzden konforlu ve kaliteli bir ayakkabıya sahip olmak, performansımızı artırırken aynı zamanda sağlığımızı da korumamıza yardımcı olur. Puma Court Ultra Spor Ayakkabı tam da bu ihtiyaçları karşılayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süreliğine indirimde olan bu ayakkabıyı sizin için inceledik.

Haber 09-10-2023 14:23

Fiyatı 1332 TL'ye düştü! Puma Trinity Sneakers kısa süreliğine indirimde

En sevdiğiniz kombinlerinizi tamamlayacak kaliteli ve rahat bir ayakkabı mı arıyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz. Kısa süreliğine indirimde olan Puma Trinity Sneakers, tarzınızı tamamlarken aynı zamanda sağladığı konfor ve performansla da vazgeçilmeziniz olacak. İşte detaylar!

Haber 03-10-2023 15:32

Sportif giyinmeyi sevenler buraya! Puma'nın öne çıkan indirimli ürünlerini seçtik

Spor kıyafet tutkunlarını sevindiren haber Amazon’dan geldi! 4-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen indirim kampanyasında dünyaca ünlü markalardan biri olan Puma’nın harika ürünlerini bulabilirsiniz. Gardıroplarını yenilemek ve sportif tarzlarına yeni dokunuşlar yapmak isteyenlerin ilgisini çekebilecek indirimli ürünleri inceleme zamanı! İşte birbirinden şık ve kaliteli o ürünler...

Haber 13-09-2023 16:18

Fiyatı 954 TL'ye düştü! Hem havalı hem rahat bir sneaker arayanlar için kaçırılmayacak fırsat

Yüksek kalite ve şıklığı uygun fiyatlarla bir arada bulmak kadar muhteşem bir şey olabilir mi? Amazon'un Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında indirime giren Puma Herren Sneaker ile bu muhteşem hissi yaşayabilirsiniz. Bu eşsiz kampanya hem stilinize hem de bütçenize bir dokunuş sağlayacak. Yüksek performansı ve günlük kullanıma uygun tasarımıyla bu sneaker sizi her adımda destekleyecek. Hazırsanız kısa süreliğine indirimdeki snekarı gelin birlikte inceleyelim!

Haber 12-09-2023 15:39

Fiyatı düştü! Koşularınıza konfor katacak Puma ayakkabıda büyük fırsat

Spor yaparken maksimum performans sergilemek, uzun yürüyüşlerde ve koşularda konfor dolu adımlar atmak isteyenleri böyle alalım! Puma'nın sevilen modeli Redeem Profoam Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde! Sizin için Puma'nın indirimdeki bu sevilen modelini inceledik.

Haber 05-09-2023 15:21

Adidas, Puma, Levis, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında %50'ye varan indirimler

Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz moda fırsatlarını kaçırmamalısınız! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 29-08-2023 09:26

Fiyatı 1141 TL'ye düştü! Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı indirimde

Hem rahatlık arayanların hem de stil sahibi olmak isteyenlerin tercihi Puma Anzarun Lite Spor Ayakkabı 450 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Üstün performansı ve eşsiz tasarımıyla öne çıkan ayakkabıyı kaçırmamak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 28-08-2023 15:22

Fiyatı 1475 TL'ye düştü! Beyaz spor ayakkabı sevenlerin vazgeçilmezi olacak Puma ayakkabıda büyük indirim

Giydiğiniz her kombine uyum sağlayacak, göz alıcı beyazlığıyla hem stilinize hem de günlük yaşamınıza enerji getirecek, şıklık ve konfor vadeden beyaz bir spor ayakkabı arıyorsanız doğru yerdesiniz. Puma'nın kalitesiyle öne çıkan modellerinden biri olan X-Ray Speed Lite Trainers Spor Ayakkabı kısa süreliğine indirimde. Sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 15-08-2023 12:43

Puma'nın çok satanlar listesinde başı çeken indirimli ürünlerini sizin için seçtik

Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında en sevilen Puma ürünlerinin de fiyatı düştü. Biz de sizin için Puma'nın çok satanlar listesinde başı çeken ürünlerini listeledik. Ayakkabıdan terliğe, çantadan monta kullanıcılarından tam not almış Puma ürünlerini görmeye ne dersiniz? Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 14-08-2023 12:27

Kaliteli ve uzun ömürlü bir sırt çantası isteyenler için Puma marka en iyi sırt çantaları

Spor giyim ve aksesuarları söz konusu olduğunda adından övgüyle söz ettiren Puma, sırt çantalarıyla da diğer markaların arasından sıyrılmayı ve kalitesini ortaya koymayı başarıyor. Siz de okula, işe, spora ve kampa giderken sırt çantası kullanmayı tercih ediyorsanız en iyi Puma sırt çantası modellerini incelemenizde fayda var! Birbirinden kaliteli ve uzun ömürlü bu çantalar arasından öne çıkan modellere birlikte göz atmaya ne dersiniz?

Haber 11-08-2023 16:55

Fiyatı 1663 TL'ye düştü! Puma Scuderia Ferrari Roma Via Sneaker indirimde

Puma Scuderia Ferrari Roma Via Sneaker şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren harika bir model. Unisex olmasıyla birçok kişinin beğenisini kazanan bu ayakkabı şimdi 938 TL indirimle satışta! Eğer tarzınıza ve konforunuza önem veriyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 10-08-2023 10:39

Fiyatı 1607 TL'ye düştü! Puma sneakerda kaçırılmayacak büyük fırsat

Tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, bununla da kalmayıp tarzınızı yükseltecek Puma BMW M Motorsport Roma Via Sneaker kısa süreliğine 890 TL indirim ile siz ayakkabı tutkunlarını bekliyor. Konforlu, dayanıklı ve stil sahibi bu ayakkabıdaki fırsatı kaçırmamak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 08-08-2023 11:06

Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı

Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 07-08-2023 18:06

Yıllara meydan okuyan tasarımıyla sokak modasının gözdesi! Puma'nın klasikleşmiş ayakkabısı indirimde

Günlük yaşamınızın her anında size özgüven ve tarz katacak, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak şık bir ayakkabı arıyorsanız Puma'nın Roma Basic+ Trainers Spor Ayakkabı modeli tam size göre! Yıllar geçse de eskimeyen tasarımıyla sokak modasının favorilerinden biri olan Puma'nın bu efsanevi modeli kısa süreliğine indirimde! Performans, stil ve rahatlığı bir arada sunan ayakkabıyı gelin birlikte inceleyelim.

Haber 07-08-2023 15:41

Sportif şıklığınızı pekiştirecek Puma çantalarda %75'e varan indirim

Sporda, seyahatte, alışverişte kısacası her an her yerde kişisel eşyalarınızı güvenle taşımanızı sağlayacak, dayanıklı ve işlevsel bir çanta arıyorsanız doğru yerdesiniz! Puma'nın sportif şıklığınızı pekiştirecek kaliteli çantalarında %75 indirim başladı. Stilinize ve ihtiyaçlarınıza uygun Puma çantayı büyük indirimden yararlanarak yakalayın!

Haber 07-08-2023 15:23

Fiyatı 735 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen çantasında büyük indirim

İşte, okulda, seyahatte kullanmak için kaliteli bir sırt çantasına ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz. Puma Buzz Sırt Çantası şimdi müthiş bir indirim fırsatıyla karşınızda! Şık tasarımı ve fonksiyonel yapısı ile öne çıkan ürün, kullanışlı yapısıyla öne çıkıyor. Eğer hareketli bir yaşam sürdüren, moda trendlerine uyum sağlamayı seven ve rahatlık arayan biriyseniz Puma Buzz sırt çantasını kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 02-08-2023 11:44

Lego'dan Adidas'a, Camper'dan Reebok'a ünlü markaların fırsatlarını sizler için seçtik

Alışveriş tutkunlarına harika bir haberimiz var! Lego'dan Adidas'a, Camper'dan Reebok'a kadar sayısız ünlü marka, cüzdanınızı düşünerek sizi şımartmak için bekliyor. Sınırlı bir süre boyunca birçok ünlü markanın ürünlerinde %40'a varan indirimler sunulacak ve cesur tarzınızı daha hesaplı bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Eğer tasarruf etmek istiyorsanız, bu indirimleri kaçırmamanızı öneriyoruz.

Haber 28-07-2023 10:40

Camper, Adidas, Puma, Levi's ve daha birçok markada %50'ye varan indirim

Stanley, Camper, Puma, Levi's ve daha birçok marka %50'ye varan indirimleriyle sizleri bekliyor. Hayattan aldığınız keyfi artıracak, tarzınızı yükseltecek ürünlere bütçe dostu fiyatlarla sahip olmak isterseniz sizin için seçtiğimiz indirimdeki markalara mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 26-07-2023 12:10

Fiyatı 1330 TL'ye düştü! Puma'nın beğenilen ayakkabı modelinde 570 TL indirim

Sıcak yaz aylarının vazgeçilmezi beyaz ayakkabılar tarzınızı tamamlamak için en ideal seçeneklerden. Hem spor hem de şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız Puma'nın bu modeli tam size göre! Şimdi ise ürün, %30 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Dayanıklı yapısı ve rahat iç tabanıyla adeta adımlarınıza hafiflik ve esneklik katacak olan ürün, şıklığınızı öne çıkaran detaylara sahip. Siz de yazın enerjisini adımlarınızla birleştirmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Haber 25-07-2023 12:44

Şapkasız bir yaz düşünülemez! Puma'nın indirimdeki şapka modellerini sizin için seçtik

Spor giyimin sevilen markası Puma'nın şapkaları, hem spor hem de günlük tarzınıza sofistike bir dokunuş katmak için mükemmel bir tercih. Ve işte size muhteşem bir haber: Puma şapkalarda kısa süreli bir indirim başladı! İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. Gelin, keşfedelim.

Haber 24-07-2023 12:38

Her adımda hafiflemenizi sağlayacak Puma ayakkabıda 650 TL indirim

Kombinlerinizi tamamlayacak harika bir ayakkabı ile karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Twitch Runner Trail Summer Low Boot, bugüne özel 650 TL'nin üzerinde indirimle sizlerle! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın!

Haber 24-07-2023 10:43

Puma, Adidas, Merrell... Spor ve outdoor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Her adımınızda rahat ve aynı zamanda stil sahibi olmak istemez misiniz? İster spor yaparken ister doğada yürüyüş yaparken ayaklarınızın tam destek ve konfora sahip olması çok önemli. Neyse ki Puma, Adidas ve daha birçok markanın spor ayakkabı modellerinde indirimler başladı. Haydi, fırsatları görmek için detaylara geçelim.

Haber 21-07-2023 13:47

Fiyatı 1084 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen ayakkabısında %31 indirim fırsatı

Kombinlerinize şıklık katacak harika bir sneakerla karşınızdayız! Puma'nın en sevilen ayakkabılarından PUMA Herren Court Ultra Sneaker, bugüne özel 490 TL indirimle satışta! Hem şık hem spor görünümlü, konforlu bir ayakkabı arıyorsanız bu fırsatı kaçırmayın! İşte detaylar...

Haber 21-07-2023 09:45

Fiyatı 899 TL'ye düştü! Puma spor ayakkabıda %40 indirim

Puma, moda dünyasının öncü markalarından biri olarak her sezon yenilikçi tasarımları ve üstün kaliteli ürünleriyle öne çıkıyor. Bu yılın en heyecan verici indirim etkinliklerinden biri olan Prime Day Puma severlere muhteşem fırsatlar sunuyor. Prime Day kampanyasının son gününde Puma'nın sevilen modeli X-Ray Speed Lite Low Boot'ta %40 indirim sizleri bekliyor. Fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 17-07-2023 11:03

Camper, Levi's ve dahası... Prime Day indirimlerinden kaçırmamanız gereken moda ürünleri

Moda dünyasının en sevilen markalarında Prime Day'e özel indirimler devam ediyor. Alışveriş tutkunlarının ve moda severlerin yüzünü güldürecek bu indirimlerle tarzınızı güçlendirecek parçalara yarı fiyatına sahip olabilirsiniz. O halde sizin için seçtiğimiz markalardaki fırsatları görmeye ne dersiniz?

Haber 10-07-2023 18:01

Spor yapmaktan dört mevsim vazgeçmeyenler için en iyi koşu ayakkabısı çeşitleri 2023

Koşu hem bir spor aktivitesi hem de bir yaşam tarzı. Bu aktiviteyi yıl boyunca sürdürebilmek doğru ekipmana sahip olmayı gerektiriyor. Her mevsimde koşu yapmak isteyenler için dört mevsim giyilebilecek koşu ayakkabıları büyük bir önem taşıyor. Sıcak yaz günlerinden soğuk kış aylarına kadar hava koşullarından etkilenmeden rahatlıkla koşu yapabilmek için doğru ayakkabı seçiminin son derece önemli olduğunu biliyoruz.Hadi gelin sizler için seçtiğimiz her mevsime uygun koşu ayakkabılarına göz atalım.

Haber 07-07-2023 10:13

Fiyatı 334 TL'ye düştü! Puma'nın çok satan o tişörtünde indirim

Modern tasarımlarıyla tanınan spor giyim markası Puma'da indirimler devam ediyor. Sınırlı bir süre için çok özel bir fırsatlar sunan markanın en sevilen tişörtleri de indirimde! Tarzınızdan ödün vermeden, sportif ve şık bir görünüme kavuşmak isterseniz rahatlığı ve kalitesiyle öne çıkan ürünleri kaçırmayın.

Haber 20-06-2023 14:54

Fiyatı 192 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen şapka modelinde indirim

Şapkalar yazın olmazsa olmaz aksesuarları arasında yer alıyor. Her beğeniye ve tarza uygun binlerce şapka modeli arasından seçim yapmak zor olsa da bazı klasik modeller herkesin gardırobunda olmalı. Puma'nın klasik şapka modeli de onlardan biri. Şimdi kısa süreliğine indirimde olan bu modele bir şans vermeye ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 16-06-2023 15:30

Sokak modasının yükselen yıldızı Puma spor ayakkabılarda %35'e varan indirim

Spor ayakkabı denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Puma'nın rahat, şık, dayanıklı ayakkabılarıyla ayaklarınıza hak ettiği konforu sunmaya ne dersiniz? Yanıtınız, "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Sportif şıklığınızı zirveye taşıyacak Puma spor ayakkabılarda kısa süreliğine %35 indirim başladı. Renk renk, her tarza uygun, onlarca modeldeki bu fırsatları kaçırmayın.

Haber 15-06-2023 08:53

Konfor, kalite, tasarım hepsi bir arada! Puma spor ayakkabılarda %40'a varan indirim

Konfor, kalite, dayanıklılık, tasarım, kullanım amacı bir spor ayakkabıyı tercih ederken göz önünde bulundurmamız gereken en temel unsurlar arasında yer alıyor. Tüm bunları bir araya getiren ve her kullanım amacına uygun spor ayakkabılar üreten öncü spor giyim markası Puma'da, en sevilen modellerinde %40'a varan indirim başlattı! Siz de rahat, sportif, kaliteli tasarımlarıyla ayaklarınızı ve kendinizi şımartmak isterseniz, yapmanız gereken belli! Haydi birbirinden güzel modelleri keşfedelim.

Haber 07-06-2023 18:44

Fiyatı 1224 TL'ye düştü! Puma'nın sevilen spor ayakkabısında indirim

Ayaklarınıza konfor getirecek, günlük kombinlerinize şıklık katacak Puma'nın X-Ray Speed Open Road Low Boot modelinde kaçırılmayacak bir indirim sizleri bekliyor. Konforlu bir yürüyüş deneyimi için olmazsa olmaz bu ayakkabıyı kaçırmayın!

Haber 31-05-2023 10:58

Puma, Adidas, Reebok ve dahası... İndirimdeki ayakkabıları keşfedin, ayağınıza konforu getirin

Kıyafetlerin en güzel tamamlayıcısı, tarzınıza ve ayağınıza uygun bir çift ayakkabı... Siz de "Baharlık, yazlık kombinlerimi tamamlayacak ve gün boyu ayaklarımın içinde rahat edeceği, hemen yıpranmayacak kaliteli bir ayakkabı istiyorum!" diyenlerdenseniz doğru adrestesiniz. Uzun ömürlü bir ayakkabıya %35'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Sizin için seçtiğimiz ünlü markalardaki indirimlere göz atarak, tabii ki! İşte detaylar!

Haber 16-05-2023 00:32

Fiyatı bin 799 TL'ye düştü! Puma'nın Suede Classic modelinde indirim

Spor giyimde dünya genelinde tanınmış bir marka olan Puma'nın Suede Classic unisex modelinde, spor giyim tutkunlarının hoşuna gidecek indirim var. Puma'nın en sevilen süet modellerinden biri olan ayakkabı, attığınız her adımda konfor sunarken şıklığıyla da göz kamaştırır. Kıyafetlerinizin en güzel eşlikçisi olacak bu klasik modeli incelemeye ne dersiniz?

Haber 05-05-2023 14:11

Kombinlerinizi tamamlayacak en havalı ürünlerdeki indirimleri kaçırmayın

Kombininizi ve kendinizi olduğundan çok daha havalı göstermenin yolu ayakkabıdan parfüme, güneş gözlüğünden takıya tamamlayıcı parçaları kullanmaktan geçer. Siz de kıyafetlerinizin havasını anında değiştirecek ve çekiciliğinizi artırmanızı sağlayacak ürünleri keşfetmeye ne dersiniz? Üstelik şimdi indirimdeyken! Gelin, birlikte bakalım.

Haber 01-05-2023 09:40

Spor ayakkabı, çanta, eşofman takımı... Çabasız şıklık sunan Puma spor giyimde %65'e varan indirim!

Spor giyim tutkunları buraya! En sevilen spor giyim markalarından biri olan Puma'da %65'e varan indirimler sizi bekliyor. Ayakkabıdan eşofman takımına, çantadan şapkaya birbirinden şık ve konforlu Puma spor giyim ürünleriyle stilinize rahatlık ve tarz katmak isterseniz fırsatları kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 27-04-2023 18:04