Rishi Sunak Haberleri

İngiltere ve Yunanistan arasında kriz! Rishi Sunak, Miçotakis ile görüşmesini son anda iptal etti

İngiltere ve Yunanistan arasında eski Yunan mermer heykelleri nedeniyle kriz çıktı. Kriz nedeniyle İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Londra'ya gelen Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis ile yapacağı görüşmeyi son anda iptal etti. Miçotakis yaptığı açıklamada “İngiltere Başbakanı'nın planlanan toplantımızı saatler kala iptal etmesinden duyduğum rahatsızlığı ifade ediyorum" dedi.

Haber 28-11-2023 12:06

Bu kez uyarı İngiltere Başbakanı'ndan! İnsanlık için nükleer savaş ölçeğinde risk oluşturabilir Akıllara Elon Musk'ın endişe yaratan sözleri geldi

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, yapay zekanın insanlık için nükleer savaş ölçeğinde risk oluşturabileceği konusunda uyardı. Sunak'ın sözleri Elon Musk'ın endişelendiren sözlerini akıllara getirdi.

Haber 03-11-2023 13:14

Çin eleştirilerine yanıt veren İngiltere Başbakanı Rishi Sunak: Yapay zeka güvenliğiyle ilgili her konuda önde gelen yapay zeka ülkeleriyle temasta olmalıyız

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İngiltere'de düzenlenen Yapay Zeka Güvenliği Zirvesi'ne Çin'in davet edilmesi ve katılması eleştirilerine yanıt vererek, "Yapay zeka güvenliğiyle ilgili her konuda önde gelen yapay zeka ülkeleriyle temasta olmalıyız." ifadelerini kullandı.

Haber 03-11-2023 09:17

Elindeki not kağıdı Biden'ı ele verdi: NATO Zirvesi'ne 'Türkiye' ile hazırlanmış! Rishi Sunak ile bahçede çay içerlerken...

Bugün 2. gününe giren NATO Liderler Zirvesi'nde dünyanın gündemini belirleyen gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye de zirvenin önemli aktörlerinden biri. Öyle ki ABD Başkanı Joe Biden da görüşmelerini sürdürürken elinden 'Türkiye' notunu bırakmıyor. Biden'ın İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile zirveden bir gün önce yaptığı görüşmesinden yansıyan karede elinde tuttuğu notta yazanlar kameralara yansıdı. F-16 meselesi Biden'ın da gündeminde!

Haber 12-07-2023 13:52

Rishi Sunak

Rishi Sunak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rishi Sunak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak’tan anlamlı hareket! Kendi elleriyle Türkiye’deki deprem için yardım kolisi hazırladı

Yüzyılın en büyük felaketleri arasında gösterilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremler 10 ili etkileyerek geniş çaplı bir yıkıma neden oldu. Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ardından dünyanın çeşitli bölgelerinden yardım gelmeye başladı. İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere yönelik yardım kampanyasına katılarak elleriyle yardım kolisi hazırladı.

Trend 10-02-2023 12:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Krallık Başbakanı Rishi Sunak ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, ticaret ve savunma sanayii başta olmak üzere Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerini geliştirecek adımlar ele alındı.

Haber 02-12-2022 17:59

Dünya bu açıklamayı konuşuyor! İngiltere Başbakanı Rishi Sunak: Sözde altın çağ bitti

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Son Başbakan Liz Truss'un istifası sonrası görev gelen Sunak, "Çin'e yaklaşımımızı değiştirmemiz gerekiyor. Açık konuşalım, ticaretin otomatik olarak sosyal ve politik reforma yol açacağına dair saf fikirle birlikte sözde 'altın çağ' bitti" dedi.

Haber 29-11-2022 08:01

İngiltere Başbakanı Kiev'de! Ukrayna'ya tam destek: Sonuna kadar yanınızdayız

İngiltere'nin çiçeği burnunda Başbakanı Rishi Sunak, Ukrayna'nın başkenti Kiev'i ziyaret etti. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile görüşme gerçekleştiren Sunak, Rusya ile savaşta olan Ukrayna'ya destek mesajı verdi.

Haber 19-11-2022 17:09

İngiltere Başbakanı Sunak sosyal medyada gündem oldu! Salonu apar topar terk etti

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Mısır’da katıldığı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın (COP27) bir oturumunda salonu terk etti.

Haber 09-11-2022 16:19

İngiltere'de Başbakan Rishi Sunak'ın kabinesinde ilk istifa! Hakkındaki iddialar sonrası görevi bıraktı

İngiltere'de son haftalarda yaşanan siyasal istikrarsızlığa bir yenisi daha eklendi. Eski Başbakan Liz Truss'ın istifa etmesi sonrası göreve başlayan Rishi Sunak'ın kabinesinde ilk istifa gerçekleşti. Devlet Bakanı olarak görev yapan Gavin Williamson zorbalık suçlamalarının ardından, Başbakan Rishi Sunak'a istifasını sundu.

Haber 09-11-2022 02:55

İngiliz Başbakan Sunak'tan, iklim değişikliği konusunda daha hızlı hareket edilmesi çağrısı

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, "Putin'in Ukrayna'daki menfur savaşı ve dünya genelinde artan enerji fiyatları, iklim değişikliği konusunda yavaş hareket etmek için bir neden değil. Bunlar, daha hızlı hareket etmek için bir sebep." dedi.

Haber 07-11-2022 23:06

İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak'ın gündem olan dansı! ''İbiza'yı böyle ikna edecek''

Hint asıllı Rishi Sunak'ın İngiltere'nin yeni Başbakanı seçilmesiyle gündem oldu. Başbakanlık koltuğuna oturan Sunak'ın daha önce çıktığı bir tatilde çekilen dans görüntüleri sosyal medyada yayılınca büyük ilgi gördü.

Trend 26-10-2022 12:28

İngiltere'de Rishi Sunak'ın yeni kabinesi belli oldu

İngiltere'de Başbakan Rishi Sunak'ın yeni kabinesi belli oldu. Önceki hükümette de görev yapan Maliye Bakanı Jeremy Hunt, Dışişleri Bakanı James Cleverly, Savunma Bakanı Ben Wallace ve birçok isim görevlerine devam edecek.

Haber 25-10-2022 23:08

Bu kaçıncı gaf! Dünya onun ismiyle çalkalanırken Biden bakın ne dedi Bak şu işe

ABD Başkanı Joe Biden, ilginç hareketleri ve gaflarıyla sık sık gündeme geliyor. Biden’ın bu kez de İngiltere’nin yeni başbakanı Rishi Sunak ile ilgili gafı gündem oldu. Tüm dünya, en genç ve ilk Hint kökenli başbakan olması sebebiyle Sunak’ın ismini konuşurken Biden, yeni başbakanın adını ilginç bir şekilde telaffuz etti. Biden, Sunak’ın ismini “Rashee Sanook” şeklinde telaffuz ederek gündemden düşmeyecek yeni bir gafa daha imza atmış oldu. Biden’ın “Bak şu işe” sözleri de dikkat çekti.

Haber 25-10-2022 17:29

Dudak uçuklatan servetiyle gündemde! Rishi Sunak ilk ulusa sesleniş konuşmasını yaptı... O iki ismin adını da geçirdi

İngiltere’de bir süredir devam eden siyasi krizde düğüm, Rishi Sunak’ın yeni başbakan seçilmesiyle çözülmüş gibi görünüyor. Liz Truss’ın istifasının ardından merakla beklenen gelişme yaşanmış ve Rishi Sunak, İngiltere’nin yeni başbakanı olmuştu. Kral Charles’tan da yetkisini alan Sunak, ilk ulusa sesleniş konuşmasını gerçekleştirdi. Sunak konuşmasında Boris Johnson ve Liz Truss'ın adını da geçirdi. İşte detaylar...

Haber 25-10-2022 16:33

Son dakika: İngiltere'de yeni dönem başladı! Başbakan Rishi Sunak, Kral Charles'tan yetki aldı

Son dakika haberi: 45 günlük görev süresinin ardından istifa eden Liz Truss'ın ardından İngiltere'nin yeni başbakanı Rishi Sunak olmuştu. Sunak, bugün Kral Charles'tan hükümet kurma yetkisini alarak görevine resmen başladı.

Haber 25-10-2022 13:48

Rishi Sunak Hindistan'ın bir numaralı gündemi oldu! İşte ülkeden gelen ilk tepkiler Hint oğlu imparatorluğun üzerine doğdu

İngiltere'de iktidardaki Muhafazakar Parti liderlik yarışını kazanan Rishi Sunak'ın, ülkenin yeni başbakanı olması Hindistan'da mutluluk ve gururla karşılandı. Hindistan'da sosyal medya ve TV kanalları Rishi Sunak ile doldu taştı. Bazı kanallar "Hint oğlu imparatorluğun üzerine doğdu." şeklinde yorum yaptı. İşte İngiltere'nin yeni başbakanı Rishi Sunak'a Hndistan'dan gelen tepkiler...

Haber 24-10-2022 23:21

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Kabine toplantısı, İngiltere'nin yeni başbakanı Rishi Sunak, Bakan Bozdağ'dan 'anayasa' açıklaması, ehliyet yenileme ücreti...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları, İngiltere'de başbakanlık koltuğuna gelen yeni isim Rishi Sunak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan başörtüsü meselesiyle ilgili Anayasa açıklaması, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünden 'ehliyet yenileme ücreti' açıklaması, hayatını kaybeden ünlü manken Sinem Üretmen hakkında ötanazi iddiası...

Haber 24-10-2022 17:46

Boris Johnson çekildi, Rishi Sunak öne çıktı! İngiltere'nin yeni başbakanı için geri sayım

İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın istifasının ardından yeniden Muhafazakar Parti lideri olmak ve başbakanlık koltuğuna oturmak için en güçlü aday olan Rishi Sunak bugün başbakan olarak atanabilir. Boris Johnson'ın çekilme kararı sonrası tüm gözler yerel saatle 14.00'e çevrildi. İşte detaylar...

Haber 24-10-2022 08:16

İngiltere'de Boris Johnson başbakanlık ve Muhafazakar Parti liderliği yarışından çekildi! Rishi Sunak en güçlü aday

İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın istifasının ardından yeniden Muhafazakar Parti lideri olmak ve başbakanlık koltuğuna oturmak için harekete geçen Boris Johnson herkesi şaşırtan bir karar aldı. Boris Johnson, başbakanlık yarışından çekildi ve Rishi Sunak'ı lider durumda bıraktı. Ülkenin eski başbakanı Johnson yaptığı açıklamada, başarı şansının yüksek olduğunu belirterek "Ancak, son günlerde ne yazık ki bunun yapılacak doğru şey olmayacağı sonucuna vardım." dedi.

Haber 24-10-2022 00:02

İngiltere’de yeni Başbakan adayları belli oluyor! İşte öne çıkan isimler

İngiltere’de Başbakan Liz Truss’ın 44 günlük görev süresi sonrası istifa etmesinin ardından tekrar seçim yapılacak. Eski Başbakan Boris Johnson’ın tekrar aday olması beklenirken, Rishi Sunak ve Penny Mordaunt da seçimde yer alacak. Johnson’ın parlamentoda hala destekçileri bulunurken, İngiliz medyası Sunak’ı bir önceki seçimde olduğu gibi favori gösteriyor. Son seçimde üçüncü olan Mordaunt’un ise bu kez oy oranını artırıp artıramayacağı merak ediliyor.

Haber 23-10-2022 13:16

Barack Obama'yı hatırlatıyor! Yoğun eleştiriler sonrası görevi bırakan Liz Truss sonrası en güçlü aday kim? İngiltere tarihine geçebilir

İngiltere Liz Truss'ın istifasını konuşuyor. 1.5 ay önce başbakanlık koltuğuna oturan Truss, dün istifa etti. Kulislerde iki isim konuşuluyor. Eski başbakan Boris Johnson ve Rishi Sunak! Johnson'ın aday olma ihtimali çok kuvvetli, İngiliz medyasına göre Hint asıllı İngiliz Rishi Sunak'ın ise oy potansiyeli yüksek.

Haber 21-10-2022 09:55

Son dakika: Kıyasıya rekabet sonuçlandı! Dünya bu yanıtı bekliyordu: İngiltere'nin yeni başbakanı Liz Truss oldu

Son dakika haberi: Boris Johnson'ın iktidardaki Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etmesiyle İngiltere'de parti liderliği ve başbakanlık için yeni seçim düzenlendi. Partide yapılan yeni seçimin sonucu belli oldu. Lizz Truss ve eski Maliye Bakanı Rishi Sunak arasında geçen rekabette gözler Liz Truss'ın üzerindeydi. Truss rakibi Sunak'tan daha fazla oy alarak Muhafazakar Parti'nin yeni başkanı ve İngiltere'nin başbakanı olmaya da hak kazanan isim oldu.

Haber 05-09-2022 14:39

İngiltere başbakan adayı Rishi Sunak'ın delik ayakkabısı olay oldu! 'Ülkeyi yönetemeyecek kadar zengin' deniyordu...

İngiltere'de Boris Johnson'ın istifasından sonra başbakanlık için aday olan Rishi Sunak'ın ayakkabısı olay oldu. Sunak'ın kampanya sırasında katıldığı bir etkinlikte altı delik ayakkabı giydiği görüldü. Eski Maliye Başkanı'nın bu davranışı bilerek yaptığı iddia edilirken, Sunak'ın "Ülkeyi yönetemeyecek kadar zengin" eleştirilerine bu şekilde yanıt vermek istediği de belirtiliyor.

Haber 15-08-2022 08:35

Muhafazakarların lider adayı Sunak, İngiltere'yi kötülemenin aşırılık olarak tanımlanmasını önerdi

Muhafazakarların lider adayı Sunak, "İngiltere'yi kötülemenin" aşırılık olarak tanımlanmasını önerdi

Yurthaber 03-08-2022 19:21

İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlerinin katıldığı TV yayını, sunucunun bayılması sonrası kesildi

İngiltere'de Muhafazakar Parti liderlerinin katıldığı TV yayını, sunucunun bayılması sonrası kesildi

Yurthaber 26-07-2022 22:07