Saç Düzleştirici Tarak Haberleri

Tıraş makinesi, saç kurutma makinesi, düzleştirici... Babyliss ürünlerinde %50'ye varan indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları hız kesmeden devam ediyor. İndirimli alışveriş kampanyası kapsamında Babyliss ürünleri de indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşuyor. %50'ye varan indirimlerle alışveriş severlerin yüzünü güldüren Babyliss ürünlerini sizin için seçtik. Bizden söylemesi, bu fiyatlar bir daha gelmez. Acele edin!

Haber 22-11-2023 17:24

Fiyatı düştü! Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici'de 1900 TL indirim

Herkes kuaförden yeni çıktığınızı sanacak! Nasıl mı? Babyliss Steam Mist Buharlı Saç Düzleştirici sayesinde. Kuaför kalitesinde sonuçlar sunan buhar teknolojisine sahip bu saç düzleştirici kısa süreliğine 1900 TL indirime girdi. Saçlarınıza düz ve pürüzsüz bir görünüm kazandıracak bu ürüne bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 04-09-2023 16:32

Saç düzleştiricilerden kremlere, saatlerce uğraşmadan saçlarınızı şekillendirmenizi sağlayacak ürünler

Bakımlı bir görünüm elde etmek istiyorsanız işe saçlarınızla başlamalısınız. Mükemmel görünen saçlara kavuşmak içinse doğru şekillendiricileri tercih etmelisiniz. Tabii saçlarınızla uzun uzun ilgilenmek için pek fırsat bulamıyor olabilirsiniz. Böyle durumlarda pratik şekillendiricilerden yardım almanızda fayda var. Gelin, saçlarınıza kısa sürede şekil vermenizi sağlayacak ürünlere beraber bakalım.

Kadin 13-06-2023 18:07

Fiyatı 953 TL'ye düştü! Işıl ışıl, dümdüz saçlara kavuşmanın en kolay yolu: Babyliss Düzleştirici Saç Fırçası'nda fırsat

Babyliss Smoothing Brush Isıtmalı Düzleştirici Saç Fırçası şimdi indirimde! "Saçlarımı düzleştirmek ve şekillendirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı" diyeceğiniz bu saç düzleştiriciyi şimdi inceleyin, saçlarınızı güzelleştirmenin keyfini çıkarın.

Kadin 12-06-2023 13:58

Saç Düzleştirici Tarak

Saç Düzleştirici Tarak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Düzleştirici Tarak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hem kaliteli hem kullanışlı kaçırılmayacak fiyat performans ürünleri

"Aldığım ürünler hem kaliteli, hem kullanışlı hem de bütçe dostu olsun." diyorsanız doğru yerdesiniz! Kahve makinesinden dondurma makinesine, kolajenli gıda takviyesinden saç düzleştirici tarağa, yoga matından pelüş terliğe kadar sizin için listelediğimiz, birbirinden güzel ve işlevsel ürün tavsiyelerimize göz atmaya ne dersiniz? İşte kaçırılmayacak fiyat performans ürünleri...

Haber 09-12-2022 16:02

Saçlarınızı istediğiniz düz görünüme kavuşturacak en iyi saç düzleştirici taraklar

Saçlarınızı kuaföre gitmeden, evde tek başınıza profesyonel bir elden çıkmış gibi düzleştirmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. İyon teknolojisiyle üretilen saç düzleştirici taraklardan hızlı ısınan modellere, otomatik kapanan seçeneklerden seramik plaka tasarımıyla öne çıkan cihazlara kadar pek çok modeli bir araya getirdik. İstediğiniz saç düzleştirme fırçasını bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kadin 21-11-2022 18:20

Amazon'dan alabileceğiniz sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünleri

Kişisel bakım ve güzellik söz konusu olduğunda akan sular duruyor. Eğer pürüzsüz bir tene ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz pek çok ürün var. Bu ürünleri indirimli fiyatlarla satın almak istiyorsanız çok şanslısınız! Amazon'un sürpriz indirimli güzellik ve kişisel bakım ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, bu ürünleri beraber inceleyelim!

Haber 14-11-2022 18:17

Evde saçınıza kolayca şekil verebileceğiniz 500 TL altı saç şekillendiriciler

Artık kuaförlere yüksek ücretler ödemenize gerek yok! Saçlarınıza uygun bir saç şekillendirici edinerek onları istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Birçok marka ve model arasından doğru ürünü bulamıyorsanız listemiz tam size göre! 500 TL altı fiyatıyla bütçenizi zorlamayacak, kaliteyi ve işlevselliği bir arada sunan saç şekillendiricileri arasından en beğendiğinizi seçerek göz alıcı saçlara sahip olmaya ne dersiniz?

Kadin 10-11-2022 11:59