Saç Maşası Haberleri

Fiyatı 981 TL'ye düştü! Babyliss saç maşasında kaçırılmayacak fırsat

Dalgalı veya kıvırcık saçlara sahip olmak birçok kadının ortak hayali. Bu hayale kavuşmanızı sağlayacak harika bir ürünle karşınızdayız: Baybliss Bronze Shimmer Wand Saç Maşası! Kısa süreliğine 1030 TL indirimle satışta olan bu ürüne bir şans vermek isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 09-10-2023 13:20

Saçlarınıza istediğiniz şekli kolayca vermenizi sağlayacak 2022 senesinin en iyi saç maşaları

Düz saçlarınızdan sıkıldınız ve saçlarınızın bukle bukle bir görünüme kavuşmasını mı istiyorsunuz? Saç maşalarıyla saçlarınızda istediğiniz dalgalı görünümünü oluşturmanız oldukça kolay. Üstelik bu dalgalı görünümün gün boyu devam eden etkisiyle saçlarınızı sürekli yeniden şekillendirmenize de gerek kalmaz. Gelin, 2022’nin en çok tercih edilen kaliteli saç maşalarına birlikte göz atalım.

Kadin 20-12-2022 08:45

Instagram hesabından paylaştı! Saçını şekillendirmek için taytını kullandı: Sonuç inanılmaz

Birçok kadın saçının doğal dalgalara sahip olmasını istiyor. Isıl işlemleri kullanmadan saçı şekillendirmek için birçok yöntem bulunuyor. Instagram kullanan bir kullanıcı saçını şekillendirmek için kullandığı yöntemi paylaştı. Sonucun güzelliği hayran bıraktı.

Kadin 05-09-2022 16:18

Saçlarınıza zarar vermeden şekillendiren Dyson saç şekillendirici kullananlar ve incelemesi

Saç şekillendirmeyi kolaylaştıran düzleştirici ve maşalar, hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ancak saçların ısıya yoğun bir şekilde maruz kalması, yıpranmasına neden olabiliyor. Gelişen teknoloji sayesinde saç şekillendiriciler ideal sıcaklığı yakaladığı için hem saça zarar vermiyor hem kısa sürede şekillendiriyor. Bu ürünlerden Dyson Airwrap Complete'i inceledik! Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-03-2022 16:44

Saç Maşası

Saç Maşası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saç Maşası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hızlıca yapabileceğiniz doğal maşa yöntemleriyle saçlarınıza hareket katın!

Doğal görünen, hızlı ve kolay yapılabilen dalgalı saçlar çoğu kadının hayali. Sıkı durun! Her sabah hızlıca yapabileceğiniz, kuaför elinden çıkmış gibi duran ama doğal görünümünü de koruyan maşa yöntemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Gelin, bu pratik yöntemlere birlikte bakalım.

Kadin 23-02-2022 17:53

Sizi kuaför masrafından kurtaracak en iyi saç maşası çeşitleri

Bir plan yaptınız ve dışarı çıkacaksınız, giyeceklerinizi seçtiniz, makyajınızı yaptınız ve sıra geldi saçlara. Herkes o hacimli saçların peşinde öyle değil mi? Kafamızı nereye çevirsek gördüğümüz düz saçlardan da artık sıkıldık. O zaman saç maşalarını incelemenin vakti geldi.

Kadin 09-10-2021 23:07