Saha Haberleri

Depremlerde stadı zarar gören Erzurumspor FK, saha sorunu yaşamak istemiyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'nin başkanı Ahmet Dal, Kazım Karabekir Stadı'nın Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde zarar görmesi nedeniyle sadece kale arkası tribünlerinin kullanıldığını hatırlatarak, "Gönlümden geçen, maçlarımızı Erzurum'da oynayalım, oynarken de statla ilgili çalışmalar başlasın. Bir an önce bir adım atılmasını istiyorum." dedi.

Yurthaber 19-04-2024 11:03

Bakan Yumaklı duyurdu: 7 bin 500 kişi sahada, denetimler sıkılaştırıldı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayı öncesi denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek, Ramazan ayına özgü olarak 7 bin 500 kişinin yeniden sahaya çıktığını söyledi.

Finans 05-03-2024 14:52

Diyarbakır'da Dicle Elektrik'in saha ekipleri taşlı saldırıya uğradı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde kaçak elektrik kullanımına yönelik kontrol yapan Dicle Elektrik saha ekipleri taşlı saldırıya uğradı.

Yurthaber 14-08-2023 11:57

Haluk Bayraktar açıkladı: 1 milyar doların üzerinde anlaşmaya imza atıldı

SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, SAHA EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın son gününde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "1 milyar dolar üzerinde anlaşmaya imza atıldı. Bu anlaşmaların yüzde 60'ından fazlası da ihracat eksenli anlaşmalar, dolayısıyla ekonomik anlamda SAHA EXPO bir momentum etkisi göstermiş oldu" dedi.

Haber 28-10-2022 18:31

Saha

Saha Hakkındaki Haberler Mynet'te. Saha Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üniversite öğrencileri Ağrı Dağı çevresinde bilimsel geziye çıktı

Ortadoğu Teknik, İstanbul Teknik, İstanbul ile Ankara üniversitelerinden öğrencilerin de bulunduğu 24 kişilik grup, Ağrı Dağı Milli Parkı, İshak Paşa Sarayı, Balık Gölü, Gökkuşağı Tepeleri, Tuz Dağı ve Nuh'un Gemisi'ne ait kalıntıların olduğuna inanılan alanları gezdi - Iğdır Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Adem Yulu: - "Bilimsel gezi ve saha çalışmalarının yanı sıra çeşitli eğitsel etkinlikler ve ölçme değerlendirme çalışmaları bu projemizin temelini oluşturmaktadır"

Yurthaber 04-09-2022 11:46