Şakşuka Tarifi Haberleri

Şakşuka tarifi: Şakşuka nasıl yapılır?

Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri de Akdeniz bölgesinin en sevilen mezeleri arasında yer alan şakşukadır. Farklı sunum ve hazırlama şekilleri ile Tunus ve Fas’ta da bilinen bu lezzet ülkemizde en çok Antalya’da tüketilir. Bu lezzeti siz de evde kendi imkanlarınız ile çok kısa süre içinde hazırlayabilir ve sofralarınızı bu lezzet ile renklendirebilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 23:32

Patlıcanın en güzel hali: Leziz şakşuka tarifi

Havalar ısınınca akla gelen temel yiyecekler arasında şakşuka bulunuyor. Mevsimin en güzel ve taze sebzeleriyle yapılan şakşuka leziz tadıyla gönülleri fethediyor. Oldukça nefis olan şakşukayı hem ana yemek hem de meze olarak tüketebilirsiniz. Şakşuka yanında yer alacak pek çok yiyecekle yakışıyor.

Yemek 25-05-2022 17:14

Enfes lezzetler ile Ramazan’ın 29. günü iftar menüsü

Ramazan’ın son günlerine geldik. Ramazan yavaş yavaş yerini bayram telaşına bırakıyor. Ramazan’ın son günlerinde oruç açmak için mükellef bir sofra kurmak isteyenler “ne yemek yapsam” telaşına düştü. İftar sofralarınızı şenlendirecek, lezzetleri ile damak çatlatacak ramazan menüsü ile karşınızdayız.

Yemek 30-04-2022 07:12

Şakşuka nasıl yapılır? MasterChef şakşuka malzemeleri neler? Şakşuka tarifi nedir?

Şakşuka nasıl yapılır sorusu MasterChef izleyicileri tarafından araştırılmaya başlandı. Türk mutfağında özel bir yeri olan şakşuka MasterChef yarışmasında yarışmacılardan istendiği için oldukça merak edildi. Peki, şakşuka nasıl yapılır? İşte MasterChef şakşuka tarifi ve şakşuka malzemeleri ile ilgili detaylar...

Magazin 03-10-2020 22:28

Şakşuka Tarifi

Şakşuka Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şakşuka Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şakşuka nasıl yapılır?

Akdeniz'in en lezzetli mezelerinden olan şakşuka, öyle lezzetli bir meze ki ismi şarkılara bile konu olmuştur :) Bol sohbetli masaların olmazsa olmazı şakşuka, enfes lezzetinin yanı sıra oldukça da pratik.

Yemek 05-06-2020 10:48

Şakşuka tarifi: Adına şarkılar yazılacak kadar lezzeti bol!

Meze ya da ana yemek olarak servis edeceğiniz şakşuka tarifi, özellikle yaz sofraları için ideal bir yemek. Şakşuka nasıl yapılır diyenler için lezzetli ve pratik tarifi geliyor.

Yemek 21-11-2019 16:53