Şampiyonluk Kutlamaları Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek müjdeyi verdi! Mauro Icardi transferini açıkladı...

Süper Lig'de 23. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kazanılan bu başarıda en büyük paya sahip olan isimlerin başında gelen Mauro Icardi'nin takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyordu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek katıldığı bir etkinlikte Arjantinli golcünün transferine dair çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 06-06-2023 21:57

Messi'ye Fransa'da büyük ayıp! Şampiyonluk kutlamalarında daha fazla dayanamadı ve sahayı terk etti...

Fransa 1. Futbol Ligi'nin (Ligue 1) son haftasında şampiyon Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Clermont'a 3-2 yenildi. PSG formasıyla son maçına çıkan Messi büyük bir şok yaşadı. Top ayağına geldiği her an ıslıklanan Arjantinli oyuncunun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-06-2023 07:56

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına Simge Sağın da katılacak!

Mauro Icardi'yle özdeşleşen Aşkın Olayım isimli şarkıyı seslendiren Simge Sağın'dan Galatasaraylı taraftarlara müjde geldi. Simge Sağın, yarın oynanacak Fenerbahçe derbisinden sonra yapılacak şampiyonluk kutlamalarına katılacağını duyurdu.

Spor 03-06-2023 12:18

Avrupa'nın ve Manchester City'nin en golcü oyuncusu Haaland'ın başı ettiği küfür nedeniyle dertte! Öyle ki, final maçından men edilebilir...

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland'ın başı dertte. Takımının şampiyonluk kutlaması sırasında canlı yayında olduğunu fark etmeyen Norveçli oyuncu yanlışlıkla küfür etti. İngiltere'de büyük eleştiri alan bu konuya Manchester United taraftarları dahil oldu. Yaklaşık 10 gün sonra oynanacak İngiltere FA Cup finalinde cezalı olmasını isteyen Manchester United cephesi bu konuyu federasyona taşıyacak.

Spor 23-05-2023 10:26

Şampiyonluk Kutlamaları

Şampiyonluk Kutlamaları Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Şampiyonluk Kutlamaları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

33 yıl sonra şampiyon olan Napoli'nin pilot taraftarından görülmemiş kutlama! Takımının adını göklere yazdı

İtalya Futbol Ligi Serie A'da 33 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyen Napoli'de pilot bir taraftar kullandığı uçakla takımının logosunu gökyüzüne yansıtacak şekilde bir rota çizdi. İşte detaylar...

Spor 10-05-2023 21:16

Eşine az rastlanır bir şampiyonluk kutlaması! 33 yıl sonra zafere ulaşan Napoli'de sokaklar alev aldı...

İtalya Ligi Serie A'nın 33. haftasında Udinese ile Napoli karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmadı. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan müsabaka sonrasında Napoli, şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'nin de forma giydiği maçla birlikte Napoli, 33 yıl aradan sonra büyük zafere ulaşmayı başardı. Napoli taraftarları, karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı ve şehrin sokaklarına döküldü.

Spor 04-05-2023 23:39

Trabzonspor'dan Abdullah Avcı'ya duygusal veda

Trabzonspor Kulübü, sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal videoyla, kulübe son şampiyonluğu yaşatan teknik direktör Abdullah Avcı'ya veda etti.

Spor 08-03-2023 15:43