Şarj Istasyonu Haberleri

Araç kullanırken tercih edebileceğiniz en iyi araç şarj cihazları

Özellikle bir yerlere yetişmeye çalışırken telefonunu şarj etmeye vakti olmayanlar için araç şarj cihazları tavsiye ediliyor. Bu ürünler yoldayken bile elektronik cihazlarınızı rahatça şarj edebilmenizi sağlıyor. Siz de sürekli bir yerlere yetişmeye çalışıyor ya da sık sık seyahat ediyorsanız araç şarj cihazı edinebilirsiniz. Öyleyse gelin, araç kullanırken rahatça kullanabileceğiniz en iyi araç şarj cihazı modellerine birlikte göz atalım.

Haber 21-09-2023 15:18

Bilecikli aile otomobillerini 40 bin liraya kurdukları sistemle şarj ediyor

Bilecik'te 5 yıldır elektrikli araç kullanan aile, sahip oldukları üç otomobilin enerji ihtiyacını karşılamak için 40 bin lira maliyetle evlerinin garajına şarj istasyonu kurdu.

Yurthaber 11-08-2023 11:44

Konya'da meslek liseliler depremzedeler için soba ve telefon şarj istasyonu üretiyor

Konya Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için çadır sobası ve şarj istasyonu üretimine geçti.

Yurthaber 13-02-2023 14:37

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 10 elektrikli şarj istasyonu kurdu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 10 elektrikli şarj istasyonu kurdu

Yurthaber 10-07-2022 16:15

Bakan Varank'tan elektrikli araçlar için şarj istasyonlarına destek açıklaması:

"Ülkemizde elektrikli araçlar için yüksek hızlı şarj istasyonları altyapısını yaygınlaştırmak amacıyla başlattığımız şarj istasyonları destek programının çağrısını sonuçlandırdık, değerlendirmelerimizi yaptık. 200'den fazla firmamızın başvuruda bulunduğu bu programla bir yılda 1 milyar liraya yakın şarj istasyonu yatırımı inşallah devreye alınacak" - "Böylelikle Türkiye'nin otomobili piyasaya çıkmadan önce 81 ilimizin tamamında 1500'den fazla yüksek hızlı şarj istasyonu devreye alınmış olacak"

Yurthaber 02-07-2022 17:13

Telefonunu bataryasından dolayı cebinden çıkarmaya korkanlar için en iyi bataryalı telefonlar

Gün içerisinde birçok işin kolayca halledilmesine yardımcı olan cep telefonları, eğlence konusunda da kullanıcılarına tam destek sağlıyor. Ancak cep telefonları uzun süre kullanıldığında şarjları hızlıca tükeniyor ve bu durum kullanıcıların keyfini kaçırıyor. Birçok ünlü akıllı telefon markasının yüksek kapasiteli ve güçlü bataryalara sahip akıllı cep telefonu modelleri bulunuyor. Gelin, en iyi bataryaya sahip telefon çeşitlerine birlikte göz atalım.

Haber 27-06-2022 12:47

AB, Apple'ın itirazına rağmen, birliğe üye ülkelerde ortak şarj uygulamasında anlaştı

AB üye ülkeleri 2024 sonbaharına kadar USB -C'nin, tüm cep telefonları, tabletler ve kameralar için ortak şarj bağlantı noktası olması konusunda uzlaşmaya vardı.

Haber 07-06-2022 14:15

Resmi Gazete'de yayımlandı: Elektrikli araçlar için kritik karar!

Elektrikli araçlara elektrik enerjisi temininin sağlandığı şarj ünitesi ve istasyonlarının kurulması, şarj ağı ve şarj ağına bağlı istasyonların işletilmesi ile şarj hizmetinin sunulmasına ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Buna göre 6 ay içinde en az 50 adet şarj ünitesi ve en az 5 farklı ilçede şarj istasyon ağı kurulacak.

Finans 02-04-2022 14:27

Tesla'dan Ukrayna hamlesi! Savaştan kaçanlar ücretsiz kullanabilecek

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, gönderilen bir e-postaya göre Rusya'nın Ukrayna'ya işgal girişimi başlatmasının ardından ülkedeki savaştan kaçanlar için ücretsiz şarj istasyonu hizmeti sunmaya başladı. Böylece insanlar Ukrayna'ya yakın ülkelerde Tesla üretimi olsun veya olmasın tüm elektrikli araçlarını ücretsiz olarak şarj edebilecekler.

Haber 04-03-2022 10:19

Tesla'dan bedava şarj adımı

Şirket özellikle son dönemlerde şarj ve batarya konusunda üst seviyelere ulaşmayı başardı. Şimdi ise ücretsiz bir şekilde araçları şarj edebilecek potansiyelde.

Haber 24-12-2021 12:37

EPDK Başkanı Yılmaz açıkladı! İşte 2023'te kurulması öngörülen şarj istasyonu sayısı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de kurulacak elektrikli araç şarj istasyonu altyapısının yol haritasını açıkladı. Yılmaz, "Ülkemizde, 2023'te 75 bini aşkın elektrikli araç ve 12 bin 500 şarj soketi olmasını öngörüyoruz." dedi.

Haber 25-11-2021 18:19

Elektrikli araçlar için güneş ve rüzgar enerjili şarj istasyonu ürettiler

Bursa Teknik Üniversitesi yerleşkesine kurulan ve yenilenebilir enerji kaynaklarından oluşan sistemde, elektrikli araç şarj istasyonlarının "akıllı şebeke" konseptine uygun olarak çalışması sağlandı - Projenin yürütücüsü Doç. Dr. Gökay Bayrak: - "Sistemde iki elektrikli araç için yer yaptık, iki elektrikli araç şarj olabilecek şekilde. Çalışmalarımız daha çok elektrikli aracın daha hızlı şarj olması noktasında" - "İstasyonumuzda mevcut ticari araçların yüzde 85'inde kullanılan soket tipi mevcut. TOGG da üretildiği zaman temiz enerjiyle BTÜ olarak şarj etmeyi dört gözle bekliyoruz. En başta TOGG'a uyumlu olacak şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz"

Yurthaber 23-11-2021 11:08

AK Parti harekete geçti! Yerli otomobil TOGG'da yeni gelişme

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, yerli otomobilin şarj alt yapısı için Meclisten yasal düzenleme çıkarılacağı duyuruldu. Bu düzenlemeyle birlikte elektrikli araçlar için şarj istasyonlarının kurulması için altyapı oluşturulacak.

Finans 16-11-2021 09:20

General Motors açıkladı! ABD ve Kanada'da 40 bin şarj istasyonu kurulacak

Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), elektrikli otomobiller için ABD ve Kanada'da gelecek yıldan itibaren 40 bin şarj istasyonu kuracağını bildirdi.

Haber 27-10-2021 09:41