Sedef Kabaş Haberleri

Sedef Kabaş cezaevinden çıktı! İşte ilk sözleri: Haklıysanız korkmayacaksınız, haksızlık varsa da susmayacaksınız

Gazeteci Sedef Kabaş Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. Cezaevi çıkışında açıklama yapan Sedef Kabaş, "Haklıysanız korkmayacaksınız, haksızlık varsa da susmayacaksınız" dedi.

Haber 11-03-2022 17:51

Son Dakika: Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklanmıştı! Sedef Kabaş hakkında flaş karar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanına hakaretten yargılanan Gazeteci Sedef Kabaş hakkında mahkeme kararını verdi. Kabaş'ın ilk duruşmasında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılarak, tahliyesine karar verildi. Kabaş'ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na hakaret suçundan da beraatına karar verildi. Kabaş hakkında 12 yıl 10 aya kadar hapis cezası isteniyordu.

Haber 11-03-2022 10:52

Sedef Kabaş hakim karşısına çıktı

Sedef Kabaş hakim karşısına çıktı

Yurthaber 11-03-2022 10:42

Sedef Kabaş'ın hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu

Bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan Sedef Kabaş'ın duruşma tarihi belli oldu. Sedef Kabaş, 11 Mart tarihinde hakim karşısına çıkacak.

Haber 15-02-2022 23:18

Sedef Kabaş

Sedef Kabaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sedef Kabaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İddianame kabul edildi! Sedef Kabaş hakim karşısına çıkacak

Sedef Kabaş hakkında 11 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Kabaş, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Haber 14-02-2022 17:06

Sedef Kabaş hakkında iddianame hazırlandı

Kabaş'ın zincirleme şekilde "Cumhurbaşkanına alenen hakaret" suçundan 8 yıl 2 aya ve "2 kamu görevlisine karşı alenen hakaret" suçundan da 4 yıl 8 ay olmak üzere toplam 12 yıl 10 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istendi

Yurthaber 11-02-2022 20:09

Son Dakika: Sedef Kabaş hakkında iddianame! İstenen ceza belli oldu

Son dakika haberi: Gazeteci Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri sebebiyle tutuklanmıştı. Kabaş hakkındaki soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Kabaş hakkında zincirleme şekilde “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istenirken 14 Ocak tarihli programda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelik sözleri sebebiyle de toplam 4 yıl 8 aya kadar hapis cezası talep edildi. İşte detaylar...

Haber 11-02-2022 19:22

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a tazminat davası

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı televizyon programında kendisine hakaret eden ve daha sonra yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş hakkında tazminat davası açtı. Mahkeme sunulan dilekçede "Davalı çıkmış olduğu televizyon programında kullanmış olduğu ifadelerle, Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik haklarına saldırı kastıyla şeref, haysiyet ve onuruna yönelik fevkalade ağır hakaret, saldırı ve iftirada bulunmuştur" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 08-02-2022 17:47

CHP'li kadın milletvekilleri, Sedef Kabaş'ı cezaevinde ziyaret etti

CHP'li kadın milletvekilleri, Sedef Kabaş'ı cezaevinde ziyaret etti

Yurthaber 02-02-2022 16:40

Son dakika: Sedef Kabaş hakkında yeni gelişme! İtiraz reddedildi

Son dakika haberi: Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı bir televizyon programında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri sözleri sonrası tutuklanmıştı. Yaşanan son gelişmeye göre, Kabaş'ın tutukluluğuna yapılan itiraz mahkemece reddedildi.

Haber 26-01-2022 12:38

Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna itiraz edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri tepki çekmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş'ın tutukluluğuna itiraz edildi. İtiraz dilekçesinde Sedef Kabaş'ın "Kaçma ve saklanma ihtimalinin yüksek olduğu" yönündeki tutuklama gerekçesine değinilerek, "kaçacak, saklanacak" gibi asılsız iddialarda bulunularak iftira ve hakaret suçunun oluştuğu ve kararın hukuki dayanaktan yoksun olduğu kaydedildi.

Haber 24-01-2022 15:50

AK Parti teşkilatlarından Kabaş, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti teşkilatlarından Kabaş, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

Yurthaber 24-01-2022 14:18

AK Partililerden gazeteci Kabaş ile CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: - "Bu kirli ve seviyesiz sözleri söyleyenler ve bu sözlere sessiz kalanlar bilsinler ki bu artık hukuk ve vicdan meselesidir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz"

Yurthaber 24-01-2022 13:29

AK Parti'nin Ege'deki teşkilatlarından Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusu

AK Parti'nin Ege'deki teşkilatlarından Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusu

Yurthaber 24-01-2022 13:27

TBB'den Sedef Kabaş açıklaması! Politikacıların eleştiriye tahammüllerinin daha geniş olması beklenmektedir

Canlı yayında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki çeken ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Sedef Kabaş, tutuklanmıştı. Sedef Kabaş'ın tutuklanmasının ardından Türkiye Barolar Birliği'nden de açıklama geldi. TBB'den yapılan açıklamada "Politikacıların eleştiriye tahammüllerinin daha geniş olması beklenmektedir." denildi.

Haber 23-01-2022 00:07

Son dakika: Gazeteci Sedef Kabaş Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan tutuklandı!

Son dakika: Canlı yayında kullandığı ifadeler sonrası tepki çeken ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Sedef Kabaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Öte yandan İstanbul 10. Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Kabaş'ın ifadesi de ortaya çıktı. Kabaş ifadesinde, "Sözün orijinali bir atasözüdür. Hatta sözün orijinalini de değiştirerek sarf ettim. Bundan da anlaşılacağı üzere hakaret etme gibi bir kastım yoktur." dedi.

Haber 22-01-2022 21:11

Son dakika! MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Sedef Kabaş tepkisi: Faşizan sözleri kınıyorum

Son dakika haberi! MHP Lideri Devlet Bahçeli gazeteci Sedef Kabaş'ın bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine sert tepki gösterdi. Bahçeli açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan çirkin saldırıyı, husumetle pekişmiş anti demokratik ve faşizan sözleri kınıyorum." ifadelerini kullandı. Kabaş, çıkarıldığı mahkeme tarafından Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan tutuklanmıştı.

Haber 22-01-2022 20:17

AK Parti teşkilatı, Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacak

AK Parti teşkilatı, Kabaş, Özkoç ve Erdoğdu için suç duyurusunda bulunacak

Yurthaber 22-01-2022 15:47

Son dakika: Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik o sözleri sonrası Engin Özkoç'un yüz ifadesi gündem oldu! Bir anda...

Gazeteci Sedef Kabaş'ın çok tartışılan o sözleri sonrası son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Tele 1'de yayınlanan Demokrasi Arenası programına konuk olan Dr. Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, nefretten doğan bu ifadelerin adalet önünde hak ettiği karşılığını bulacağını ifade ederken canlı yayın konuklarından CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un yüz ifadesi dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Haber 22-01-2022 14:03

Anadolu Yayıncılar Derneğinden Cumhurbaşkanlığı makamına hakarete tepki:

Dernek Başkanı Sinan Burhan: - "Bu dil argo, kirli, şovenist bir dildir, bu dil çirkef bir dildir, bu dilin gazetecilikle alakası olama"

Yurthaber 22-01-2022 11:55

Gazeteci Sedef Kabaş gözaltına alındı

"Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş gözaltına alındı.

Haber 22-01-2022 10:23

Son dakika haberi: Gazeteci Sedef Kabaş gözaltına alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri sonrası Adalet Bakanı Gül'den ilk açıklama

Son dakika haberi: Gazeteci Sedef Kabaş, bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındı. "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında polis nezaretinde evinden alınan Kabaş'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. Söz konusu gelişmeyi Kabaş'ın avukatı Uğur Poyraz duyurdu. Öte yandan Kabaş'a tepkiler de peş peşe geliyor.

Haber 22-01-2022 07:13

Sedef Kabaş hakkında cumhurbaşkanına hakaretten soruşturma

Sedef Kabaş hakkında, katıldığı bir televizyon programında yaptığı konuşmalara ilişkin "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatıldı. Öte yandan Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, gazeteci Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Haber 21-01-2022 22:01

Sedef Kabaş hakkında Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatıldı

Sedef Kabaş hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan soruşturma başlatıldı

Yurthaber 21-01-2022 21:39

Sedef Kabaş'ın yat paylaşımı sosyal medyada olay oldu! Açıklama geldi

TV programcısı ve spiker Sedef Kabaş'ın yat paylaşımı gündem yarattı. Kabaş'ın Antalya'daki lüks yatın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu imasında bulunduğu iddia edilirken, Cumhurbaşkanı Danışmanı İsmail Cesur'dan yalanlama geldi. Gelen tepkiler sonrası Kabaş da yeni bir açıklama yaptı.

Haber 25-08-2021 16:34