Sevim Emre Haberleri

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-2024 09:33

Sevim Emre'den estetik iddialarına yanıt: 'Çok üzüleceksiniz ama...'

Sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, hakkında çıkan estetik iddialarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi. Emre, "Siz şaka mısınız? Çok üzüleceksiniz ama hiç estetik olmadım" ifadelerini kullandı.

Magazin 29-12-2023 14:12

'Orhan Gencebay öldü' haberlerine eşi Sevim Emre ateş püskürdü! Elon Musk'a seslendi

Türk arabesk müziğinin sevilen ismi Orhan Gencebay, sosyal medyada öldüğüne yönelik yayılan iddialar üzerine açıklama yaparak "Şükürler olsun, gayet iyiyiz" dedi. Gencebay'ın eşi Sevim Emre ise bugün 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak hem haberi yapanlara ateş püskürdü hem de Twitter'ın CEO'su Elon Musk'a çağrı da bulundu.

Magazin 17-05-2023 10:57

Nusret'in çocukluk fotoğrafına yorum yapan Sevim Emre olay yarattı! Rezilce hareketler yaptı deyince...

Nusret Gökçe, çocukluk yıllarına ait eski bir fotoğrafı sosyal medya hesabından yayınlayarak, geçmişi andı. "No salt, no life" notunu düştüğü paylaşıma pek çok kişi, Nusret'in ne kadar zorluklarla büyüdüğüne dikkat çekti. Dikkat çeken yorumlardan biri de Orhan Gencebay'ın eşin Sevim Emre'den geldi.

Magazin 28-12-2022 15:50

Sevim Emre

Sevim Emre Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sevim Emre Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre filtre yapınca Arda Turan makyajlı gibi oldu! Aynur Aydın kendini tutamadı

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre’nin filtresinden Arda Turan da nasibini aldı. Filtre yüzünden gözünde far olan Arda Turan dalga konusu oldu. Paylaşımı gören Aynur Aydın kendini tutamazken Sevim Emre ise sinirlendi.

Magazin 09-10-2022 12:13

Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre'nin gençlik fotoğrafı olay oldu! Demet Akalın: Aleyna sandım

1963 yılında katıldığı Güzellik Yarışmasında birinci seçilen ve ardından sinema dünyasına adım atan Sevim Emre, kariyerinin yanı sıra Orhan Gencebay ile yaşadığı aşkla 70'li yıllara damga vurmuştu. Ünlü isim, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Gençlik fotoğrafını paylaşan Sevim Emre'ye ilk yorum ise şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

Magazin 12-08-2022 13:32

Sevim Emre paylaştı: Futbol devi Lukas Podolski!

Son dakika haberleri: Türkiye'de Galatasaray ve Fraport TAV Antalyaspor formalarını terleten Lukas Podolski ile ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre, Instagram'dan bir paylaşım yaptılar. Sevim Emre'nin paylaşımına düştüğü not, dikkat çekti.

Spor 28-05-2022 18:32

Orhan Gencebay koronavirüsü atlatmış! Sevim Emre açıkladı

Usta sanatçı Orhan Gencebay'ın koronavirüse yakalandığı ve hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Daha önce çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu savunan Sevim Emre, bu defa ise iddiaları doğruladı ve koronavirüsü atlattıklarını açıkladı. Sevim Emre paylaşımında "Bunu siz sevenlerimizden değil, kötülükle beslenenlerin, klavye delikanlılarının negatif enerjisini üstümüze çekmemek için açıklamadı. Aşılı olmamız nedeniyle hafif atlattık" dedi.

Magazin 17-11-2021 21:54

Orhan Gencebay'ın hastaneye mi kaldırıldı? Sevim Emre'den açıklama geldi

Orhan Gencebay’ın bugün koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddiasına açıklama geldi. Çıkan iddiaların ardından Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre sosyal medyadan yaptığı açıklama ile iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Magazin 12-10-2021 16:44