Şevket Altuğ Haberleri

Süper Baba'nın Fiko'su Şevket Altuğ 81 oldu! Son haline yorum yağdı

Süper Baba dizisinde hayat verdiği 'Fikret Aksu' karakteriyle hafızalara kazınan Şevket Altuğ’un 81 oldu. Yeni yaşını sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla kutlayan ünlü ismin son haline yorum yağdı.

Magazin 14-03-2024 12:25

Süper Baba'nın Fiko'su Şevket Altuğ'un kızı da tanıdık çıktı! Meğer Eşkıya filminde...

Süper Baba dizisinde hayat verdiği Fikret Aksu karakteriyle bir döneme damga vuran Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Şevket Altuğ uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat sürüyor. 11 kez Altın Portakal Sinema Ödülü alarak sinema tarihine adını yazdıran Altuğ'un kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı. Usta sanatçının kızı da kendisi gibi ünlü çıktı. Meğer onu Eşkıya filminde izlemişiz...

Magazin 08-08-2023 08:49

Yedi Bela Hüsnü'nün Cemal'i Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! Değişimiyle hayrete düşürdü Yıllar yormuş

Yedi Bela Hüsnü, Hababam Sınıfı, Gülen Gözler ve Tokatçı gibi Türk sinemasında efsaneleşmiş filmlerde rol alan usta oyuncu Şevket Altuğ, yıllar sonra ortaya çıktı. Usta oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 26-06-2023 00:18

TOKATÇI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Kemal Sunal filmi Tokatçı oyuncuları kimler, konusu ne?

Tokatçı filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Tokatçı, bu akşam Show TV'de tekrar izleyiciyle buluşacak. 1983 Türk yapımı olan filmde Kemal Sunal'ın canlandırdığı Osman karakteri sevdiği kadınla evlenebilmek için başlık parası biriktirir ancak köyüne dönerken soyulur. Peki, Kemal Sunal filmi Tokatçı oyuncuları kimler, konusu ne?

Magazin 23-06-2023 18:46

Şevket Altuğ

Şevket Altuğ Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şevket Altuğ Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yedi Bela Hüsnü'nün yıldızı Şevket Altuğ'un eşini gören inanamadı! Meğer çok ünlüymüş

Yedi Bela Hüsnü filmi Yeşilçam’ın unutulmazları arasında yer alıyor. Kemal Sunal’ın başrolünde yer aldığı filmde Şevket Altuğ, Cemal karakterine hayat veriyordu. Süper Baba dizisiyle hafızalara kazınan ve sayısı filmde rol alan usta oyuncu Şevket Altuğ’un eşi de çok ünlü çıktı.

Magazin 24-05-2023 19:09

Süper Baba'nın Fiko’su Şevket Altuğ son haliyle şaşırttı! 80'i devirdik

Süper Baba dizisinde canlandırdığı Fikret Aksu karakteriyle hafızalara kazınan Şevket Altuğ’un son hali gündem oldu. Yeşilçam’ın usta ismi Altuğ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "80'i devirdik" dedi.

Magazin 15-03-2023 13:17

Yedi Bela Hüsnü oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi konusu nedir, kaç yılında çekildi?

Yedi Bela Hüsnü filmi oyuncuları ve filmin kaç yılında çekildiği gibi detaylar merak konusu oldu. Kemal Sunal'ın başrolde oynadığı filmin yönetmenliği Natuk Baytan'a ait. Yedi Bela Hüsnü filmini Show Tv ekranlarında seyretmek isteyen sinema severler film hakkındaki detayları sorgulamaya başladılar. Peki, Yedi Bela Hüsnü oyuncuları kimler? Yedi Bela Hüsnü filmi konusu nedir, kaç yılında çekildi?

Magazin 31-01-2023 22:28

Süt Kardeşler'in Afife'sinin kocası usta oyuncu çıktı! Görenler hayret etti 51 yıllık aşk...

1976 yılında izleyiciyle buluşan Süt Kardeşler filminin kadrosunda Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Şener Şen, Adile Naşit gibi Türk sinemasının efsane isimleri yer alıyordu. Süt Kardeşler filminde Afife karakterine hayat veren güzel oyuncunun eşi kendisinden de ünlü çıktı.

Magazin 10-11-2022 14:34

Hababam Sınıfı, Gülen Gözler, Süper Baba'nın unutulmaz ismi! İşte Şevket Altuğ'un son hali

Hababam Sınıfı, Gülen Gözler, Süper Baba gibi efsane filmlerin oyuncusu Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Altuğ'un Datça'da tıraş olduğu anlara ait fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı

Magazin 25-09-2022 13:08

Şevket Altuğ kimdir, aslen nereli? Şevket Altuğ kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı?

Ünlü oyuncu Şevket Altuğ'un hayatı, son halinin gündeme gelmesinin ardından merak ediliyor. Perihan Abla, Aile Şerefi ve Süper Baba gibi farklı projelerle bilinen ismin hayatı ve memleketi sorgulanıyor. Peki Şevket Altuğ kimdir, aslen nereli? Şevket Altuğ kaç yaşında ve hangi filmlerde rol aldı? İşte merak edilenler...

Magazin 25-09-2022 00:19

Süper Baba'nın Fiko'su Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali sevenlerini şaşırttı

Süper Baba dizisinde canlandırdığı Fikret Aksu karakteriyle bir döneme damga vuran Yeşilçam'ın sevilen oyuncusu Şevket Altuğ yıllar sonra ortaya çıktı. 79 yaşındaki ünlü oyuncu Datça'da bir berberde tıraş oldu. Usta oyuncunun fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada kullanıcıları tarafından paylaşıldı. Şevket Altuğ'un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 24-09-2022 14:54