Sinema Oyuncusu Haberleri

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'dan yeni haber geldi

Yaklaşık iki hafta önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan sinema oyuncusu Nuri Alço'dan yeni haber geldi. Ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi Alço'nun eşi Burcu Alço duyurdu.

Magazin 18-04-2024 14:54

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço hastane odasından açıkladı: İyiyim

Eskişehir'de rahatsızlanan 73 yaşındaki sinema oyuncusu Nuri Alço yoğun bakımdaydı. Efsane oyuncudan sevindiren bir haber geldi. Hastaneden paylaşım yapan Nuri Alço iyi olduğunu söyledi.

Magazin 12-04-2024 15:33

Bir dönemin aranan ismiydi... İsmet Özhan yıllar sonra ortaya çıktı!

Bir dönem podyumların aranan mankeni ve dizi ve sinema oyuncusu, İsmet Özhan uzun yıllar sonra Türker İnanoğlu'nun cenazesinde ortaya çıktı. Ünlü ismin son hali gündem oldu.

Magazin 06-04-2024 16:08

Tolga Savacı'nın vasiyeti ortaya çıktı! Uzun yıllardır yurt dışında yaşıyordu...

Bir döneme damga vuran oyuncu Tolga Savacı geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında yaşamını yitirdi. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan oyuncunun vasiyeti ortaya çıktı.

Magazin 29-02-2024 07:31

Diğer Haber Etiketleri

Manken Oyuncu Kanal D Pınar Yaprak Dökümü Yasemin Yalçın Göksel Cüneyt Mete Şeyma Korkmaz Hüsnü Şenlendirici Müge Dağıstanlı Gülşen Yüksel 2. sayfa Nilsu Berfin Aktaş Altın Küre Ödülleri saç bakımı Ayşe Tunaboylu Behzat Uygur Beren Saat Bilge Zobu Can Gürzap Ceren Moray Ebru Gündeş Erdal Beşikçioğlu Esra Balamir Gökhan Türkmen Göksel Arsoy Güler Ökten Güzin Çorağan Hakan Altun İbrahim Tatlıses İlyas İlbey İlyas Salman Kemal Sunal Kevin Spacey Leyla Sayar Melisa Şenolsun O Ses Türkiye Nurhan Damcıoğlu Nuri Alço Nuri Sesigüzel Olgun Şimşek Pembe Mutlu Pınar Altuğ Semiramis Pekkan Serpil Çakmaklı Sibel Can Suzan Avcı Şehsuvar Aktaş Tamer Karadağlı Melek Baykal Yalçın Dümer Tansel Öngel cenaze Gerard Depardieu Şarkılar Bizi Söyler Tolga Savacı vefat Ajda Pekkan Al Pacino Ali Sürmeli Ayla Algan Bizimkiler dizisi Mehmet Turgut amanda amanda bynes çocuklar duymasın çiçek abbas cansu bizimkiler engin koç gönül gönül dağı anne ali düşenkalkar ekmek teknesi kapıcılar kralı kardeşlerim yeşilçam yaşında magazin mazlum çimen sakarya fırat sevgilisi savaşçı teşvikiye camii kimdir kurtlar vadisi kate ölüm ünlü oyuncu ünlü şarkıcı plummer aktan gökhan arsoy soley arsoy nuri sesigüzel kimdir eva l nuri sesigüzel nereli kaç yaşında nuri sesigüzel hastaligi gecesi karakteri istedi nuri sesigüzel'in yaşı kadınları merve kaya turu nuri sesigüzel kaç yaşında nereli teşvikiye cami söyledi ele tuna yüzyüzeyken konuşuruz sosyal medya

Sinema Oyuncusu

Sinema Oyuncusu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sinema Oyuncusu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son dakika | Oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti! Nermin Bezmen Yüreğim kanıyor diyerek paylaştı

Türk dizi ve sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun vefat haberini Savacı'nın eşi Nermin Bezmen sosyal medya hesabından duyurdu. Usta oyuncu, New Jersey'de defnedilecek.

Magazin 27-02-2024 07:24

Behzat Ç. ile milyonlar tanımıştı... Erdal Beşikçioğlu, siyasete atıldı... CHP'den belediye başkan adayı oldu!

Behzat Ç dizisiyle hafızalarda yer edinen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP'den aday oldu. CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı aldı. Haberi Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 10-01-2024 17:59

2024 Altın Küre Ödülleri'nin sahipleri belli oldu! Succession ve Oppenheimer geceye damga vurdu

Geçtiğimiz yıl yaşanan grev nedeniyle Ocak 2024'e ertelenen Altın Küre Ödül Töreni Jo Koy'un sunumuyla gerçekleşti ve kazananlar ödüllerine kavuştu. Succession 4 ödül alırken En İyi Film dahil beş ödülle Oppenheimer geceye damga vurdu.

Magazin 08-01-2024 09:05

Usta sanatçıya veda! Ayla Algan son yolculuğuna uğurlandı... Ünlü isimler akın etti 'Ben hep onu ölümsüz gibi görürdüm'

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 86 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Magazin 06-01-2024 17:18

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-2024 20:56

2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yalçın Dümer dizileri

Yalçın Dümer, 27 Aralık 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 27-12-2023 09:43

Can Gürzap'a veda! Gözyaşlarını tutamadılar... Yapacağı çok şey vardı ama gitti

Sanatçı Can Gürzap'ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu. Usta sanatçı Can Gürzap için Atatürk Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. Törende ünlü oyuncular zor anlar yaşadı.

Magazin 03-12-2023 15:05

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı yoksa diziye devam mı edecek merak edildi. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Ali Düşenkalkar'ın canlandırdığı Düğüncü Muammer karakteri dizinin izleyicilerini adeta yasa boğdu. Peki, Gönül Dağı Muammer ayrıldı mı, öldü mü? Ali Düşenkalkar Gönül Dağı dizisinden ayrıldı mı? Gözyaşları sel oldu!

Magazin 03-12-2023 09:39

Yeşilçam’ın paylaşılamayan güzeliydi... Çiçek Abbas'ın yıldızı Pembe Mutlu'nun son halini görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Çiçek Abbas, Davaro ve Mavi Mavi gibi birçok yapımda rol alan ve güzelliğiyle dikkat çeken Pembe Mutlu, uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam sürüyor. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü ismin son halini görenler tanıyamıyor. Pembe Mutlu'yu gören herkes 'Yıllar hiç acımamış' yorumunu yaptı.

Magazin 01-12-2023 08:25

Melisa Şenolsun mayolu pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! Dövmesi dikkat çekti

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Melisa Şenolsun şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa mayolu pozlarıyla beğeni topladı. Ünlü ismin dövmesi dikkat çekti

Magazin 16-11-2023 12:46

Şiddet iddialarıyla gündemdeydi! Yüzyüzeyken Konuşuruz'un gitaristi Can Tunaboylu ünlü oyuncunun oğlu çıktı

Yüzyüzeyken Konuşuruz müzik grubunun gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisine şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme geldi. Hakkında hakaret ve basit yaralama suçlarından soruşturma başlatılan Can Tunaboylu iddiaları yalanlayarak gruptan ayrıldığını açıkladı. Can Tunaboylu'nun usta oyuncunun oğlu olduğu ortaya çıktı. Meğer annesini herkes tanıyormuş...

Magazin 17-10-2023 17:32

Ünlü oyuncu İlyas Salman, Cumhurbaşkanına hakaret iddiasıyla hakim karşısına çıktı

Sinema oyuncusu İlyas Salman, ‘Cumhurbaşkanına alenen hakaret’ suçundan 4 yıl 8 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Cumhurbaşkanı avukatı da katılırken, İlyas Salman'ın avukatı ise reddi hakim talebinde bulundu.

Magazin 10-10-2023 16:58

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Güzelliğiyle mest etti

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla çok konuşulan Karadağlı bu defa kızıyla gündem oldu. Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'yu görenler hayran kaldı.

Magazin 26-09-2023 08:42

Kirli Sepeti'nin Hayriye'si Ceren Moray kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceren Moray hangi dizilerde oynadı? Kavak Yelleri'nden Kirli Sepeti'ne!

Ceren Moray Kirli Sepeti dizisindeki Hayriye rolüyle izleyicilerin dikkatini çekti. Star TV'de yayınlanan Avlu dizisindeki Azra rolüyle çıkış yakalayan Moray, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Kirli Sepeti ile ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncunun Kirli Sepeti dizisindeki performansı merak edildi. Peki, Kirli Sepeti'nin Hayriye'si Ceren Moray kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceren Moray hangi dizilerde oynadı? Kavak Yelleri'nden Kirli Sepeti'ne!

Magazin 24-09-2023 19:59

Oyuncu Merve Kayaalp yaşamına son vermişti! Babasının ifadesi ortaya çıktı Birçok projeye başvurdu...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi. Kayaalp'in neden yaşamına son verdiği merak edilirken babasının ifadesi de ortaya çıktı. Babasının, kızının birçok projeye başvurduğu, olumlu bir dönüş alamadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi.

Magazin 20-09-2023 10:46

Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı? Savaşçı dizisinin yıldızı intihar etti

Merve Kayaalp babasının silahıyla hayatına son verdi. Ünlü oyuncu 'Sakarya Fırat', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde rol almıştı. Acı haber ünlü oyuncunun sevenleri ile yakınlarını yasa boğdu. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı?

Magazin 19-09-2023 08:23

Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu Merve Kayaalp yaşamını sonlandırdı!

Oyuncu Merve Kayaalp'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan genç sinema oyuncusu Merve Kayaalp'ten gelen acı haber duyanları yasa boğdu. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-09-2023 07:55

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Deli Divane'nin yıldızı Gökhan Arsoy'un yeni mesleği bakın neymiş

Yeşilçam'ın yakışıklı jönlerinden Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy bir dönemin efsane dizisi Deli Divane ile hafızalarımıza kazınmıştı. Ebru Gündeş ile başrolünü paylaştığı diziyle fırtınalar estiren ünlü oyuncu bu dizi ile oyunculuk kariyerine başlamıştı. Ardından birçok ünlü isimle başrolü paylaşan Arsoy oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih etti. Gökhan Arsoy'un yeni mesleğini duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 18-09-2023 10:43

Kapıcılar Kralı'nın huysuz yöneticisiydi! Usta oyuncu Bilge Zobu'yu görenler tanıyamıyor! 'O kadar eziyetten sonra...'

Yeşilçam'ın huysuz ihtiyarı Bilge Zobu son haliyle gündem oldu. Kapıcılar Kralı filmindeki apartman yönetici emekli Albay Zafer karakteriyle hafızalarda yer edinen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. 91 yaşında olan Zobu'nun bir videosu çok konuşuldu.

Magazin 10-09-2023 20:10

Semiramis Pekkan'dan şaşırtan yanıt: Saçımı haftada bir yıkarım

Sinema oyuncusu ve ses sanatçısı Semiramis Pekkan bir videosunda kişisel bakımla ilgili şaşırtan cevaplar verdi. Youtube'da içerikler üreten 74 yaşındaki sanatçı zaman zaman demeçleri ile gündeme geliyor. Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan'dan saç bakımı ile ilgili şaşırtan bir yanıt geldi.

Magazin 10-09-2023 16:48

Yeşilçam'ın aranan kötülerindendi! Suzan Avcı yıllar sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı! Ahlar tutmuş

Yeşilçam yıldızları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Mürüvvet Sim, Aliye Rona, Hikmet Gül ve Leyla Sayar gibi isimlerin yanı sıra Suzan Avcı da kötü kadınlar listesinde yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 26-08-2023 22:21

Olgun Şimşek kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? Olgun Şimşek kimdir, kaç yaşında?

Olgun Şimşek kaza mı yaptı, sağlık durumu nasıl? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Muğla'nın Bodrum ilçesinde ünlü sanatçı Olgun Şimşek'in trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı. Kaza sonucu Olgun Şimşek yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. İşte Olgun Şimşek hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 22-08-2023 12:57

İstanbul'daki ton balığı teknesini eve çevirmişti! Gerard Depardieu kebap için bir günlüğüne geldi

Asteriks & Oburiks gibi filmlerle tanınan, Altın Küre Ödülü sahibi Fransız oyuncu Gerard Depardieu İstanbul sevgisiyle biliniyor. Ünlü oyuncu son olarak kebap yemek için bir günlüğüne İstanbul'a gelince gündem oldu.

Magazin 20-08-2023 13:36

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı! Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi! 'Şu an kurum ön planda...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre yeni Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak ünlü oyuncu Tamer Karadağlı atandı. Tamer Karadağlı atama kararı sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Magazin 12-08-2023 16:49

Yaprak Dökümü'nün Cevriye Hanım'ı Güler Ökten bakın kim çıktı! Meğer Kemal Sunal'la birlikte oynamış!

Güler Ökten, Türk dizi tarihine geçen Yaprak Dökümü dizisinde Ahmet'in annesi Cevriye Hanım'ı canlandırmıştı. Fikret'i gelini olarak istemeyen ve huysuz kaynana tiplemesiyle oldukça beğeni toplayan usta oyuncu yıllar önce Kemal Sunal'la birlikte bir filmde oynamış.

Magazin 05-08-2023 20:28

41 yıldır doğayla iç içe orada yaşıyor! Ali Sürmeli'nin evi gündem oldu! 13 dönüm arsayı bakın kaça almış

Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Adım Farah gibi efsane dizilerde rol alan usta oyuncu Ali Sürmeli eğer bir dizide yer almıyorsa şehirden hemen gidiyor. Sürmeli'nin 41 yıldır yaşadığı bölgedeki evi gündem oldu. Ali Sürmeli 13 yıl önce arsasını kaça aldığını da açıkladı.

Magazin 21-07-2023 14:43

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı Şekip Taşpınar'dan güzel haber! Eşi son durumunu açıkladı

Muğla’da, sahte içkiden zehirlenen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar’ın geçtiğimiz gün entübe edildiği duyurulmuştu. Şimdi ise Şekip Taşpınar’dan güzel bir haber geldi.

Magazin 21-06-2023 17:30

Kardeşlerim'in Orhan'ı Cüneyt Mete'nin eşi bakın kim çıktı! Meğer kendisinden 18 yaş küçük ünlü oyuncuyla...

Atv'nin sevilen dizisi Kardeşlerim 94. bölümüyle sezon finali yaptı. Son bölümüyle büyük yankı uyandıran dizide performansı ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Cüneyt Mete hakkında araştırmalar hız kazandı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Cüneyt Mete'nin kendisinden 18 yaş küçük eşi de oyuncu çıktı.

Magazin 13-06-2023 12:49

Sanat dünyasının acı kaybı... Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu vefat etti! Nurhan Damcıoğlu'nun hastalığı neydi?

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Nurhan Damcıoğlu son kantocu olarak biliniyordu. Hem kanto hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Damcıoğlu'nun vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

Magazin 05-06-2023 21:17

Nurhan Damcıoğlu öldü mü, neden öldü? Kantocu Nurhan Damcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli?

Nurhan Damcıoğlu neden öldü sorusu gündem oldu. Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu'nun hastalığı ve hayatına ilişkin merak edilenler sorgulanmaya başladı. Peki, Nurhan Damcıoğlu neden öldü? Kantocu Nurhan Damcıoğlu kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli?

Magazin 05-06-2023 21:03

Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Yasemin Yalçın'in kızı kimdir?

Yasemin Yalçın kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Yasemin Yalçın İstanbul doğumludur. Peki, Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 28-05-2023 22:56

Nuri Sesigüzel öldü mü, neden öldü? Nuri Sesigüzel kimdir, kaç yaşındaydı?

Nuri Sesigüzel öldü mü, neden öldü? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Müzisyen ve oyuncu Nuri Sesigüzel, 85 yaşında hayatını kaybetti. Sesigüzel'in vefat haberini İbrahim Tatlıses duyurdu.

Magazin 20-05-2023 14:07

SON DAKİKA | Usta sanatçı Nuri Sesigüzel hayatını kaybetti

Türkücü ve oyuncu Nuri Sesigüzel, İstanbul'da hayatını kaybetti. 86 yaşında kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Sesigüzel, yarın son yolculuğuna uğurlanacak. İbrahim Tatlıses sosyal medayadan yaptığı açıklamada "Nuri Sesigüzel ustamızı kaybetmişiz, duydum üzüntümü anlatamam tüm sevenlerine ailesine baş sağlığı dilerim" dedi.

Magazin 20-05-2023 13:57

Ünlü oyuncu Şehsuvar Aktaş'ın babası ve üvey annesi yangında zehirlendi! Acı haberle yıkıldı

Son olarak Mezarlık dizisiyle ekranda olan ünlü oyuncu Şehsuvar Aktaş adlığı haberle yıkıldı. Bartın'da 3 katlı binada çıkan yangında çift dumandan zehirlendi. Başarılı oyuncunun babası ve üvey annesi .çıkan yangında hayatını kaybetti.

Magazin 07-04-2023 11:51

Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Masumlar Apartmanı'nın Naci Hoca'sı Deniz Tansel Öngel'in hayatı!

Yıldız De Bana yarışmasının sunucusu Tansel Öngel vatandaşlar tarafından merak edildi. Ünlü oyuncu adını en çok Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Naci Hoca karakteriyle duyurmuş olsa da çok sayıda yapımda rol almış ve "Maske Kimsin Sen?" yarışmasını da sunmuştur. Asıl adı Deniz Tansel Öngel'dir. Peki, Yıldız De Bana sunucusu Tansel Öngel kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte, Tansel Öngel'in hayatı...

Magazin 01-04-2023 00:12

Ünlü oyuncu çıplak şekilde sokaklarda dolaşırken bulundu! Amanda Bynes gözetim altına alındı

Amerikalı sinema oyuncusu Amanda Bynes, Los Angeles şehir merkezi yakınlarında çıplak bir şekilde yürürken görüldü. Bynes bir polis karakoluna götürüldü ve psikiyatrik gözetim altına alındı.

Magazin 21-03-2023 09:55

Danny Collins filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? Al Pacino'dan efsane bir film Danny Collins!

Danny Collins filmi bu akşam ekranlara gelerek yeniden izleyiciyle buluşuyor. Danny Collins , Dan Fogelman'ın yazıp yönettiği 2015 yapımı Amerikan komedi-drama filmidir. Sinema TV televizyon kanalında yayınlanacak olan filmde efsane sinema oyuncusu Al Pacino başrolde bulunuyor. Peki Danny Collins filmi konusu nedir, hangi oyuncular oynuyor? İşte filme dair detaylar..

Magazin 02-02-2023 19:34

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 12:16

Ekmek Teknesi'nin 'Ölü'sü bambaşka biri oldu! Mehmet Usta'nın bu halini unutun

48 yaşındaki tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Usta son haliyle görenleri şaşırttı. Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen, atv'nin sevilen dizisi Ekmek Teknesi'nde 'Ölü' karakteri ile gönüllerde taht kurtan Mehmet Usta'nın yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-01-2023 15:05

Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Nilsu Berfin Aktaş, jüri koltuğunda Ebru Gündeş, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Seda Sayan gibi isimlerin yer aldığı O Ses Türkiye yılbaşı özel programında şarkı söyledi. Sosyal medyada 2.4 milyon takipçisi bulunan oyuncu hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!

Magazin 01-01-2023 05:28

Ali Sürmeli intihar eden annesi hakkında ilk kez konuştu!

Oyuncu Ali Sürmeli, katıldığı programda eylül ayında intihar eden annesi hakkında konuştu. Annesinin kendi hayatında bir oyuncu olduğunu söyleyen Sürmeli, "Annem kendi oyunculuğundan bıkıp usanınca intihar etti" dedi.

Magazin 10-12-2022 14:29

Ünlü oyuncudan kötü haber! Yoğun bakıma kaldırıldı

Siyah beyaz Türk filmlerinin yıldızı 78 yaşındaki sinema oyuncusu Devlet Devrim'den kötü haber geldi. Usta isim yoğun bakıma kaldırıldı.

Magazin 09-12-2022 17:13

Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? Serpil Çakmalı'nın ardından Esra Balamir ile evlenmişti! 2. Sayfa konuğu Yalçın Dümer'in hayatı!

Yalçın Dümer, 2 Aralık 2022 Cuma günü 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Ünlü isim, Serpil Çakmaklı ile olan evliliğinin ardından ünlü şarkıcı Esra Balamir ile 1998 yılında evlenmiş ve bu evlilik 1999 yılında son bulmuştu. Peki, Yalçın Dümer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte 2. Sayfa'nın konuğu Yalçın Dümer'in hayatı...

Magazin 02-12-2022 09:54

Güzin Çorağan kimdir, neden öldü? Bizimkiler'in Ulviye'si Güzin Çorağan hayatını kaybetti!

Bizimkiler dizisiyle tanınan ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Güzin Çorağan hayata gözlerini yumdu. Usta oyuncunun ölüm haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Peki, Güzin Çorağan kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Bizimkiler dizisinde canlandırdığı Ulviye karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Güzin Çorağan hakkında merak edilenler...

Magazin 28-11-2022 08:20

Ünlü oyuncu Güzin Çorağan hayatını kaybetti! Bizimkiler dizisinde Almancı Davut'un eşi Ulviye rolüyle milyonların sevgisini kazanmıştı

Bizimkiler dizisinde Almancı Davut Usta'nın eşi Ulviye (Ulrike ) karakteriyle hafızalara kazınan ünlü tiyatro oyuncusu, 79 yaşındaki Güzin Çorağan hayatını kaybetti. Güzin Çorağan'ın vefat haberini oyuncu Zafer Algöz sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 28-11-2022 07:49