Sk Sigma Olomouc Haberleri

Sivasspor - Sigma Olomouc maçı saat kaçta? Sivasspor - Sigma Olomouc maçı hangi kanalda? Şifreli mi, şifresiz mi?

Sivasspor - Sigma Olomouc maçının saat kaçta, hangi kanalda ekrana geleceği futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Haftanın kritik mücadelelerinden bir olacak maç öncesi vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Sivasspor - Sigma Olomouc maçı saat kaçta? Sivasspor - Sigma Olomouc maçı hangi kanalda? Ayrıntılar haberimizde...

Spor 22-07-2022 12:55

Son dakika: Galatasaray'da Yunus Akgün'ün performansı parmak ısırttı! Sosyal medya çıldırdı...

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'daki kampında sürdüren Galatasaray, buradaki üçüncü hazırlık maçında Çekya'nın Sigma Olomouc takımıyla karşılaştı. Sarı - kırmızılılara sezon başında geri dönen ve taraftarların büyük beklentisinin olduğu Yunus Akgün, müsabakada gösterdiği performansla beğeni topladı. Galatasaray taraftarları, sosyal medyada oyuncuya övgüler yağdırdı.

Spor 16-07-2022 22:10

Son dakika: Yunus Akgün şov! Galatasaray üçüncü hazırlık maçında Sigma Olomouc'u mağlup etti!

Son dakika haberleri: Yeni sezon çalışmalarını Avusturya'daki kampında sürdüren Galatasaray, buradaki üçüncü hazırlık maçında Çekya'nın Sigma Olomouc takımıyla karşı karşıya geldi. Karşılaşmada sarı - kırmızılıların 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasaray'a galibiyeti getiren gollerden birini atan ve diğerinde asisti yapan Yunus Akgün'ün performansı dikkat çekti.

Spor 16-07-2022 21:48

Galatasaray-Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Sigma Olomouc maçı bu hafta Galatasaraylı futbolseverlere seyir keyfi yüksek bir mücadele yaşatacak. Süper Lig'in başlamasına kısa bir zaman kala hazırlık maçlarına devam eden Galatasaray, cumartesi günü Çek kulübü Sigma Olomouc ile karşılaşacak. Oynadığı 2 hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrılan Galatasaray, üçüncü hazırlık maçında bu şanssızlığı kırmak istiyor. Peki, Galatasaray Sigma Olomouc maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 14-07-2022 12:40

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'nin intikamını Galatasaray alacak! 7-1'lik mağlubiyet...

Son dakika spor haberi... Yeni teknik patronu Okan Buruk ile çıktığı ilk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-1 mağlup olan Galatasaray, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İkinci hazırlık maçında MOL Fehervar ile karşılaşacak Sarı-Kırmızılılar, üçüncü maçında ise Sigma Olomouc ile mücadele edecek. Sigma mücadelesi Sarı-Kırmızılılar için farklı bir anlam taşırken, Galatasaray 30 sene önce UEFA Kupası mücadelesinde Fenerbahçe'nin yaşadığı 7-1'lik mağlubiyetin intikamını almak istiyor.

Spor 13-07-2022 15:02