Şoray Uzun Haberleri Ve Son Dakika Şoray Uzun Haberleri

Şoray Uzun Haberleri Ve Son Dakika Şoray Uzun Haberleri

Türk sunucu, senarist, yönetmen ve oyuncu olan Şoray Uzun, 9 Haziran 1967 yılında Razgrad, Bulgaristan’da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Şoray Uzun, Elçin Uzun ile evlidir ve iki çocuk sahibidir.

Seksenler'deki Ahmet rolü ile tanınan Şoray Uzun, çok sayıda film, dizi ve projede yer aldı. 7'de 7, Cevap Soruda, Saha Dışı, Şoray Uzun Yolda, Rastgele ve Var gibi programların sunuculuğu yapan Şoray Uzun, Süt Kardeşler dizisinin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini yaptı.

Şoray Uzun son olarak, yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini Birol Güven'in yaptığı komedi dizisi Ev Yapımı’nda rol aldı. Ancak dizi Covid-19 nedeniyle 11 Haziran 2020'de sona erdi.

Şoray Uzun Haberleri

Şoray Uzun'dan mutluluk pozu! Evliliklerinin 24. yılını böyle kutladı

55 yaşındaki başarılı oyuncu ve sunucu Şoray Uzun, 1998 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun annesi Elçin Uzun ile evliliklerinin 24. yılını sosyal medya hesabından kutladı. Şoray eşiyle çekilen bir karesini paylaşarak, romantik bir not düştü.

Magazin 01-08-2022 12:23

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Yurthaber 23-04-2022 10:42

Şoray Uzun yıllar sonra itiraf etti! 'Utanmadan o ödülü aldım'

Ünlü oyuncu Şoray Uzun, katıldığı televizyon programında itirafta bulundu. Gençlik yıllarında yaptığı röportajla ödül kazandığını belirten oyuncu, aldığı ödülü hak etmediğini söyledi.

Magazin 29-11-2020 13:34

Temsili Nasreddin Hoca Şoray Uzun olacak

Bu yıl 61'incisi düzenlenecek Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde Nasreddin Hoca'yı, ünlü oyuncu ve sunucu Şoray Uzun canlandıracak

Yurthaber 30-06-2020 16:25

Şoray Uzun

Şoray Uzun Hakkındaki Haberler Mynet'te. Şoray Uzun Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seksenler dizisinin hedefi yok olan değerleri kayıt altına almak

TRT ekranlarında ilk kez 2012'de yayınlanan "Seksenler" dizisi, yeni bölümleriyle hafta içi her gün haber bülteni öncesi ilgiyle izleniyor - Yapımcı Birol Güven: - "Büyük bir hedefimiz var. O da şu anda yok olan değerlerimizi kayıt altına almak. Seksenler önemli bir işlev görüyor" - Oyuncu Şoray Uzun: - "Biz bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Sanki dün paydos etmişiz bugün tekrar işe başlamışız gibi" - Metin Şentürk: - "Bu projenin içinde olmaktan şeref duyuyorum. Çünkü çok sevdiğim bir proje, çok sevdiğim koskoca bir aileler"

Magazin 15-11-2019 11:09

Bu yıl temsili Nasreddin Hoca Şoray Uzun olacak

Konya'nın Akşehir ilçeside düzenlenecek 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, "temsili Nasreddin Hoca"nın, tiyatrocu Şoray Uzun olacağı açıklandı

Haber 20-06-2019 13:07

Bu yıl temsili Nasreddin Hoca Şoray Uzun olacak

Konya'nın Akşehir ilçeside düzenlenecek 60. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, "temsili Nasreddin Hoca"nın, tiyatrocu Şoray Uzun olacağı açıklandı

Yurthaber 20-06-2019 13:07

Yeni yarışma Rastgele ne zaman başlıyor? Rastgele yarışması kuralları neler?

TRT 1'in yeni yarışması Rastgele ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Şoray Uzun'un sunacağı “Rastgele” birinci bölümüyle 15 Haziran Cumartesi günü (yarın) saat 20.00’da TRT 1’de başlıyor. Peki Rastgele yarışmasının kuralları neler?

Magazin 15-06-2019 02:47

Sinema ve dizi sektöründe en büyük engeller kalktı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcilerini kabul etti - Yapımcı Mehmet Bozdağ: - "Cumhurbaşkanımız, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sinemacıların ortak bir sinerjide buluşması, dertlerinin hemen hemen aynı olması Türkiye adına bütüncül bir fotoğraf ortaya koydu. Yeni sinema yasasıyla sinema ve dizi sektöründe en büyük engeller kalktı" - "Hem sektörün sorunları konuşuldu hem nasıl hareket edilmesiyle alakalı fikirler beyan edildi. Cumhurbaşkanının bu meseleyi ne kadar önemsediğini daha iyi görmüş olduk" - Yapımcı Serdar Öğretici: - "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkan kanunun kısa vadede bir çözüm sunduğunu, kalıcı bir çözüm için sektör ve bakanlığın birlikte yapacağı çalışmaların olacağını düşünüyor" - "Genel itibariyle başımızda sektörün etkisinden anlayan ve bu işlerin etkisinin farkında olan bir yönetim olması, bütün katılanları mutlu etti"

Haber 30-01-2019 15:59

Ünlü oyuncu Şoray Uzun'un aracına TOMA çarptı!

D-100 karayolu Okmeydanı sapağında seyir halindeki TOMA, oyuncu Şoray Uzun'un otomobiline çarptı. Kazada yaralanan olmazken Şoray Uzun, "Canımız sağ olsun" dedi.

Haber 24-03-2017 19:00

Şoray Uzun: Röportaj için gittim, oyuncu oldum

İş hayatına gazetecilik yaparak başlayan Şoray Uzun, tesadüf eseri gittiği bir röportajda yüksek ücretli teklif aldığını, kariyerinin bir anda oyunculuğa döndüğünü anlattı.

Magazin 26-02-2017 17:51

Şoray Uzun nasıl ünlü oldu?

Aynur Tartan'ın sunduğu 'Burada Hayat Var'a oyuncu-sunucu Şoray Uzun konuk oldu. Uzun, İstanbul'a nasıl geldiğini, nerede eğitim gördüğünü ve ünlü olma hikayesini şöyle anlattı:

Magazin 25-10-2013 15:54