Sözcü Tv Haberleri

Murat Kurum'u kızdıran soru: ‘Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız!’

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Sözcü TV muhabirinin sorduğu soruya çok sert yanıt verdi. Kurum, depremde hayatını kaybeden insan sayısı ile ilgili açıklaması hakkında sorulan soru üzerine "Aynı programda Kahramanmaraş depremlerinde 53 bin canımızı bir asırda 130 bin kişiyi kaybettiğimizi ifade ettik. Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

Haber 21-02-2024 16:29

Fatih Portakal'ın yeni adresi belli oldu! Lütfen kimselere randevu vermeyin diyerek duyurdu

Gazeteci Fatih Portakal'ın yeni adresi belli oldu. Sosyal medya hesabından sözleşme imzaladığını duyurarak takipçilerini heyecanlandıran Fatih Portakal, bu kez de yayınladığı bir video ile Sözcü TV ile yeni bir sözleşme imzaladığını açıkladı.

Haber 11-08-2023 20:08

Fatih Portakal'dan canlı yayında 'dış ses' tepkisi: Ben bu bültene adımı verdim sizden özür diliyorum

Sözcü TV Ana Haber Bülteni'ni sunan gazeteci Fatih Portakal, bir haberin anlatımı nedeniyle canlı yayında sinirlendi. Yunanistan haberini anlatan dış sesi beğenmediğini söyleyen Portakal, haber bülteninin tüm sorumluğunun kendisinde olduğunu ifade etti. Portakal, "Ben bu haber bültenine adımı verdim. Bu dış ses için sizden özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Haber 26-06-2023 23:17

Fatih Portakal ‘Sözcü TV'den ayrıldı’ iddiasına yanıt: ‘Fatihlerle beni karıştırmayın!’

Fatih Altaylı’nın Habertürk’ten ayrıldığını duyurmasının ardından sosyal medyada Fatih Portakal’ın da Sözcü TV’den ayrıldığı iddialarının gündeme gelmesi dikkat çekmişti. İddialarla ilgili Fatih Portakal’dan açıklama geldi. Portakal açıklamasında "Fatihlerle beni karıştırmayın. Ah bu sosyal medya yok mu" dedi.

Haber 17-05-2023 14:24

Sözcü Tv

Sözcü Tv Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sözcü Tv Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fatih Portakal oyunu kime vereceğini açıkladı! Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na “Benim oyum net” dedi

14 Mayıs Cumhurbaşkanı seçimleri için geri sayıma başlamışken siyaset dünyasında hareketli günler yaşanıyor. Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu konuk ettiği programında seçimlerde hangi adaya oy vereceğini ve gerekçesini açıkladı.

Magazin 01-04-2023 09:22

'Bir de benden duyun istedim' diyerek açıkladı! Fatih Portakal Sözcü TV ile anlaştı '20 Mart akşamı kimselere randevu vermeyin'

Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla önemli bir gelişmeyi duyurdu. Sözcü TV ile anlaştığını açıklayan Portakal, 20 Mart akşamı itibarıyla Ana Haber Bülteni ile izleyicilerin karşısında olacağını söyledi. Portakal, "Güzel olacak diye düşünüyorum" ifadelerini de kullandı.

Magazin 11-03-2023 15:09

Yılmaz Özdil, Sözcü gazetesinden ayrıldığını açıkladı! Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü duyurmuştu...

Daha önce Sözcü TV'den ayrıldığını duyuran gazeteci Yılmaz Özdil, son olarak yaptığı paylaşımda Sözcü gazetesinden ayrıldığını açıkladı. Özdil paylaşımında "Uğruna mücadele ettiğimiz insanlar tarafından taşlanmayı göze alarak, kalemin namusunu savunmak için elimden geleni yaptım" ifadelerini kullandı. Özdil önceki gün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğünü de duyurmuştu.

Haber 09-03-2023 13:48