Şule Çet Haberleri

Şule Çet davasında yeni gelişme! Sanıkların cezaları kesinleşti

Gazi Üniversitesi öğrencisi Şule Çet, 29 Mayıs 2018'de Ankara'da lüks plazanın 20'nci katından düşerek yaşamını yitirdi. İlk olarak olayın intihar olduğu ileri sürülürken, gözaltına alınıp serbest bırakılan Çağatay Aksu ve Berk Akand soruşturma kapsamında daha sonra tutuklanmıştı. Yargıtay, sanık Çağatay Aksu'ya verilen müebbet ve 12 yıl 6 ay, sanık Berk Akand'a verilen 18 yıl 9 ay hapis cezasını onadı.

Haber 23-12-2022 11:01

Şule Çet raporunu hazırlayan doktora men cezası kesinleşti! Tepki çeken ifadelerden sonra...

Ankara'da üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) plazanın 20'nci katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili davada hazırladığı, 'Bir kadın bir erkekle tenha bir yerde içki içmeyi kabul etmişse cinsel ilişkiye rıza göstermiş sayılır' raporuyla tepki çeken adli tıp uzmanı Dr. Mehmet Nuri Aydın'a; Ankara Tabip Odası'nca verilen 6 ay meslekten men cezası, Türk Tabipler Birliği (TBB) Yüksek Onur Kurulu tarafından onanarak kesinleşti.

Haber 10-02-2022 13:01

Son 2 yılda en az 28 kadın düşerek hayatını kaybetti! Dikkatleri o noktaya çekti, yüksek şüphe

Son 2 yılda en az 28 kadın evde yalnız değilken, balkondan ya da pencereden düşerek yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak kayıtlara geçen bu ölümlerin birçoğu henüz aydınlanmazken soruşturması tamamlanan bazı dosyalarda da, intihar ettiği öne sürülen kadınların, öldürüldüğü ortaya çıktı. Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar "Yüksekten düşmeye bağlı ölümlerin ispatı zor olduğu için, şüpheliler bu durumdan faydalanmak istiyor" açıklamasında bulundu.

Haber 20-01-2022 09:25

Son Dakika: Şule Çet davasında yeni gelişme! Kişisel bilgilerini delil olarak sunan avukata hapis cezası

Son dakika haberi: Ankara'da, üniversite öğrencisi Şule Çet'in (23) plazanın 20'nci katından düşerek, ölmesiyle ilgili sanıklar Çağatay Aksu (34) ve Berk Akand'ın (33) müebbet ve farklı hapis cezalarına çarptırıldığı davada avukat Levent Ekmen, genç kızın okul notlarını içeren transkripti ile reçetesini, intihara meyilli olduğunu kanıtlamak için delil olarak sunması nedeniyle mahkum oldu. Aksu'nun anne ve babası hakkında da aynı suçtan suç duyurusunda bulunulması kararlaştırıldı.

Haber 05-01-2022 12:31

Diğer Haber Etiketleri

Şule Çet

Şule Çet Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Şule Çet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.