Süleyman Şah Haberleri

Kılıçdaroğlu'ndan 'Süleyman Şah Türbesi' çıkışı! Çanakkale'de size söz veriyorum diyerek duyurdu: İktidar olduğumuzda...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale'de vatandaşlara seslendi. İktidar olma sözünü yineleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, Süleyman Şah Türbesiyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Türbenin fotoğrafını sahnede kalabalığa gösteren Kılıçdaroğlu,"Benim bu millete sözüm var iktidar olduğumuzda göreceksiniz. Süleyman Şah Türbesi’ni vatan toprağına geri götüreceğiz ve bayrağımızı dikeceğiz oraya." diye konuştu.

Haber 11-04-2023 14:37

Kılıçdaroğlu'ndan Süleyman Şah Türbesi açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kendi toprağını terk edip, kendi bayrağını indiren ve Süleyman Şah Türbesi'ni kaçıranları tarih affetmeyecektir, siz de affetmeyin. Söyleyin, her yerde söyleyin. Halkın iktidarında ilk bir hafta içinde Süleyman Şah Türbesi ve bayrağımız oraya gidecek ve göndere çekilecek. Bedeli ne olursa olsun." dedi.

Haber 07-11-2021 18:28

ÖSO muhtemel yeni operasyona hazırlıklarını tamamladı

AA, Suriye'de TSK'nin Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı gibi harekatlarında yer alan ÖSO bileşenlerinden Hamza Tümeni ile Süleyman Şah gruplarının yeni eğitimlerini görüntüledi - Eğitimde, ÖSO askerlerine Fırat'ın doğusundaki bölücü terör örgütü YPG/PKK'ya karşı olası operasyon sırasında karşılaşacakları arazi şartlarında savaş taktikleri anlatıldı - Hamza Tümeni komutanı Seyf Ebu Bekir: - "Fırat'ın doğusunda bölücü terör örgütü YPG/PKK'dan temizlemek için eğitimlerimizi tamamladık. Operasyon için hazırız. Orayı da terör örgütü YPG/PKK'dan temizleyerek barış ortamında bir bölge oluşturulacak"

Haber 06-10-2019 14:48

MHP lideri Bahçeli'den Süleyman Şah yorumu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’in Söğüt ilçesinde bu sene 738’incisi düzenlenen Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde, "Asırlar evvel Fırat'ın sularına büyük ceddimiz Süleyman Şah'ı vermiştik, inanıyorum ki aziz naaşı tekrar eski yerine konulacak, bizim olan toprakta ruhu şad olacaktır. Bizim Fırat'ın doğusuna vereceğimiz ise sadece Türk milletinin güçlü sesi, muktedir müdahalesi, hıyanetin tepesine indireceği demir yumruğudur." dedi.

Haber 08-09-2019 14:48

Süleyman Şah

Süleyman Şah Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Süleyman Şah Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Diriliş Ertuğrul'da Osman'a dedesi Süleyman Şah tarafından beylik müjdeleniyor! Diriliş Ertuğrul 140. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 140. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Osman artık önemli görevlerde yer almak için kendisini hazırlıyor. Osmanlı Devleti'nin kurucusu Osman Bey'e rüyasında dedesi Süleyman Şah tarafından beyliği müjdeleniyor. Osman rüyasını babasına anlatıyor. Ertuğrul Bey'in ise Osman'a verdiği nasihatlar dikkat çekiyor. İşte Diriliş Ertuğrul 140. yeni bölüm fragmanı ve yaşanacaklar.

Magazin 20-03-2019 02:47

Tarihi Süleyman Şah Otağında öğreniyorlar

Şanlıurfa Türkmenler Birliği tarafından Haliliye ilçesindeki bir parka kurulan otağda, Şeyh Edebali'den Mevlana'ya, Fatih Sultan Mehmet'ten Kanuni Sultan Süleyman'a kadar tarihe damga vuran Türk büyükleri, öğrencilere görseller ve bilgi notları eşliğinde anlatılıyor - Birlik başkanı Hasan Çay: - "Gayemiz, öğrencilerimizin tarihlerini görseller eşliğinde daha iyi öğrenmelerini sağlamaktır" - Öğrencilerden Ömer Hamdi Küçükoğlu: - "Sınıfta dinlediğimiz ders ile burada dinlediğimiz ders arasında çok fark var. Sınıfta dinlediğimiz derse göre burası daha kalıcı oluyor"

Haber 29-09-2018 12:04

Asker emir bekliyor! Suriye sınırında Süleyman Şah hazırlığı

Süleyman Şah Türbesi’ni korumakla görevli Şanlıurfa Tugay Komutanlığı sınır birliklerini takviye etti. Askerler, PKK’lı teröristler Münbiç’ten çıkar çıkmaz, sınırı geçip Karakozak’ta nöbete başlayacak. Tugayın bir diğer görevi ise, Süleyman Şah’ın naaşını Eşme’den alıp yeniden Karakozak’a taşımak.

Haber 05-07-2018 07:09

Teröristlerin Süleyman Şah planı deşifre oldu!

PKK/PYD-YPG'li teröristlerin, Süleyman Şah kabrinin eski yerine taşınmasını önlemek için Karakozak köyüne kadar uzanan ve 25 kilometreyi bulan tüneller ve hendekler kazdığı ortaya çıktı.

Haber 06-04-2018 07:27

Bu topraklarda Türk bayrağının dalgalanmasından onur duyuyoruz

Süleyman Şah Türbesi'nin eski yerine taşınmasının gündeme gelmesi, Suriyeli Türkmenleri mutlu etti - Suriye Türkmen Meclisi Başkanı Cuma: - "Suriyeli Türkmenler olarak, bu topraklarda Türk bayrağının dalgalanmasından onur duyuyoruz" - "Türbe, bulunduğu yer ve civarının bin yıldan fazladır Türk yurdu olduğunun da bir kanıtı. Bin seneden fazladır bu topraklarda varız ve olmaya da devam edeceğiz"

Haber 04-04-2018 12:51

'Süleyman Şah ses kaydı' haberine beraat

Süleyman Şah Türbesi'ne ilişkin yapılan toplantıda alındığı iddia edilen ses kaydını haberleştiren Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yücel ile Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şimşek beraat etti

Haber 24-12-2015 19:44

Davutoğlu, Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa mitingi öncesi, geçen Şubat ayında Suriye'de Türkiye sınırına yakın bir noktaya nakledilen Süleyman Şah Türbesi'ni ziyaret etti.

Haber 10-05-2015 14:05

F-16'lar Süleyman Şah'ı vur emriyle gözetliyor

TSK, Süleyman Şah Türbesi’nin eski ile yeni yeri savaş uçakları ve İnsansız Hava Araçları (İHA) tarafından 'Vur' emriyle gözetim altında tutuluyor.

Haber 03-03-2015 15:14

Askerden gazetecilere yeni türbe inşaatında Öcalan önlemi

Öcalan ve Türk bayrağının yan yana görüntülenmesinin tepki çekmesi üzerine askerler önlem aldı.

Haber 25-02-2015 03:22

Sandukalar geçici katafalka alındı

Yurda getirilen manevi değeri yüksek ecdat yadigarı emanetler, geçici olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığı 3. Hudut Alayı 7. Hudut Bölük Komutanlığında hazırlanan türbede muhafaza altına alındı.

Haber 23-02-2015 11:04

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu utanç Türkiye’ye fazla

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Süleyman Şah'tan kaçma talimatını verenler yarın bu ülkeden de kaçacak; ancak Türkiye'ye yaşattığınız her türlü utancın hesabını soracağım" dedi.

Haber 22-02-2015 16:01

Şehit Başçavuş Halit Avcı'nın babası: Çocuğunun mürüvetini göremeyecek

Şehidin Ankara'da yaşayan eşi Şohret Avcı'nın hamile olduğu ve bir erkek bebek bekledikleri öğrenildi.

Haber 22-02-2015 15:51

Süleyman Şah Türbesi'ne operasyon

Türkiye pazar sabahına Süleyman Şah Saygı Karakolu'na düzenlenen tahliye operasyonuyla uyandı. Operasyonda 1 asker şehit oldu.

Haber 22-02-2015 06:49

İşte TSK'nın Süleyman Şah planı

Süleyman Şah Saygı Karakolu'na bir saldırı olması halinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin harekat planı hazır.

Haber 02-10-2014 14:29

Necdet Özel'den Süleyman Şah'taki askerlere mesaj

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Süleyman Şah Saygı Karakolu'nda görev yapan personelin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Haber 02-10-2014 11:44

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

TBMM'nin yeni dönemi için yapılan resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan birlikte katıldı. Erdoğan, resepsiyonda açıklamalarda bulundu.

Haber 01-10-2014 20:29

'IŞİD Süleyman Şah Türbesi'ni kuşattı'

Türkiye'nin kendi sınırları dışındaki tek vatan toprağı Süleyman Şah Türbesi, IŞİD tehdidi altında.

Haber 30-09-2014 08:38

Genelkurmay'dan Süleyman Şah açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye'de bulunan ve Türk toprağı olan Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun ikmali ve personel değişim faaliyetinin başarılı bir şekilde tamamlandığını bildirdi.

Haber 28-04-2014 10:53

TSK'dan Süleyman Şah'a takviye

Twitter'da bu iddia ortalığı karıştırdı. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi'ne çok sayıda zırhlı araç gönderdiği iddia edildi.

Haber 23-04-2014 15:34

Bakan Yılmaz: 'Süleyman Şah türbesi özel kuvvetlerle güçlendirildi'

MİLLİ Savunma Bakanı Yılmaz, Süleyman Şah Türbesi için ek tedbir alındığını söyledi.

Haber 28-03-2014 20:20

'Türbeye bombalı saldırı planı'

Irak Şam İslam Devleti üyelerinin Süleyman Şah türbesine bomba yüklü araçla saldırı planı yaptığını ancak grup içinde planla ilgili bölünmeler yaşandığı ortaya çıktı.

Haber 26-03-2014 10:30

Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi çevresinde çatışma

Suriye'nin Halep kentinde Türk askerinin koruduğu Süleyman Şah Türbesi çevresinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) arasında çatışmaların yoğunlaştığı bildirildi.

Haber 12-03-2014 17:37