Süpürge Haberleri

Araç içi temizliğe önem verenlerin vazgeçilmezi olacak en iyi araç içi süpürgeler

Evimizin temizliğine gösterdiğimiz özeni trafikte içinde uzunca vakit geçirdiğimiz araçlarımızda da göstermek önemli. Araçlar toz, kir ve yemek kırıntıları nedeniyle sık sık kirleniyor ve onları temizlemesi de zaman zaman zahmetli olabiliyor. Siz de aracınızın tertemiz ve tozdan arınmış olmasını istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi araç içi süpürge önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 27-09-2023 15:55

Antalya'da ilçe belediye başkanı, süpürge ile faraşı alıp sokakları süpürdü

Antalya'da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Empati Günü"nde sokakları süpürdü.

Yurthaber 01-08-2023 15:02

Yaptığınız temizliğin içinize sinmesi sağlayacak Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi ve alternatifleri

Yaşam alanlarınızda hijyene büyük önem veriyor ve bu sebeple de sık sık süpürge kullanmak durumunda kalıyorsanız uzun ömürlü ve yüksek performanslı bir süpürge işinizi kolaylaştırabilir. Evinizde biriken tüm toz ve kirden kurtulabilmek için en iyi vakum süpürgesini arıyorsanız Fakir Veyron Öko Toz Torbasız Kuru Vakum Süpürgesi'ni incelemenin tam zamanı demektir! Bu harika modelin özelliklerine, avantaj ve dezavantajlarına göz atmaya ne dersiniz?

Haber 25-07-2023 16:47

Fiyatı 5 bin 999 TL'ye düştü! Philips şarjlı dikey süpürgede fırsat

Yaşam alanımızı düzenli ve temiz tutmanın önemini hepimiz biliyoruz. Ancak, her zaman zamanımız olmuyor veya yeterince kolaylık sunan araçlarımız yok. Ama merak etmeyin! Philips XC7043/01 SpeedPro Max Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge ile evinizdeki tüm temizlik işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Şimdi indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor!

Haber 26-06-2023 11:10

Miting sırasında görünce 'at bir tane' diyerek istedi: Bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz

Seçimlere 4 gün gün kala Çanakkale mitinginde vatandaşlara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Meral Akşener, konuşması sırasında ön sıralardaki kadın vatandaşların getirdiği süpürgeyi istedi. Kürsüde eline aldığı süpürgeyi gösteren Akşener, "Bu seçimde bunları süpürgenin ucuyla süpüreceğiz" diye konuştu.

Haber 10-05-2023 16:39

Fiyatı 2039 TL'ye düştü! Teknoloji harikası Hoover ışınlı süpürgede indirim

Evinizi hijyenik tutun, sağlığınızı koruyun! Hoover ULTRA VORTEX UV-C Işınlı Temizleyici Süpürge kısa süreliğine indirimde. Evinize yeni bir soluk getirecek, sizi uzun uzadıya temizlik yapmaktan kurtaracak teknoloji harikası ışınlı süpürgeyle tanışmak ister misiniz? Hazır indirimdeyken kaçırmayın, deriz. İşte detaylar!

Haber 21-03-2023 15:19

Sonuca çok şaşıracaksınız: Robot süpürgeler mi yoksa el süpürgeleri mi daha iyi temizliyor?

Son zamanların hararetli tartışmaları arasında robot süpürgeler ile el süpürgelerinin temizlik kıyaslaması yer alıyor. Benzer görevi gören fakat iki farklı tarz olarak tanımlanabilecek bu ürünlerin her biri, diğerine göre üstün bir özelliğe sahip. Robot süpürgeler siz evde yokken temizlik yapabilirken el süpürgeleri ise evin her noktasına ulaşmakta kolaylık sağlıyor. Peki, bu savaştan kim galip gelecek dersiniz? İşte detaylar!

Haber 26-02-2023 23:28

Evinizi tertemiz hale getirecek en iyi kablosuz süpürge modelleri

Her evin ihtiyacı, olmazsa olmaz ürünlerinden biri süpürgeler gün geçtikçe daha portatif bir hâl alıyor. Özellikle kablosuz modeller, kullanıcılar tarafından büyük beğeni kazanıyor. Kullanımı hızlı ve pratik olan kablosuz süpürgeler yer tasarrufunda da yarar sağlıyor. Siz de yeni teknolojilerle geliştirilmiş bir kablosuz süpürge arayışındaysanız listemize göz atarak fikir sahibi olabilirsiniz.

Haber 01-02-2023 18:06

Fiyatı 1737 TL'ye düştü! Çok sevilen buharlı paspasta kaçırılmayacak fırsat

Temizliğe saatler harcamaya son! Gücünü buhardan alan son teknoloji ürünü buharlı paspas ile parkeden halıya, koltuktan fayansa tüm yüzeyleri kısa sürede tertemiz yapmaya ne dersiniz? Öyleyse temizlikte çığır açan İtalyan markası Polti'nin Vaporetto SV420 Frescovapor Buharlı Paspas'ındaki flaş indirimi kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 31-01-2023 12:28

Fiyatı 1221 TL'ye düştü! Temizliği dert olmaktan çıkaran buharlı temizleyicide indirim

Deterjan kullanmadan temizlik yapabilmeye olanak tanıyan buharlı temizleyicilerle tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Temizliği dert olmaktan çıkaran ve gücünü buhardan alan Polti Vaporetto SV240 1300W 2'si 1 Arada Buharlı Temizleyici Paspas, kısa süreliğine %15 indirimde! İşte detaylar...

Haber 24-01-2023 14:20

TikTok'ta viral olan, fonksiyonelliğiyle herkesin gönlünü kazanan masaüstü mini pilli süpürgeler

Sizi TikTok’ta viral olan, gündelik hayatınızı ciddi şekilde kolaylaştıracak bir cihazla tanıştırmaya geldik: Fonksiyonelliği ve pratikliğiyle herkesin gönlünü kazanan, kullanıcılarının öve öve bitiremediği masaüstü mini pilli süpürgeler. Ev, ofis, araba gibi alanların her zaman tertemiz olmasını sağlayan bu ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 12-09-2022 09:47