Susurluk Davası Haberleri

Susurluk davası hükümlüsü Bandırmalıoğlu öldürülmüştü! Restoranda neden toplandıkları ortaya çıktı

Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis memuru Şahin Aslan'ın Kadıköy'deki bir restoranda, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada öldürülmesi ve 5 kişinin de yaralanması olayıyla ilgili soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Soruşturmada ifadeleri alınan şüpheliler, restoranda toplanmalarının sebebinin gayrimenkul borçları olduğunu açıkladı.

Haber 26-12-2021 16:43

Susurluk davası hükümlüsünün öldürülmesi olayında yeni gelişme! Operasyonla yakalandı

İstanbul’da ünlü bir restoranda çıkan silahlı çatışmada Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu ve emekli polis Şahin Aslan’ın hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili olarak aranan şüpheli C.K., Diyarbakır Emniyeti’nin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Haber 25-12-2021 22:06

Son Dakika: Kadıköy'deki çatışmada öldürülmüştü! Susurluk davası hükümlüsü Ziya Bandırmalıoğlu'nun cenazesi toprağa verildi

Son dakika haberine göre İstanbul Kadıköy'deki ünlü bir restoranda çıkan çatışmada öldürülen Susurluk davası hükümlüsü eski özel harekat polisi evli ve 3 çocuk babası Ziya Bandırmalıoğlu (61), memleketi Bilecik’in Söğüt ilçesindeki toprağa verildi. Tabutuna Türk bayrağı sarılan cenazeye Bandırmalıoğlu’nun yakınları ile ilçe halkı katıldı.

Haber 22-12-2021 15:16

Sosyal medyada Abdullah Çatlı sansürü! Kızı isyan etti

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde 3 Kasım 1996 tarihinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın ailesi, evlatları, yakınları, sevenleri ve Türk milliyetçileri ölüm yıl dönümünde sosyal medya tarafından uygulanan sansüre tepki gösterdi.

Haber 03-11-2021 23:25

Eski emniyet amiri DGM'de

Susurluk sanıklarından Ali Fevzi Bir'i kaçırdığı iddiası ile tutuklu bulunan Kağıthane eski Emniyet Amiri Ayhan Tokcan'ın yargılandığı duruşma, müşteki Ali Fevzi Bir ve tanık Melek Yargıcı'nın bir sonraki duruşmaya cebren getirilmesi kararı ile ertelendi.

Haber 27-11-2002 09:49