Silahlı Saldırı Haberleri Ve Son Dakika Silahlı Saldırı Haberleri

Silahlı Saldırı Haberleri Ve Son Dakika Silahlı Saldırı Haberleri

Güvenlik ve can kaybı riski oluşturan silahlı saldırı, Dünya’nın her yerinde gerçekleşebilir. Tabanca, tüfek, pompalı, keskin nişancı silahları gibi pek çok farklı türe sahip olan silahlar, kişisel oalrak satın alınabiliyor olup, oldukça tehlikeli durumlar ortaya çıkarabiliyor. Özellikle okul, alışveriş merkezi gibi toplu alanlarda silah taşıyan kişiler büyük bir risk oluşturuyor. Bu gibi yerlerde silahlı saldırıyı algılamak ve gerekli önemleri hızlı bir şekilde almak gerekir. Silahlı saldırının önüne geçmek için müdahale zamanıyla silahlı kişinin harekete geçme süresinin minimize edilmesi gerekir. Bunu sağlamak için geliştirilen Silahlı Saldırı Algılama Sistemi, oluşabilecek tehlikeleri sıfır hatayla algılayarak güvenliği sağlayan bir donanım haline geliyor.

Silahlı Saldırı Haberleri

Adana'da boşanma aşamasındaki eşini ve kayınpederini yaralayan kişi yakalandı

Adana'da boşanma aşamasındaki karısını ve kayınpederini silahla yaraladıktan sonra gasbettiği motosikletle kaçan şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Adana’da feci olay! Uykudaki annesini, babasını ve anneannesini tabancayla başından vurdu

Adana’dan mezarlıkta yaşanan aile katliamı sonrası bir felaket haberi daha geldi. 26 yaşındaki bir şahıs uykudaki annesini, babasını ve anneannesini başından vurdu. Ailesini vahşice katleden S.A. olay sonrası gözaltına alınırken şizofreni tedavisi gördüğü de öne sürüldü.

Haber

Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili iddianame hazırlandı! 7 şüpheliye hapis cezası talebi

Eski milli futbolcu Serhat Akın’a yönelik silahlı saldırıya ilişkin iddianame hazırlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 7 şüpheli için 6,5 yıl ile 20 yıl arasında değişen hapis cezası talep edildi.

Spor

Film sahnesi gibi! Arkasından sinsice yaklaştı, soğukkanlı bir şekilde tetiği çekti

Sakarya'da bir kişi sokakta yürüdüğü sırada arkasından gelen şahıs tarafından silahla vuruldu. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerde şahsın arkadan sinsi bir şekilde yaklaştığı ve tetiği çektiği görüldü. Olayı gerçekleştiren şahsın soğukkanlı halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber

Silahlı Saldırı

Silahlı Saldırı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Silahlı Saldırı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Casperler' yine sahnede! Hem kayda aldı hem kurşun yağdırdı: Abimizin selamı var!

İstanbul Bağcılar'da bir mağazaya önce "Abimizin selamı var. Sizden haber bekliyor" notu bırakıldı, ardından cep tefonuna tehdit içerikli "Casperler" notu iletildi. Söz konusu mesaj sonrası ise iş yeri kurşunlandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde saldırgan mağazaya hem kurşun yağdırdı, hem de cep telefonuyla saldırı anını kaydetti.

Haber

Çorum'da evinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

Çorum'un Alaca ilçesinde evinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

Yurthaber

Kocaeli'de silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde otomobile bindiği esnada silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı.

Yurthaber

İsrail'de silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

İsrail'in Birüssebi (Berşeva) kentinde silahlı saldırı düzenlendi. Olayda bir kadının öldüğü, biri ağır 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Yararlıların hastaneye kaldırıldığı aktarılırken, saldırgan ve saldırı hakkında bilgi verilmedi.

Haber

Kocaeli'de eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi yaralandı.

Yurthaber

İsrail'de silahlı saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail'in Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ölü ve yaralılar var. Saldırıda 6 kişinin öldüğü, 9 kişinin yaralandığı bildirildi. Olay yerinde çok sayıda polis ve ambulans sevk edilirken, polis, saldırının bir terör saldırısı olduğundan şüphelenildiğini açıkladı.

Haber

Serhat Akın'ın vurulmasında tüm detaylar ortaya çıktı! ''Serhat Akın'ı vurmamı istediler ama öldürmek için ateş etmedim

Futbol yorumcusu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin soruşturma devam ediyor. Yakalanan şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Tutuklanan 5 isimden tetikçi Ozan Dalmaz ifadesinde, "Benden Serhat Akın'ı vurmamı Hasan Şahin istedi. Ben Serhat Akın'a ateş ederken onu öldürmek için ateş etmedim" dedi.

Spor

Serhat Akın tek tek isim saymıştı! Silahlı saldırı sonrası 6 kişiye tutuklama talebi

Eski futbolcu Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. 6 şüpheli tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Spor

Serhat Akın program çıkışı vurulmuştu! 'Hedef gösterildim' diyerek o isimleri açıkladı

Yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde program çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. Olaya karışan 5 kişi gözaltına alınırken Serhat Akın'ın ifadesi ortaya çıktı. Hedef gösterildiğini ifade eden Akın ifadesinde kendisini hedef gösteren o isimleri açıkladı. Öte yandan tetikçi, ifadesinde 250 bin TL karşılığında Serhat Akın'ı vurduğunu söyledi.

Spor

Silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'ı vurduranın adresi belli oldu! 250 bin TL'ye vurmuş...

Yorumculuk yapan eski Fenerbahçeli Serhat Akın, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Akın'ı vuran saldırganların talimatı nereden aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: Serhat Akın'ın uğradığı silahlı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

Son dakika... Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla program çıkışı saldırıya uğradığı öğrenilen eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın, Beykoz'da uğradığı silahlı saldırı güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte o anlar...

Spor

Acun Ilıcalı'dan da silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın için paylaşım geldi!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, saldırıya uğradığını duyuran Serhat Akın için Fenerbahçe yöneticisi Acun Ilıcalı'dan da bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor

O da daha önce silahlı saldırıya uğramıştı! Ünlü yorumcu Ahmet Çakar'dan Serhat Akın'ı vuranlarla ilgili flaş iddia

Daha önce Serhat Akın gibi silahlı saldırıya uğrayan ünlü yorumcu Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Akın'a saldıran kişilerle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. İşte detaylar...

Spor

Eski milli futbolcu Serhat Akın Beykoz'da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı

Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıda ayağından yaralandı.

Yurthaber

Serhat Akın'a yapılan çirkin saldırı sonrası o video gündem oldu! Eski futbolcu meğer vurulacağını kendi ağzıyla açıklamış... Beni indirecekler

Fenerbahçe'de uzun yıllar top koşturan ve şu sıralar yorumculuk yapan Serhat Akın, canlı yayın sonrası çıktığı stüdyonun önünde silahlı saldırıya uğradı. Ayaklarından vurulan Akın'ın daha önceki bir programda saldırıya uğrayacağını kendi ağzıyla açıkladığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Kafede dehşet anları! Mesaj atıp rahatsız ettiği iddiasıyla kurşunladı... Olayın görüntüleri ortaya çıktı

Aksaray’da 36 yaşındaki B.S. adlı kadın, kendisine mesaj atıp rahatsız ettiği iddiasıyla 39 yaşındaki A.B.'yi oturduğu kafede tabancayla vurdu. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Güvenlik kamerası görüntülerinde; A.B.'nin kafede otururken B.S.'nin olay yerine gelip A.B.'ye doğru ateş ettiği ve A.B.'nin kaçmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Haber

Çay ocağına silahlı saldırı: 2 yaralı! Ateş açıp kaçtılar

Elazığ'da çay ocağına düzenlenen silahlı saldırıda, iş yerindeki 2 kişi yaralandı.

Haber

Burdur'da babasıyla silahlı saldırıya uğrayan kişi de öldü

Burdur'un Gölhisar ilçesinde sokakta uğradıkları silahlı saldırıda yaşamını yitiren esnafın ardından oğlu da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber

İstanbul'da gece yarısı terör estirdiler! Bahçelievler'de silahlar susmadı: 10 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne gece yarısı düzenlenen silahlı saldırı panik yaratmıştı. Saldırıdan birkaç saat önce de yine Bahçelievler’de sokakta silahlı saldırıya uğrayan 3 kişiden biri hayatını kaybetmiş, 1 kişi yaralanmıştı. İki saldırıyla ilgili 10 kişi gözaltına alındı.

Haber

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde silahlı saldırı! Yaralılar var…

Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Hastaneye çok sayıda özel harekât polisi sevk edilirken olaydan birkaç saat önce de yine Bahçelievler’de sokakta silahlı saldırıya uğrayan 3 kişiden biri hayatını, 1 kişi yaralandı. Polis, saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlattı

Haber

MHP Derepazarı İlçe Başkanı, iş arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürüldü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Derepazarı İlçe Başkanı Şaban Kap, aynı fabrikada çalıştığı kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Kap, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Haber

Sosyal medyada yeni skandal! Silah sıkma, mekân basma işleri için çeteler oluştu: ‘Herkesin gözü önünde pazarlık yapıyorlar’

Sosyal medyada yaşanan skandallarla bir yenisi daha eklendi. Telegram adlı uygulamada herkesin katılımına açık olan grupta yapılan bir paylaşımda bir kullanıcı, “Ufak bir gasp işi var. Yer belli, adam belli, saat aralığı belli. Ücret 3 ila 5 bin dolar. İlgilenen var mı?” ifadeleriyle gasp yapacak kişi aradı. Uzmanlar ilanların verilebiliyor olması ‘korkutucu’ olarak yorumlarken ‘Herkesin gözü önünde pazarlık yapıyorlar’ dedi.

Haber

Maltepe'de motosiklet sürücüsüne silahlı saldırı! 5 yaşındaki oğlunun yanında vuruldu

İstanbul'da Maltepe'de motosikletiyle seyir halinde olan bir sürücüye silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların hedefi olan sürücü hayatını kaybederken, yanında bulunan 5 yaşındaki oğlu ise yaralandı.

Haber

Filistinli iş insanına silahlı saldırıda yeni görüntü! Romanya'da yakalanmışlardı, yurt dışına kaçış anı ortaya çıktı

İstanbul Kağıthane'de Filistinli iş insanının öldürüldüğü silahlı saldırıda yeni bir gelişme yaşandı. Yaşanan saldırının ardından Romanya'da yakalanan 3 şüphelinin, yurt dışına kaçış anlarına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelilerin saldırıdan hemen sonra kaçabilmek için yanlarına valizlerini aldıkları da görüldü.

Haber

İstanbul’da susturucu silahla suikast! Saldırıdaki ‘MOSSAD’ izi tartışma yarattı: 1 Filistinli öldü, 2 Filistinli yaralı…

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde Filistinli iş adamı olduğu belirtilen bir kişiye susturuculu silahla suikast düzenlendi. Saldırıda 1 Filistinli hayatını kaybetti, ağır yaralanan 2 Filistinli ise hastaneye kaldırıldı. Suikastla ilgili sosyal medyada yapılan yorumlar ise dikkat çekti. Olay yerinde bulunan susturucu takılı silahın genellikle MOSSAD suikastlarıyla ilişkilendirilen bir silah olduğu iddia edildi. İşte İstanbul’daki suikastın detayları…

Haber

Kocaeli'de iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iş yerinde silahlı saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Çiçekçiye kanlı pusu! İş yerinin önünde vurularak öldürüldü

Manisa'nın Soma ilçesinde, iş yerinin önünde husumetlisi tarafından silahlı saldırıya uğrayan çiçekçi İsmail Yalçın, hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan şüpheli Alper S.’yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Haber

Çoluk çocuk, kadın... 30 kişi 1 saat boyunca çapraz ateşe tutuldu 'Evlerden sıkmaya başladılar! Bize pusu kurmuşlardı' Bilge köyü katliamına benzetti

Mardin'de akraba aileler arasındaki arazi anlaşmazlığında, 2 yakınının öldüğü silahlı saldırıdan kurtulan Kahraman Aslan, olayı 2009'da 44 kişinin öldüğü Bilge köyü katliamına benzetip "Kardeşim 7 ay önce Ayaz köyünde 1 dönümlük bahçe almıştı. Sonra köy muhtarı karşı çıkıp 'Sizi buraya almıyorum' dedi. Olay günü bahçeye çalışmaya gitmiştik. Çevreden, evlerden bize sıkmaya başladılar. Bahçede çoluk çocuk ve kadınlar olmak üzere 30 kişiydik, hepsi ölümden döndü. Bize pusu kurmuşlardı" dedi.

Haber

Sultangazi’de kuaför salonuna silahlı saldırı düzenlendi

Sultangazi'de kuaför salonuna, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Yurthaber

Esenler'de kahvehaneye silahlı saldırı! Müşteriler çay ocağının arkasına saklandı

İstanbul Esenler'de akşam saatlerinde bir kahvehaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan olmazken polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Kahvehane çalışanı, saldırı sırasında müşterilerin çay ocağının arkasına saklandığını söyledi.

Haber

Ne olduğunu anlamadı! Dükkanın önünde otururken silahlı saldırıya uğradı

İstanbul’da dükkanın önünde oturan bir kişi, ne olduğunu bile anlamadan silahlı saldırıya uğradı. Kurşunların hedefi olan S.A bacağından yaralanırken, saldırıyı gerçekleştiren kişiler gözaltına alındı. Saldırı anı ise, kameralara yansıdı.

Haber

AK Partili eski Belediye Başkanı silahlı saldırıda hayatını kaybetti! Aracıyla giderken... Yakınları sinir krizi geçirdi

Sakarya’nın eski Ferizli İlçe Belediye Başkanı 65 yaşındaki Ahmet Soğuk otomobiliyle seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Soğuk, AK Parti'den girdiği 2009 ve 2019 yerel seçimlerini kazanıp 2 dönem belediye başkanlığı yapmıştı. Olay sonrası durumu haber alan Soğuk'un yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber

İzmir'de sokakta silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı

İzmir'in Bornova ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi ağır yaralandı.

Yurthaber

Küfür etmemeleri için uyardı... Evini kurşunlayıp taş yağmuruna tuttular

Ankara’da 4 kişilik bir grup, küfür etmemeleri için kendilerini uyaran adamın evine taşlı ve silahlı saldırı gerçekleştirdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber

Hatay'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber

Sosyal medya fenomeni 'İlahici Ali'ye silahlı saldırı! Kanlar içinde yerde kaldı

Sosyal medyada 'İlahici Ali' adıyla tanınan Ali Özdemir takipçileriyle görüşmek için Konya'dan İstanbul'a geldi. Esenler'de kalacağı yere girmek üzereyken silahlı saldırıya uğrayan Özdemir kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekiler ilk müdahaleyi yaparken Özdemir'e 4 kurşun isabet ettiği tespit edildi. Kaçan saldırgan ise her yerde aranıyor.

Haber

Esenyurt'taki dehşet anları kamerada! 2 kişiyi sokak ortasında vurdu

İstanbul Esenyurt'ta 2 kişi aralarında husumet bulunan bir şahıs tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, saldırı anı kameraya yansıdı.

Haber

Esenyurt’ta restorana silahlı saldırı! Yoldan geçen bir kişi vurularak hayatını kaybetti

Esenyurt’ta motosikletli ve yüzleri maskeli şahıs ya da şahıslar tarafından bir restorana silahlı saldırı düzenlendi. Olayda restoranın önünden geçerken kurşun isabet eden bir kişi hayatını kaybetti.

Haber

Ankara'da silahlı saldırı! Başından vurulan kişi hayatını kaybetti! Polis mahalleye giriş çıkışları kapattı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde sokak ortasında başından silahla vurulan kişi yaşamını yitirdi. Olayın ardından şüpheliler tutuklanırken, mahalledeki bazı iş yerleri ise bir grup tarafından saldırıya uğradı. Özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri mahalleye giriş çıkışları kapatırken, olay yerinde de geniş güvenlik önlemleri alındı.

Haber

Adana'da silahlı saldırıda bir kişi öldü, bir kişi yaralandı

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, parkta otururken silahlı saldırıya uğrayan iki kişiden biri hayatını kaybetti, diğeri yaralandı.

Yurthaber

Diyarbakır'da yeğeninin silahlı saldırısına uğrayan kişi yaralandı

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde yeğeni tarafından silahlı saldırıya uğrayan kişi yaralandı.

Yurthaber

Şanlıurfa'da silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber

İstanbul Küçükçekmece'de restoranda silahlı saldırı! Bir kişi ağır yaralandı

İstanbul Küçükçekmece'de arkadaşları ile bir restoranda yemek yiyen kişi husumetlisinin silahlı saldırısına uğradı. Başına ve omzuna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ekipler kaçan şüpheli için arama çalışması başlattı.

Haber

Sokak ortasında kanlı infaz! Motosikletli saldırganlar takip ettikleri otomobile kurşun yağdırdı

Adana'nın Seyhan ilçesinde, sokak ortasında kanlı bir infaz yaşandı. Motosikletli kişiler şehir merkezinde uzun süre takip ettikleri otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Saldırıda başından vurulan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Haber

Taksim'de Ortağımı çaldın kavgası kanlı bitti! Eski ortağı rakip mekana gidince çalışanlarını vurdurdu: Saldırı anı kamerada

Taksim’de birbirleriyle husumetli iki mekan sahibinin eski ortak kavgası kanlı bitti. Eski ortağının rakip mekana geçmesini hazmedemeyen şahıs, motosikletle silahlı saldırı düzenletti. Saldırıda 2 kişi yaralanırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından onlarca saat görüntü izlenerek yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı. Saldırı anı ise anbean kaydedildi.

Haber