Sütçü Haberleri

İskenderun'da motosikletiyle dolaşan sütçü dede, ikramlarıyla sokakta kalan afetzedelerin içini ısıttı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremin ardından afetzedelere evinde kaynattığı sütü 25 gün boyunca ikram eden Seydi Ocak, hayatta kalan müşterilerine maliyetine satış yaparak zor gün dostu olmaya devam ediyor.

Yurthaber 30-03-2023 15:51

'9 yerine 20 kazanıyorum' Sosyal medya onu konuşuyor: Rest çektim, işten istifa ettim, ertesi gün...

Sosyal medya Eskişehir'de yaşayan 23 yaşındaki Sema Mihaliç'i konuşuyor. Paylaştığı birbirinden ilginç videolar ve dikkatleri üzerine çeken hayat hikayesiyle ilgi odağı olan Sema, şimdilerde hayvancılık ve sütçülük yapıyor. Babasına rest çektiğini, işinden istifa ettiğini ve ertesi gün kapı kapı dolaşarak süt satmaya başladığını anlatan Sema, Sütçü Tezene ismiyle de tanınıyor. Toptancıya verse litre başına 9 TL kazanacakken 20 TL kazandığını söyleyen Sema'nın işiyle ilgili büyük hayalleri var.

Haber 22-12-2022 15:50

Süte şiir katıyor

Sütçü ve şair Merkit: - "Tahsilimi tamamlayarak daha çok şiir yazacağım. Kararlıyı, üniversiteyi okuyacağım, gezeceğim ve kitap da yazacağım" - "Ben okuyamadım. Okumak, içimde hep bir ukde olarak kaldı. Bu yüzden çocuklarımı tüm gücümle, yaz, kış demeden, kapı kapı dolaşarak okutmaya çalıştım"

Haber 08-05-2018 11:27

Diğer Haber Etiketleri

Sütçü

Sütçü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sütçü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.