Tanem Haberleri

Sağlık Bakanı Koca'dan Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama: Kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Koca, Alço'nın tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirterek "Sanatçının şehir hastanemizde yapılan ilk tetkikleri sonucunda kalp yetmezliği, akciğer ödemi ve beyin damar tıkanıklığı tespit edilmiştir." dedi.

Magazin 07-04-2024 21:29

Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı

Türk sinemasının sevilen isimlerinden Nuri Alço'dan sevenleri üzen haber geldi. Alço, Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alço'nun beynine pıhtı attığı ve yoğun bakımda olduğu bildirildi.

Magazin 06-04-2024 18:46

Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi: Güçlüdür ve...

Hastaneye kaldırılan Kadir İnanır'ın beyin damarında pıhtı attığı öğrenilmişti. İlk müdahalenin ardından durumu stabil olan Kadir İnanır yoğun bakıma alındı. Kadir İnanır'ın hayat arkadaşı Jülide Kural'dan açıklama geldi.

Magazin 24-03-2024 15:07

Kadir İnanır sağ tarafı felçli halde hastaneye kaldırıldı... Doktordan ilk açıklama: Entübe olarak yoğun bakıma alındı

Usta oyuncu Kadir İnanır'dan üzen haber geldi. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Kadir İnanır sağ tarafında felçle hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı attığı öğrenilen İnanır'ın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Kadir İnanır'ın sağlık durumu ve hastalığı hakkında doktordan açıklama geldi. Prof. Dr. Necdet Sağlam "Entübe olarak yoğun bakıma alındı" dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da İnanır'ın uyutulmuş olarak takibine karar verildiğini bildirdi.

Magazin 24-03-2024 14:45

Usta oyuncu Tolga Savacı ve Nermin Bezmen boşandı mı? Olay iddia

Geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden usta oyuncu Tolga Savacı'nın eşi Nermin Bezmen vefat etmeden önce oyuncuyla boşandıklarına dair çıkan iddiaları yalanladı. Bezmen, "Allah'tan korkunuz! Yalan habere üzülen arkadaşlarımıza, dostlarımıza, Tolga'mın hayranlarına: Lütfen üzülmeyin!" dedi.

Magazin 08-03-2024 13:03

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi! Kötü haberi rol arkadaşı duyurdu

Son dönemde Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan usta oyuncu Settar Tanrıöğen beyin kanaması geçirdi. Haberi rol arkadaşı Ebru Destan duyurdu.

Magazin 27-01-2024 15:56

Mehmet Ali Erbil kızı Yasmin Erbil'in pozlarına yorum yağdırdı!

Son günlerde kızı yaşındaki sevgilisiyle ayrılık haberleriyle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.

Magazin 14-11-2023 14:50

Halk ozanı Hilmi Şahballı, banyoda düşüp, kalça kemiğini kırdı

'Vıttırı vızzık adamlar' şarkısıyla tanınan halk ozanı Hilmi Şahballı, İstanbul’daki evinde banyo yaptığı sırada kayıp, düşünce kalça kemiğini kırdı. Hastanede ameliyat edilen Şahballı’nın tedavisi sürüyor.

Magazin 17-08-2023 15:25

Eda Ece annesi ve ablalarıyla poz verdi, sosyal medyada dikkat çekti! Güzellik genetik

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle hafızalara kazınan Eda Ece geçtiğimiz günlerde sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturdu. Gelinliği çok beğenilen Ece, annesi ve ablaları ile poz verdi. Ünlü ismin paylaşımına adeta yorum yağdı.

Magazin 10-07-2023 14:11

Ünlü oyuncu Yeliz Şar’ı yıkan ölüm! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Oyuncu Yeliz Şar'ın annesi Şehriban Şule Şar hayata gözlerini kapadı. Sosyal medya hesabından acısını dile getiren güzel oyuncu, "Canım biricik annemi, hayatım bir tanemi kaybettik" sözlerini kullanırken, takipçilerinden dua istedi.

Magazin 19-04-2023 10:56

Sadakatsiz'den sonra Gülcemal dizisinde! Melis Sezen yeni rolünü paylaştı, Seda Sayan çok beğendi

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen yeni diziyle ekrana dönüyor. Melis Sezen ve Murat Ünalmış'ın başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisinden merakla beklenen fragman yayınlandı. Nefretle başlayan bir aşkı konu alan diziden bir kare paylaşan Melis Sezen'e beğeni yağdı. Seda Sayan da oyuncuyu çok beğendi.

Magazin 21-03-2023 10:22

Tanem Sivar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ünlü sunucu Tanem Sivar MasterChef'te!

Tanem Sivar, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef Ünlüler yarışmasına konuk oldu. San Diego State Üniversitesi Televizyon-Sinema Bölümü'nü bitiren başarılı sunucu MasterChef'te yemek yapacak. Peki, Tanem Sivar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte MasterChef ünlüler konuğu Tanem Sivar'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 14-01-2023 16:37

MasterChef Ünlüler ne zaman, saat kaçta? 2023 MasterChef Ünlüler özel bölümde hangi isimler var?

MasterChef 2022 sezonunun kazananı Metin olmuştu. Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın yaptığı sevilen yemek programı MasterChef bu defa ünlüler özel bölümüyle ekranlara gelecek. Eğlenceli bölümüyle seyirci karşısına geçecek MasterChef'te birbirinden ünlü isimler, en güzel tabakları çıkarmak için tezgah başında kolları sıvayacak. İşte MasterChef özel bölümün ünlüleri...

Magazin 13-01-2023 23:16

Selin Şekerci cesur dekoltesiyle galaya damga vurdu! Transparan detay

Melekler Korusun dizisinden sonra şöhretin kapılarını aralayan ünlü oyuncu Selin Şekerci, yalnızca rol kabiliyetiyle değil, duru güzelliğiyle de sık sık adından söz ettiriyor. Selin Şekerci, Mecburi İstikamet filminin galasında giydiği cesur elbisesiyle beğeni topladı.

Magazin 06-01-2023 10:38

Hande Baladın'a sesli ve görüntülü mesajlarla taciz! Korkudan antrenmana bile gidemez oldu

Milli voleybolcu Hande Baladın yaşadığı taciz olayı yüzünden zor günler geçiriyor. Baladın'a gelen sesli ve görüntülü mesajlar ünlü sporcuyu canından bezdirdi. Hande Baladın yaşadığı korku ve tedirginlik nedeniyle antrenmanlara gitmekte zorlanmaya başladı. Milli voleybolcu Hande Baladın suç duyurunda bulundu.

Magazin 01-01-2023 12:36

Güzel şarkıcı Hadise'nin bir de kız kardeşini görün! Görenin nutku tutuldu

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Dinçerler ile olaylı bir şekilde boşanan Hadise, özel hayatıyla merak uyandıran isimler arasında yer alıyor. Hadise'nin kameralardan uzak yaşayan kız kardeşi Derya Açıkgöz'ü görenler ''Güzellik genetik'' demeden edemiyor.

Magazin 11-10-2022 15:10