Terlik Haberleri

Sapık komşu güvenlik kamerasına takıldı! Kapının önündeki terlikleri önce koklayıp yaladı... Sonra çalarak hızla uzaklaştı

Bangkok yakınlarındaki Nonthaburi eyaletindeki bir apartman dairesinde güvenlik kamerasına yansıyan iğrenç görüntüler ülkede geniş yankı uyandırdı. 76 yaşındaki kadının polise yaptığı ihbar üzerine incelenen güvenlik kamerası görüntülerinde ismi açıklanmayan komşunun kapının önünde duran terlikleri koklayıp yaladığı ardından ise cinsel organına dokunarak mastürbasyon yaptığı görüldü.

Trend 27-01-2024 15:05

Pamuklara sarmalanmış gibi hissetmenizi sağlayacak tüylü terlik modelleri

Kış aylarında ayaklarımızı hem soğuktan koruyacak hem de konforlu hissettirecek terlikler hepimizin ortak ihtiyacı. Kış boyunca ayaklarınızı sıcacık tutmanıza yarayacak birbirinden kullanışlı tüylü terlik önerilerini listeledik. Gelin, seçtiğimiz ev terliği modellerini birlikte inceleyelim.

Haber 03-11-2023 16:04

Üniversiteye ilk kez gideceklerin bavulunda olmazsa olmazlar

Üniversite okumak on binlerce öğrencinin hayallerini süsleyen, en heyecan verici deneyimlerden biri. Eğer bu sene üniversiteye başlayacaklardansanız ilk etapta ihtiyacınız olacak pek çok eşya var. Özellikle şehir dışında üniversite okuyacakların mutlaka bavuluna koyması gereken kurtarıcı ürünleri listeledik. İncelemeye ne dersiniz?

Haber 27-09-2023 15:26

Fiyatı 518 TL'ye düştü! Rahatlık arayanların vazgeçilmezi Tommy Hilfiger terlikte indirim

Yaz aylarının vazgeçilmez parçası olan terlikler, rahatlık ve stil arayanların tercihi olmaya devam ediyor. Plajda, havuzda, balkonda, bahçede giymek için kaliteli bir terlik arıyorsanız Tommy Hilfiger Tommy Jeans Pool Slide Ess Terlik tam size göre! Kısa süreliğine 200 TL indirimle satışta olan bu terliği incelemeye ne dersiniz?

Haber 07-08-2023 11:28

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Eşsiz tasarım ve mükemmel kalite anlayışını birleştiren Adidas terlikte fırsat

Yaz mevsimi için gardırobunuza yeni bir terlik arıyorsanız, Adidas'ın ikonik Adilette tasarımının bir versiyonu olan, ayaklarınızı gün boyu rahat ve serin tutacak terliğe Adidas Üniseks Adilette Clog Slide'a bir şans vermeye ne dersiniz? Kısa süreliğine indirimde olan bu terliğe bakmadan geçmeyin!

Haber 24-07-2023 16:33

Sıcaklıklar mevsim normallerini aştı! Kuşadası’nda asfalt eridi... Vatandaşların terlikleri asfalta yapıştı

Ülke genelinde mevsim normallerinin çok üzerine seyreden hava sıcaklıkları zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Kuşadası’nda asfalt eridi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen vatandaşların terlikleri asfalta yapıştı. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 18-07-2023 13:31

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Modası hiç geçmeyen, rahatlığıyla gönülleri fetheden Havaianas terlik modelleri

Yaz mevsimi geldiğinde heyecanlı tatil planları başlıyor ve gardıroplar yaz kombinleriyle doluyor. Plajda şık ve rahat görünmenin sırlarından biri ise doğru terlik seçiminden geçiyor. Ne giydiğine her ortamda dikkat edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Gelin, konforuyla ünlü olan ve ayakta yokmuş gibi hafif bir his yaratan en iyi Havaianas terliklerini beraber inceleyelim!

Haber 06-07-2023 16:20

Yaz boyunca her kombinin altına kullanabileceğiniz rahat ve şık terlik önerileri

Yaz mevsimin kendini hissettirmesiyle birlikte sıcak günlerde ayakların terlememesi için tercih edilen terlikler de yavaş yavaş raflardaki yerini almaya başladı. Biz de yaza hazırlık yaparken terlik almak isteyenlere fikir verebilecek hem şık hem rahat modelleri bir araya topladık. Gelin, o terliklere beraber göz atalım.

Haber 13-06-2023 15:50

Keten pantolonlardan basic büstiyerlere yaz sezonunda gardırobunuzda olması gereken kurtarıcı parçalar

Açık renkli ve hafif kıyafetler ile rahat aksesuarlar, yaz mevsiminin gelmesiyle yavaş yavaş dolaplardaki yerini almaya başladı. Siz de dolabınızı yaz için güncellerken hem kolayca kombinleyeceğiniz hem rahatlığına doyacağınız parçalar arıyor olabilirsiniz. Öyleyse dolabınızı keten gömleklerden çiçekli eteklere, kurtarıcı parçalar ile donatmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 17:10

Crocs, Havaianas, Quicksilver... En sevilen terlik markalarında %35'e varan indirim

Bu yaz, terliklerle hem rahatlığın hem de stilin tadını çıkarmaya ne dersiniz? Dünya çapında sevilen Crocs, Havaianas gibi ünlü markalar terlik koleksiyonlarında muhteşem bir indirim fırsatı sunuyor. Ayaklarınızı serin tutarken aynı zamanda şıklığınızı da koruyabileceğiniz bu terliklerde %35'e varan indirimler sizi bekliyor. İşte detaylar!

Haber 26-05-2023 00:14

Gitar kılıfı, terlik tabanı... Akılalmaz yöntemler İstanbul Havalimanı'nda ortaya çıkartıldı! Önce X-Ray'de görüldü

İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda akıllara durgunluk veren yöntemler ortaya çıkartıldı. X-Ray taramasından geçirilen bir gitar çantasında sıra dışı yoğunluk fark edilip detaylı arama yapılınca uyuşturucu gizlendiği anlaşıldı. Şüpheli gözaltına alınırken bir diğer operasyonda ise riskli olarak değerlendirilen bir kargo açıldı ve içindeki terlikte farklı bir dikiş olması dikkat çekince terlik tabanına gizlenmiş vaziyette uyuşturucu bulundu.

Haber 25-01-2023 14:14

Yaklaşan kış aylarında her evde olması gereken kışlık ev terliği modelleri

Şüphesiz ki yaklaşan soğuk havalarda ayaklarınızı sıcacık tutan ev terlikleri, kış mevsiminin vazgeçilmez ürünlerden biri. Evinde sıcaklığı ve konforu bir arada yaşamak isteyenler için birbirinden harika ev terlikleri önerilerini listeledik. Pelüş modellerden ortopedik alternatiflere kadar hem kadın hem erkekler için en iyi seçenekleri araştırdık. Gelin, soğuk havalarda rahatlıkla ısınabileceğiniz ev terlikleri listemize birlikte göz atalım.

Haber 20-10-2022 15:58

Eski uçuş görevlisi uyardı! Görgü kuralı değil güvenlik: Uçakta parmak arası terlik giymeyin

Bir havayolu çalışanı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, bir kaza veya acil durumda uçaktan kaçışınızı sınırlayabileceğinden yolcuları uçarken parmak arası terlik giymemeye veya çıplak ayakla gezmemeye çağırdılar.

Trend 20-09-2022 17:52

Hem dışarıda hem içeride rahatlıkla giyebileceğiniz rahat ve şık ortopedik terlik modelleri

Vücudun tüm ağırlığını taşıyan ve gün boyu yorulan ayaklarınızın sağlığı için bir adım atmak ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise ihtiyacınız olan kaliteli, ayak sağlığını destekleyici ve zevkinize uygun bir ortopedik terlik. Eğer siz de ortopedik terlik almaya karar verdiniz ancak yüzlerce marka ve binlerce model arasında kararsızlık yaşıyor ve "Benim için en iyi ortopedik terlik hangisi?" diye endişeleniyorsanız gelin, en konforlu ortopedik terlikleri birlikte inceleyelim!

Haber 15-09-2022 16:04

Kullanıcıların “muhteşem bir rahatlık!” diyeceği birbirinden kaliteli ürünler

Bazı ürünler var ki onu kullanana kadar gerçekten ihtiyacınız olduğunu anlamazsınız. Kullandıktan sonra ise "Bunca zaman bu ürünü nasıl keşfetmemişim?" diye düşünebilirsiniz. Sizin için kullanıcı deneyimlerinden yola çıkarak bu tip ürünleri derledik. Eğer siz de böyle ürünlere ilgi duyuyorsanız mutlaka önerilerimize göz atmalısınız.

Haber 12-08-2022 16:30