Termos Bardak Haberleri

İki devi karşı karşıya getirdik! Stanley mi Contigo mu? Sizin için karşılaştırdık

Termos seçerken akla ilk gelen sorular genellikle kalite, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı konularında oluyor. İster doğada gezinin, ister şehirde koşuşturun doğru sıcaklığı ve konforu bir arada sunan bir termos bulmak o kadar da kolay değil. İçeriğimizde hareketli yaşam tarzına mükemmel uyum sağlayan Contigo ve Stanley markasının en beğenilen iki termosun avantajları, dezavantajları ve kullanıcı yorumlarını inceleyerek sizlere detaylı bir karşılaştırma sunmaya çalıştık.

Haber 11-12-2023 07:57

İçecekleriniz onlarla güvende! En çok tercih edilen Stanley ve Zwilling termosları karşılaştırdık

Soğuk kış günlerinde sizi ısıtırken yazın sıcağında içinizin ferah kalmasını sağlayan kaliteli bir termos, her mevsimde içeceğinizi istediğiniz sıcaklıkta tutan vazgeçilmez bir arkadaştır. Tabii termos seçerken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kalitesi. Biz de karşılaştırma yazımızda termos denilince akla ilk gelen markalardan olan Zwilling ve Stanley'nin 1 litrelik termoslarını detaylıca inceledik. Hadi gelin iki termosun benzer ve farklı yönlerini görmek için içeriğimize göz atalım.

Haber 11-12-2023 07:14

Kaliteli termos arayanlar buraya! Stanley termosta kaçırılmayacak fırsat

Kaliteli ve dayanıklı bir termos herkeste olmalı! Evde, ofiste, doğada, seyahatte kısacası her yerde, hem yaz hem de kış aylarında ihtiyaç duyduğumuz termoslar, içeceklerimizi rahat ve keyifli bir şekilde tüketmemize olanak sağlar. Siz de kalitesine güvenebileceğiniz bir termos arıyorsanız, ömür boyu garantili Stanley termoslara bir şans verebilirsiniz. Stanley'in en sevilen modelleri şimdi kısa süreliğine indirimde, bu fırsatı kaçırmamak için acele edin.

Haber 04-09-2023 15:21

Bu yaz tatile bebekleriyle çıkacakların yanlarına mutlaka almaları gereken ürünler

Tatil mevsimi geldi. Küçük yaşta çocuğu ya da bebeği olanlar için farklı ihtiyaçlar olduğundan, hazırlık süreci epey önemli bir hâle geliyor. Fakat bebekli tatili kolaylaştıracak ürünlerle hem hazırlık sürecini hem yolculuğu hem de tatili daha rahat bir hâle getirebilirsiniz. Tatil sürecinizi kolaylaştıracak bebek tatil ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Kadin 03-07-2023 17:12

Fiyatı 968 TL'ye düştü! Stanley termosta %20'ye varan indirim

İçeceklerinizin ısısını uzun saatler koruyan Stanley Termos, şimdi indirimde! Hem sağlam hem de şık tasarıma sahip bir termos arıyorsanız doğru yerdesiniz. Piknik, kamp, seyahat gibi tüm açık hava aktivitelerinde kullanabileceğiniz bu termosa bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 29-05-2023 17:55

İçeceğinizi ister ofise ister doğaya taşıyın! 2023 en iyi termos modelleri

Güne çay ya da kahve ile başlamak birçok kişinin vazgeçilmez rutini arasında yer alıyor. Siz de güne sıcacık içeceğinizi yudumlayarak başlamayı sevenlerdenseniz fakat sabahın çok erken uyandığınız için evde uzun uzadıya çay ve kahve keyfi yapamıyorsanız size harika bir öneriyle geldik. İşte detaylar!

Haber 01-05-2023 14:27

Çay ve kahve severlerin vazgeçilmezi en iyi termos markası ve tavsiyeleri 2023

Çay ve kahve, vazgeçilmez içecekler arasında yer alıyor. Ancak işin içine sıcaklık faktörü de girdiğinde, bu keyifli deneyim biraz zorlaşabiliyor. Termoslar, içeceklerimizin sıcaklığını uzun süre koruyarak bizi bu zorluğun içerisinde rahatlatır. İyi bir termos seçmek, çay ve kahvenin keyfini çıkarmak için olmazsa olmazlardandır. Peki, en iyi termos markası hangisi? Gelin, birlikte en iyi termos markalarını inceleyelim!

Haber 01-04-2023 00:58

Otel ziyaretlerinizi çile olmaktan çıkaracak seyahat ürünü önerileri

Otel ortamlarında evinizdeki konforu bulamayabilirsiniz. Ancak sık seyahat ediyorsanız aradığınız rahatlığı yakalamanın pek çok yolu var. Şişme ortopedik yastıktan termosa, şifreli asma kilitten seyahat havlusuna kadar keyifli bir seyahat süreci ve otel yaşamı geçirebileceğiniz ürünleri bir araya getirdik. Gelin, yardımcınız olabilecek kaliteli ürünlere hep birlikte göz atalım!

Haber 08-12-2022 16:35

Çay ve kahvelerinizi sıcaklığını kaybetmeden içmenizi sağlayacak en iyi vakumlu termos çeşitleri

Birbirinden kullanışlı vakumlu termoslar ile dilediğiniz yerde çay ve kahve tüketmenin keyfi bir başka oluyor. Vakumlu termos modelleri ile içeceklerinizi dilediğiniz yerde sıcaklığını kaybetmeden içebilmeniz mümkün. Pek çok modeli ile kullananların beğenisini kazanmış en iyi termos önerilerini sizler için araştırdık. İşte, çay ve kahvelerinizi sıcaklığını kaybetmeden içmenizi sağlayacak en iyi vakumlu termos çeşitleri...

Yemek 27-10-2022 16:25

Evden çalışanların kesinlikle edinmesi gereken olmazsa olmaz ürünler

İşlerini evden çalışarak sürdüren kişilerin daha düzenli ve verimli bir şekilde çalışmaları oldukça önemli. Piyasada bunu sağlayacak ve çalışanların yaşantılarına fonksiyonellik kazandıracak pek çok başarılı ürün seçeneği bulunuyor. Gelin, evden çalışanların yüzünü gülümsetecek ve yaşam kalitelerini yükseltecek, her bütçeye ve beğeniye uygun birbirinden kullanışlı ürün çeşitlerine beraber göz atalım. İşte detaylar!

Haber 14-10-2022 16:39

Kahvenizi istediğiniz zaman içmenize olanak tanıyacak en hesaplı ve kullanışlı seyahat kupaları

Sabahları işe veya okula giderken ya da zinde olmak için çıktığınız yürüyüşte mis kokulu kahvenize en hızlı ve pratik şekilde nasıl ulaşabilirsiniz? Kahvenizi yanınıza alarak! Evden çıkmadan kahvenizi seyahat kupanıza koyarak vapurda, otobüste veya otomobilinizde o ilk yudumun keyfini çıkarabilirsiniz. Uzun saatler sıcaklığını koruyan taşınabilir seyahat kupası alternatiflerini yakından incelemeye ne dersiniz?

Yemek 07-09-2022 15:11

İndirim yağmuru başladı! Onlarca kategorideki binlerce üründe yüzünüzü güldürecek dev fırsatları kaçırmayın

Alışveriş listenizi çıkarın, sezon sonu büyük indirimlerden yararlanma vakti geldi. İhtiyacınız olan veya beğendiğiniz her şeyi en indirimli haliyle almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Alışveriş tutkunlarının yüzünü güldüren bu fırsatı kaçırmayın! Haydi, detaylara geçelim.

Haber 06-09-2022 15:32

İş hayatında rahatlıkla kullanabileceğiniz şık ve rahat ürün önerileri

İş yaşamını bir nebze olsun kolaylaştıracak, üzerinizdeki stres yükünü hafifletecek ve ortamınıza şık bir dokunuş kazandıracak özellikteki eşyalar; çalışma saatlerinizi daha verimli geçirmenizi sağlar. Piyasada kaliteli olduğu kadar fonksiyonel özellikte birçok ürün mevcut. Sizler için iş hayatını kolaylaştıran termostan ofis sandalyesine kadar birbirinden kaliteli ürünleri derledik. Gelin, bu modellere birlikte bakalım.

Haber 29-08-2022 15:48

Bu sıralar hediye alması gereken ama ne alması gerektiğini bulamayanlar için editörlerimizin seçtiği en iyi hediyeler

Siz de hediye seçimi konusunda zorlananlardan mısınız? Özellikle söz konusu değer verdiğiniz kişiler ise hediye almak daha karmaşık bir hâl alabiliyor. O hâlde sizler için derlediğimiz kişisel termostan TV battaniyesine, ajandadan oda kokusuna, herkese hitap edebilecek harika hediye önerilerine göz atmanızda fayda var!

Haber 19-08-2022 16:18

Kampta ya da günlük kullanıma uygun en iyi çelik termos ve matara önerileri 2023

İster sıcak bir kahve veya çayı sabah yolculuğunuzda yanınızda taşımak isteyin ister serinletici bir içeceği yaz tatili sıcağında ferahlatıcı şekilde tüketmek isteyin; çelik termos ve mataralar içeceğinizin sıcaklık veya soğukluğunu saatlerce koruyarak yaşamınızı kolaylaştırır. Bu ürünler özellikle seyahatlerde, pikniklerde veya iş yerinde içeceklerinizi taze ve lezzetli tutmak için vazgeçilmez bir rol oynar. İşte sizin için en iyi çelik termos ve mataraları seçtik.

Haber 29-07-2022 14:34