Tornavida Haberleri

Sokak ortasında dehşet! Yoldan geçerken tanımadığı adamı tornavidayla bıçakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Times Meydanı'nda yaşanan bir olay kısa sürede ülke basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 31 yaşındaki kurban yoldan geçen hiç tanımadığı bir adamın birdenbire saldırısına uğradı. Saldırgan yanında getirdiği tornavidayla 31 yaşındaki adamı yanağından bıçakladı.

Trend 25-01-2024 09:40

Satın aldıkları araç rehinli çıkınca akılalmaz görüntüler ortaya çıktı! Taraflar birbirine tornavidayla saldırdı

İstanbul'daki "Araç benim" kavgası görenleri de duyanları da şaşkına çevirdi. Satın aldıkları araç rehinli çıkan grup karşı tarafla birbirine girerken tekme ve yumruklara havada uçuştu. Tornavidanın da dahil olduğu o kavganın akılalmaz görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 14-01-2024 12:38

Tornavidalı cani kameraya böyle yansıdı! Otel odasını kan gölüne çevirdi, itirafı tüyler ürpertti

İngiltere uyruklu 26 yaşındaki kadının otel odasında korkunç bir şekilde ölü bulunması polisleri harekete geçirdi! Vahşetin adresi İstanbul... Ayan Mohomed Dhoba adlı kadın dün boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Üstelik Dhoba'nın vücudunda delici aletin yara izleri vardı. İtiraf geldi, tüyler ürperten olayın sır perdesi aralandı!

Haber 15-11-2023 15:25

Her türlü tamiratı ya da kurulumu yapabileceğiniz en kaliteli tornavida setleri

Evde veya ofiste sık sık eşyalarınız bozuluyor ve siz de tamir etme ihtiyacı mı duyuyorsunuz? Peki, ya elinizin altında düzgün bir tornavida seti yoksa? İşte o zaman ya işinizi yapamaz ya da yapmaya çalışırken kendinizi heder edersiniz. Böyle zamanlarda zorlanmamanız için tamirat ve kurulum işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz en ideal setleri bir araya getirdik. Haydi gelin, seçeneklere bir göz atalım.

Haber 21-03-2023 17:23

Diğer Haber Etiketleri

Tornavida

Tornavida Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tornavida Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.