Tozluyaka dizisi

Tozluyaka dizisi

Tozluyaka Dizisi Haberleri

Ömer dizisine Tozluyaka'dan bomba transfer! O isim kadroya dahil oldu

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Ömer'in ikinci sezonu için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın yer aldığı diziye ikinci sezonda bomba bir isim dahil oldu. Tozluyaka'nın yıldızı Ömer'in kadrosuna katıldı.

Magazin 29-08-2023 12:49

Küçük Gelin’in Zehra'sıydı değişimiyle şaşırttı! Çağla Şimşek'in son haline bakan bir daha baktı

Küçük Gelin dizisinde hayat verdiği Zehra karakteriyle hafızalarımıza kazınan Çağla Şimşek yıllar içindeki değişimiyle kendine hayran bıraktı. Mavi güzel gözleri ve sarı saçlarıyla adından söz ettirmeyi başaran Şimşek, küçük yaşta yapımcıların dikkatini çekmişti. Şimdilerde genç bir kız olan ünlü ismin son halini görenler inanamıyor.

Magazin 26-06-2023 10:52

Tozluyaka'nın yıldızları Kaan Miraç Sezen ve Can Bartu Arslan dizi için bakın ne yapmış! İşte bilinmeyen o gerçek!

Gençlik dizisi Tozluyaka geçtiğimiz aylarda 26. bölümü ile final yaparak ekranlara veda etti. Oyuncu Kaan Miraç Sezen dizide 'Yangın Ali' lakaplı Ali Öztürk karakterine hayat verirken, Can Bartu Arslan ise 'Arap' lakaplı Sinan Narinses rolüne can veriyordu. Dizide başarılı oyunculuk performanslarıyla adından söz ettiren Kaan Miraç Sezen ve Can Bartu Arslan ikilisinin dizi için yaptıkları rap müzik parçası gündeme geldi.

Magazin 23-01-2023 21:33

Tozluyaka final mi oluyor? Tozluyaka bitti mi, son bölüm ne zaman? Sevilen diziden şok karar

Tozluyaka dizisinin final yapacağı gündeme geldi. Geçtiğimiz yaz Fox Tv'de yayın hayatına başlayan Tozluyaka'nın oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Sevilen dizinin final olacağı konusu gündeme oldu. Peki, Tozluyaka final mi oluyor? Tozluyaka bitti mi, son bölüm ne zaman?

Magazin 14-12-2022 00:03

FOX TV'nin iddialı başlayan dizisi Tozluyaka reytinglere yenik düştü

Yaz döneminde büyük umutlarla başlayan gençlik dizisi Tozluyaka reyting yarışına daha fazla dayanamadı. FOX TV'nin dizisi ekranlara veda ediyor.

Magazin 12-12-2022 13:45

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Transparan detay...

FOX ekranlarının iddialı yapımı Tozluyaka'da kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Çağla Şimşek, son paylaşımıyla beğeni topladı. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken güzel oyuncu, aksesuar olarak büyük taşlı küpeler tercih etti.

Magazin 05-12-2022 11:13

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek mini elbiseli pozuyla beğeni topladı! Bir bakan bir daha baktı

Başrollerini Serra Pirinç, Kaan Miraç Sezer, Dolunay Soysert ve Emre Kınay ile paylaştığı Tozluyaka dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Çağla Şimşek, Instagram hesabından paylaştığı mini elbiseli pozlarıyla takipçilerinden tam puan aldı.

Magazin 15-11-2022 16:28

Tozluyaka'nın Cemre'si Ecem Çalhan: Kanunlarım yok

Tozluyaka dizisinde çalkantılı bir dönem geçiren oyuncu Ecem Çalhan'ın diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusuydu. Son dönemlerde hakkında çıkan haberlerde diziden ayrılacağı konuşulan Ecem Çalhan dün katıldığı galada muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ecem Çalhan oyunculuk sınırları ile ilgili gelen soruya da yanıt verdi.

Magazin 21-10-2022 22:19

Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert'in eski eşini gören inanamadı! Arka Sokaklar'ın yakışıklı oyuncusu çıktı

FOX TV'nin gençlik dizisi Tozluyaka, dinamik oyuncu kadrosu ve merak uyandıran senaryosuyla, kısa sürede izleyicinin kalbini çaldı. Tozluyaka'nın kadrosunda Serra Pirinç, Emre Kınay, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak ve Tayanç Ayaydın gibi isimler yer alıyor. Dizide canlandırdığı Derya karakteriyle büyük beğeni toplayan Dolunay Soysert'in eski eşini görenler şaştı kaldı.

Magazin 10-10-2022 11:18

Tozluyaka'nın yıldızı Emre Kınay'ın kızı güzelliğiyle hayran bıraktı! ''Annesinin fotokopisi!''

Başrollerini Serra Pirinç, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak, Ulvi Kahyaoğlu ve Kaan Miraç Sezen gibi isimlerin paylaştığı Tozluyaka dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. En son Şarkılar Bizi Söyler projesinde yer alan ünlü oyuncu Emre Kınay, Tozluyaka dizisiyle ekranlara geri döndü. Dizide özel bir okulun sahibi Kenan karakterine hayat veren Emre Kınay'ın özel yaşamı merak konusu oldu. Emre Kınay ve Emine Ün'ün kızı Duru Kınay, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 03-10-2022 15:52

REYTİNG SONUÇLARI 25 EYLÜL 2022! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 25 Eylül Pazar akşamı televizyon ekranlarında Gül Masalı, Yargı, MasterChef, Tozluyaka gibi yapımlar yer aldı. Peki, 25 Eylül 2022 Pazar Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend 26-09-2022 11:54

Tozluyaka 13. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazar akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 13. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 24-09-2022 13:37

REYTİNG SONUÇLARI 11 EYLÜL 2022! Hangi yapım, dizi reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçlarıyla beraber en çok izlenen diziler ve yapımlar merak konusu oldu. Her gün bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. 11 Eylül Pazar akşamı televizyon ekranlarında Masterchef, Tozluyaka, Yargı, Gül Masalı gibi yapımlar yer aldı. Peki,11 Eylül 2022 Pazar Reyting sonuçlarına göre hangi yapım, dizi birinci oldu? İşte reyting sonuçları...

Trend 12-09-2022 10:28

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek'in göğüs dekolteli set paylaşımı mest etti! Tozluyaka'nın Ali'siyle paylaştı

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Tozluyaka dizisinde rol alan güzel oyuncu Çağla Şimşek, oyunculuğu dışında güzelliği de adından sıkça bahsettiriyor. Tozluyaka'da Hazal rolüne hayat veren Çağla Şimşek sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Genç isim, bu kez göğüs dekolteli set paylaşımıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 07-09-2022 10:36

TOZLUYAKA 10. BÖLÜM İZLE! Tozluyaka son bölümde neler olacak?

Tozluyaka dizisi 4 Eylül Pazar akşamı 10. bölümüyle ekrana gelecek. Dolunay Soysert, Emre Kınay ve Tayanç Ayaydın'ın başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde yaşanacaklar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette "Tozluyaka 10. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Tozluyaka son bölümde neler olacak?

Magazin 04-09-2022 17:50

Tozluyaka yayın günü değişti mi? Tozluyaka 9. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Son paylaşılan fragmana göre Tozluyaka'nın yayın günü değişti. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. Peki Tozluyaka hangi gün yayınlanacak? İşte Tozluyaka 9. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Magazin 27-08-2022 17:13

Tozluyaka'nın Derya'sı Dolunay Soysert tatil paylaşımıyla büyüledi! Maviler içinde paylaştı

Muhteşem Yüzyıl, İkimizin Sırrı ve Benim Annem Bir Melek gibi birçok farklı projede yer alan ünlü oyuncu Dolunay Soysert, şimdilerde Tozluyaka dizisinde Derya karakterine hayat veriyor. Dizinin ilgiyle takip edilen karakterlerinden olan isim, sosyal medyada tatil paylaşımı yaptı.

Magazin 23-08-2022 15:23

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? 22 Ağustos Tozluyaka, Güldür Güldür Show, MasterChef

Dünün reyting sonuçları belli oldu. Tozluyaka, Güldür Güldür Show, MasterChef gibi dizi ve programların yayınlanmasının ardından merak edildi. Ekrana gelen güçlü yapımların reytinglerdeki AB ve TOTAL sıralamasını öğrenmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki Reyting sonuçları açıklandı mı? Reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte Tozluyaka, Güldür Güldür Show, MasterChef'in ekrana geldiği 22 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin detaylar...

Trend 23-08-2022 10:24

Tozluyaka'nın Hazal'ı Çağla Şimşek havuzda bikinili pozlarıyla mest etti!

Güzel oyuncu Çağla Şimşek güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor. Şu sıralar, sevilen dizi Tozluyaka'da Hazal rolüne hayat veren Çağla Şimşek sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak havuzda çekildiği pozları paylaşan Şimşek, takipçilerini mest etti.

Magazin 22-08-2022 22:39

Tozluyaka dizisinin Zeyno'su Serra Pirinç'i bir de Instagram'da görün! İddialı pozlarıyla dikkat çekti

Ekran macerasına geçtiğimiz haftalarda başlayan Tozluyaka dizisi konusu ve oyuncularıyla kısa sürede ilgiyi üzerine çekti. Dizinin Zeyno'su Serra Pirinç, dikkat çeken yüzlerden biri oldu. Serra Pirinç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı oldu.

Magazin 22-08-2022 19:25

TOZLUYAKA İZLE! FOX TV yaz dizisi Tozluyaka 8. bölümde neler olacak?

Tozluyaka dizisi 22 Ağustos 2022 Perşembe günü 8. bölümüyle ekrana geliyor. Dolunay Soysert, Emre Kınay, Tayanç Ayaydın, Begüm Birgören ve Kaan Mirac Sezen gibi dikkat çeken oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren FOX TV'nin sevilen dizisinin yeni bölümünde neler olacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette, "Tozluyaka izle", "FOX TV yaz dizisi Tozluyaka 8. bölümde neler olacak?" gibi soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Magazin 22-08-2022 15:21

Tozluyaka dizisinin Nesrin'i Begüm Birgören'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer yıllarca Emret Komutanım'ın yıldızıyla aşk yaşamışlar!

Tozluyaka dizisinde Nesrin Koçak karakterine hayat veren Begüm Birgören oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 2020 yılının Ekim ayında pandemi döneminde Mehmet Cemil ile dünyaevine giren ve evliliği iki yılda biten çiftin, ayrılık haberi o dönem magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Son dönemin en çok sevilen dizilerinden biri olan Tozluyaka'nın Nesrin'i Begüm Birgören'in geçmişte Emret Komutanım dizisinin ünlü oyuncusuyla aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 21-08-2022 20:52

Tozluyaka 8. bölüm fragmanı! Tozluyaka son bölümde neler yaşandı?

Tozluyaka dizisinin fragmanı ve son bölümde yaşananlar merak konusu oldu. Ekranların sevilen dizisi her Pazartesi akşamı 20:00'de Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Kısa sürede izleyicileri kendine hayran bırakan Tozluyaka'nın iki fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka 8. bölüm fragmanları ve son bölümün özeti...

Trend 20-08-2022 23:52

Tozluyaka tekrarı ne zaman, son bölümü ne zaman yayınlanır? Tozluyaka 8. bölüm fragmanı

Tozluyaka dizisi tekrar bölümünün ne zaman yayınlanacağı, dizinin hayranları tarafından merak konusu oldu. Her Pazartesi saat 20:00'de FOX Tv ekranlarında yayınlanan Tozlyaka, sevenleri tarafından ilgiyle izleniyor. Tozluyaka'nın yeni bölümü 15 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanmıştı. Diziyi kaçıranlar Tozluyaka'nın tekrar bölümünü merak ediyor. İşte Tozluyaka tekrar bölümü yayın bilgisi...

Magazin 16-08-2022 00:29

Tozluyaka dizisinin Hazal'ı meğer o dizide de oynamış! Çağla Şimşek'in seneler önceki halini gören tanıyamadı

Şimdilerde FOX ekranlarında yayınlanan Tozlu Yaka dizisinde Hazal karakterini canlandıran genç oyuncu Çağla Şimşek'in seneler önce herkesin aşina olduğu başka bir dizide daha oynadığı ortaya çıktı. Ünlü ismin yıllar önceki halini görenler Şimşek'i tanımakta zorlandı.

Magazin 11-08-2022 23:56

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 4 Temmuz 2022 reytinglerde kim birinci oldu? Tozluyaka, Sevmek Zamanı, MasterChef Türkiye!

Reyting sonuçları belli oldu. 4 Temmuz 2022 Pazartesi akşamı Tozluyaka, Sevmek Zamanı, MasterChef Türkiye gibi televizyon izleyicisi tarafından beğenilen yapımlar yayınlandı. Vatandaşlar, 4 Temmuz reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. Peki Dün reytinglerde kim birinci oldu? Tozluyaka, Sevmek Zamanı, MasterChef Türkiye'nin ekrana geldiği 4 Temmuz Pazartesi gününün reyting sonuçları ve detaylar haberimizde...

Haber 05-07-2022 10:30