Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Haberleri

Tarım Kredi Kooperatifleri fiyatları sabitlenen ürünler neler? Tarım Kredi 900 üründe fiyatları sabitledi

Tarım Kredi Kooperatif Market ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Yapılan açıklamada ramazan ayı boyunca temel gıda ve temizlik ürünlerinde fiyatların sabitlendiği aktarıldı. Peki, Tarım Kredi Kooperatifleri fiyatları sabitlenen ürünler neler? Tarım Kredi hangi ürünlerde fiyatları sabitledi? İşte detaylar...

Finans 24-03-2023 13:26

Neredeyse yarı fiyatına satış! Et ürünlerinde indirim yayılıyor... Yüzleri güldürecek adım için çalışmalar başladı

Zincir marketlerden neredeyse yarı yarıya daha ucuz fiyatta et ürünleri satan Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerinde başlatılan indirimli satışların yayılması için harekete geçildi. Et ve Süt Kurumu'nun uygun fiyatlı ürünleri son hamleyle artık daha çok noktada satışta olacak. Halihazırda 100 şubede yapılan indirimli satışların 100 şubeye yayılması için çalışmalar başladı.

Finans 01-02-2023 08:34

Tarım Kredi marketlerinde ürünler pahalıya mı satılıyor? Açıklama geldi

Tarım Kredi "kurum marketlerinde ürünlerin pahalıya satıldığı" iddialarına yanıt geldi. Açıklamada, 'Tarım Kredi market şubelerimizde satışa sunulan ürünlerimizden fiyat karşılaştırılması yapılan ayçiçek yağı, pirinç ve çayda yapılan mukayeseler gerçeği yansıtmamaktadır. Ürünlerin tamamı kendiyle eş değer kalite ve menşede olmayan ürünlerle mukayese edilmektedir' dedi.

Finans 08-12-2022 10:46

Proje hazır, yıl sonu hayata geçecek! Tarım Kredi ürünleri, bakkallarda da satılacak

Yüksek enflasyona bağlı olarak gıdada yaşanan fiyat artışları sonrası temel ürünlerde indirime giden Tarım Kredi Kooperatifi, yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yıl sonu başlaması beklenen uygulamaya göre Tarım Kredi'nin, bakkallara da bayilik vereceği öğrenildi. Projenin detaylarını veren Genel Müdür Hüseyin Aydın, bakkal raflarında, kooperatif ürünlerinin olacağını duyurdu.

Finans 14-10-2022 07:39

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İndirimli satışa başladı! Tarım Kredi ilk gün 7 kat ciroya ulaştı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi), indirimli satış kampanyasının ilk gününde yaklaşık 7 kat ciroya ulaşıldığını bildirdi.

Finans 16-08-2022 12:02

İndirimli satışa başlayan Tarım Kredi ilk gün 7 kat ciroya ulaştı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri: - "Tarım Kredi Kooperatif Marketleri gelecek dönemlerde de imkan ve fırsatları kullanarak yeni indirim kampanyalarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edecek"

Yurthaber 16-08-2022 11:46

Yüzde 600 kârla satıyorlardı! Canlı yayında açıkladı: Tarım Kredi Kooperatifleri'ndeki indirim zincir marketlere yansıyacak mı?

Gıda enflasyonu yüzde 95’e dayanırken Tarım Kredi Marketleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile pazartesi günü etten, Ayçiçek yağına kadar 40 üründe indirim yapmaya hazırlanıyor. İndirimin zincir marketlerdeki fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceğine ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, en büyük maliyet olan akaryakıt fiyatlarının gerilediğini ve bu sebeple fiyatların oralarda da geri çekilmesi gerektiğini vurguladı.

Finans 13-08-2022 15:34

Tarım Kredi marketlerinde indirim ne zaman geliyor? Tarım Kredi marketlerinde hangi ürünlere indirim gelecek? İşte indirim tarihi!

Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki ürünler için indirim tarihi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası yaşanan flaş gelişme nedeniyle çok sayıda vatanda internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Tarım Kredi marketlerinde indirim ne zaman geliyor? Tarım Kredi marketlerinde hangi ürünlere indirim gelecek? İşte indirim tarihi...

Finans 12-08-2022 13:35

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan talimat vermişti! Tarım Kredi marketlerinde indirim tarihi belli oldu

Son dakika: Gıda fiyatlarında artış devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Tarım Kredi Kooperatif marketlerindeki ürünler için ‘indirim’ talimatı gelmişti. Tarım Kredi marketlerinde indirimin başlayacağı tarih belli oldu. Öte yandan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünlerin listesi de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayı...

Finans 12-08-2022 13:05

Türk Kızılay ile Tarım Kredi Birlik'ten ihtiyaç sahipleri için iş birliği

Hazırlanan 13 bin 888 gıda kolisinin üçüncü sevkiyatı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak - 7 bin koliden oluşan üçüncü sevkiyatı taşıyan yardım tırları, Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ve Tarım Kredi Birlik AŞ Genel Müdürü Kadir Aydın tarafından uğurlandı

Yurthaber 08-04-2022 17:41

Fahrettin Poyraz kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Fahrettin Poyraz Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü görevinden neden alındı?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz görevden alındı. Fahrettin Poyraz'ın yerine getirilen isim Hüseyin Aydın oldu. Tarım ve Kredi Kooperatifleri'nin Merkez Birliği yönetimindeki görev değişimi sonrası Fahrettin Poyraz merak konusu oldu. İşte Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü görevinden alınan Fahrettin Poyraz'ın hayatı...

Haber 30-01-2022 01:28

Hüseyin Aydın kimdir? Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz'ın yerine getirilen Hüseyin Aydın nereli ve kaç yaşında?

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz görevden alındı. Poyraz'ın yerine eski Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın getirildi. Basında yer alan haberlerin ardından Tarım Kredi Kooperatifleri'nin yeni Genel Müdürü Hüseyin Aydın merak konusu oldu. İşte Hüseyin Aydın'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 30-01-2022 00:42

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 703'üncü şubesi Bozüyük'te açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Hedefimiz mart ayı sonu gibi 1000 rakamını kolaylıkla yakalamak"

Yurthaber 30-12-2021 19:44

SON DAKİKA | Gübre fiyatlarında indirim! Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinden çiftçiye güzel haber

Son dakika: Gübre fiyatlarında indirim geldi. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri kimyevi gübrede ton başına 1100 lira indirim yaptı. Tarım Kredi’den yapılan açıklamayla yavaş salınım ve damla sulama gübrelerde ise ortalama yüzde 20 indirim yapıldığını duyurdu. İşte gübre fiyatlarındaki indirimle ilgili son dakika gelişmeleri...

Finans 28-12-2021 13:22

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market'in 550'nci şubesi Karabük'te açıldı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market'in 550'nci şubesi Karabük'te açıldı

Yurthaber 13-11-2021 18:23

Erdoğan fiyatları uygun demişti, 3 hafta dayanabildiler! İşte Tarım Kredi'de ayçiçek yağının yeni fiyatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ürün fiyatları uygun gösterilen Tarım Kredi Kooperatifleri gıda maliyetlerine dayanamayarak fiyat yükseltti. 20 gün önce fiyatlarının düşük olduğunu belirten bir liste paylaşan Tarım Kredi iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ'nin listesinde, 5 litrelik ayçiçek yağı 64,5 lirayken bu hafta 79,9 lira oldu. Benzer yükseliş çay ve sütte de gerçekleşti.

Finans 27-10-2021 11:42

Milyarlarca dolarlık altın rezervi bulunmuştu! İlk külçe altın için tarih verdi

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve Gübretaş Maden Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Poyraz, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki altın rezervi maden sahasında yaptığı incelemede, “2022 yılının sonunda ilk altın külçemizi döküp Türk ekonomisine kazandırmak istiyoruz” dedi.

Finans 23-10-2021 12:00

Tarım Kredi fiyat listesini açıkladı! Mercimek, şeker, pirinç, ayçiçek yağı...

Tarım Kredi'den yapılan yazılı açıklamada, Tarım Kredi iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ hakkında son dönemde çeşitli basın ve yayın kuruluşlarındaki yanlış ve yanıltıcı bilgiler üzerine kamuoyuna doğruyu aktarmak için açıklama yapılmasının uygun görüldüğü belirtildi. Öte yandan Tarım Kredi fiyat listesini açıkladı. İşte Tarım Kredi'de satılan ayçiçek yağı, şeker, pirinç, mercimek gibi çeşitli temel gıdaların fiyatları...

Finans 07-10-2021 14:23

Tarım Kredi 2022'de market sayısını 1000'e çıkaracak

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, 600 çeşit ürünün olduğu marketlerinin sayısını yıl sonuna kadar Türkiye genelinde 700 markete ulaşacaklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımızın 1000 mağaza hedefine ise 2022'nin ilk 6 ayında çok rahatlıkla ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Finans 07-10-2021 12:09

Fahiş fiyata karşı bir yeni adım: Zincir marketler artık o ürünleri satamayacaklar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sonu alışveriş yaptığı kooperatif marketin çıkışında, kooperatife bağlı market sayısının artırılacağını, vatandaşa daha fazla çeşit ve ürün ulaştırılacağını söylemişti. Seyhan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cahit İncefikir, açıklama yaparak marketlerin üstleneceği rolü önemsediklerini belirtti. Öte yandan zincir marketlerde fahiş fiyatın önüne geçmek için kırtasiye ve kozmetik gibi ürünlerin satılmasının yasaklanacağı belirtildi.

Finans 06-10-2021 11:10

Tarım Kredi Kooperatifi marketleri nerede? Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatları ucuz mu?

Son günlerde market fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışları sonrası hükümet Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin sayısının çoğalması yönünde çalışmalara başladı. Önceki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi'nin satış mağazasına gitti ve burada konuştu. Peki Tarım Kredi Kooperatifi marketleri nerede? Tarım Kredi Kooperatifi market fiyatları ucuz mu? İşte merak edilenler...

Haber 05-10-2021 13:00

Erdoğan'dan alışveriş sonrası açıklama: 1000 yeni market açılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı. Alışveriş sonrası açıklama yapan Erdoğan, " Süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta bin kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik. Bunları süratle çoğaltacağız." ifadelerini kullandı.

Haber 03-10-2021 17:41

Tarım Kredi, et ve süt ürünlerinde üretici konuma geçiyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Kendi markamızla inşallah et ve süt ürünlerini en geç kasım ayı gibi faaliyete alacağımızı tahmin ediyorum" - "Hem süt hem de et üretimi yaptığımız tesislerimizin mağazalardan canlı yayın bağlantıları yapacağız"

Yurthaber 01-09-2021 12:38

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 397'nci şubesi Fethiye'de açıldı

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 397'nci şubesi Fethiye'de açıldı

Yurthaber 16-08-2021 12:39

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, yılın ilk yarısında 4,4 milyar lira kredi kullandırdı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa: - "Ülkemizde ilk defa çoklu ZİHA kullanımı ile ilaçlama yapılmasına vesile olan şirketimizin yine bu teknolojinin yaygınlaştırılmasına yönelik hamleleri mevcut. 2022 yılı itibarıyla daha fazla sayıda ZİHA ile Türk tarımına katkıda bulunmaya devam edeceğiz" - "Yıl sonu itibarıyla toplam 10 milyar lira kredi kullandırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 23-07-2021 11:02

Tarım Kredi Kooperatif Market sayısının yıl sonuna kadar 700'ün üzerine çıkarılması hedefleniyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa: - "Bugün 42 ilde 365 mağazamız var. Allah nasip ederse yıl sonu itibarıyla yaklaşık 50 ilde 700'ün üzerinde marketi tüketiciyle buluşturmayı hedefliyoruz. Devamında yine Allah nasip ederse 2022 yılında 81 ilde bu mağazalarımızı tüketicilerimizle buluşturacağımızı öngörüyoruz" - "2018 yılı itibarıyla yaklaşık 300 milyon lira olan ürün alımımız, 2020 yılı itibarıyla 2,4 milyar lira olarak gerçekleşti. Allah nasip ederse bu yılın sonu itibarıyla yaklaşık 4 milyar lirayı hedefliyoruz. Bu, tarımsal üretimi çiftçi lehine etkileyecek ciddi bir gelişme"

Yurthaber 21-07-2021 11:21

Tarım Kredi üreticilere bu yıl 600 milyon liralık faizsiz kredi imkanı sağladı

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz: - "Bu yılın ilk 6 ayında 225 milyon lira tutarında Hasat Vadeli Motorin Kredisi, 165 milyon lira tutarında Kurban Vadeli Yem Kredisi, 130 milyon lira tutarında Kısa Vadeli Yem Kredisi ve yılın ilk 4 ayında 80 milyon lira tutarında Bereketli Kredi kullandırdık" - "Tarım Kredi olarak kullandırılan krediler içerisinde faizsiz kredilerin ağırlığını artırmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 18-07-2021 11:09

Tarım Kredi'den birden fazla kuruluştan ücret alındığı iddialarına yanıt

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri (Tarım Kredi) Merkez Birliği, Genel Müdür Fahrettin Poyraz'ın 11, Genel Müdür Yardımcısı Davut Arpa'nın ise 5 ayrı kuruluştan ücret aldığı iddiasının, iftira niteliğinde olduğunu, gerçekle ilgisinin bulunmadığını bildirdi.

Haber 21-06-2021 15:03

Yapılandırma ile çiftçilerin borçlarının yüzde 30'u siliniyor!

Tarım kredi kooperatiflerine borçları olan çiftçilerin borçları taksitlendirilirken, ödemelerde faiz indirimi de yapılacak.

Finans 18-06-2021 15:47

Ziraat Bankası ve tarım kredi kooperatifleri borçları ertelendi mi? Çiftçilerin kredi borcu ne zamana ertelendi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün gerçekleştirdiği konuşmasında pandemi ve kuraklıktan olumsuz yönde etkilenen çiftçilere müjdeli haberi verdi. Erdoğan, çifçilerin ziraate ve tarım kooparatiflerine olan borçları yönelik açıklamalarda bulundu. Peki Ziraat Bankası ve tarım kredi kooperatifleri borçları ertelendi mi? Çiftçilerin kredi borcu ne zamana ertelendi? Detaylar haberimizde...

Finans 17-05-2021 21:48

Tarım Kredi'den çiftçiye Kurban Bayramı öncesi faizsiz yem kredisi müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), yetiştiricilerin Kurban Bayramı öncesi yem ihtiyaçlarının faizsiz karşılanması amacıyla kampanya başlattı.

Finans 08-04-2021 14:02

Avrupa Birliği'nin tescillediği Malatya kayısısı raflara çıkıyor!

Avrupa Birliği nezdinde tescillenen Malatya kayısısı, yurt içinde TMO ve Tarım Kredi Kooperatiflerinin satış noktalarında rafları süslemeye başladı.

Finans 30-03-2021 11:47

Bereketli Kredi nedir? İşte 10 bin TL bereketli kredi başvuru şartları

Çiftçinin ödeme alışkanlığının pekiştirmesi ve borcunu vadesine düzenli bir şekilde ödeyen Tarım Kredi ortaklarının ödüllendirilmesi amacıyla başlatılan 10 bin TL Bereketli kredisine başvuru şartları belli oldu. Tarım Kredi tarafından başlatılan uygulama ile çiftçi, 10 bin TL Bereketli Kredi kullanabiliyor.

Finans 24-03-2021 09:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan zincir marketlerle ilgili sert açıklama: Bu adımları atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zincir marketlerin aşırı fiyat artışını durdurmak için Tarım Kredi Marketlerin sayısını çoğaltma talimatı verdiğini belirterek, "Siz piyasayı yağmalarsanız kusura bakmayın bu adımları atacağız" dedi.

Finans 24-02-2021 14:08