Ümit Yılmaz Haberleri

İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali başladı

İrfani Türküler konserinde, saz ve söz ustaları İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz müzikseverlerle buluştu

Yurthaber 05-10-2022 00:36

Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan kaç yaşında ve evli mi? Sevcan Orhan'ın hayat hikâyesi nedir?

Sevcan Orhan, 2006 yılında bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz ile hayatını birleştirmiştir. Bir dönem televizyon programlarında da ekranlara gelen Sevcan Orhan, 5 adet albüm çıkarmıştır. Son albümü olan Düşten Gerçeğe, 2014 yılında piyasaya çıkmıştır.

Magazin 12-04-2021 13:35

Üniversiteli gençlerin kalbi Koç Spor Fest'te atıyor

Binlerce gençle, kampüslerde bir araya gelme imkânı bulan Koç Holding, Koç Spor Fest projesi kapsamında, gençler arasında spor kültürünün yayılması ve sporun günlük yaşamda da benimsenmesi yönünde çalışmaları hayata geçiriyor. Öte yandan etkinlik kapsamında, Kickboks Dünya Şampiyonu Mücahit Kulak, etkileyici bir performansa imza attı.

Haber 11-05-2019 15:00

Hatay'da askerleri ziyaretleri günlerce konuşulan ünlülerden Afrin Türküsü'nün klibi

Sözü ve müziği Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl ve Ümit Yılmaz, aranjesi Mete Artun imzalı ‘Milletin Duası’ türküsü klibi yayınlandı. Klipte İbrahim Tatlıses başta olmak üzere Hatay'da askerleri ziyaretleri günlerce muhalefet tarafından konuşulan bir çok sanatçı tarafından şarkı seslendirildi.

Haber 27-04-2018 18:20

Ümit Yılmaz

Ümit Yılmaz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ümit Yılmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.