Sevcan Orhan Haberleri Ve Son Dakika Sevcan Orhan Haberleri

Sevcan Orhan Haberleri Ve Son Dakika Sevcan Orhan Haberleri

Türk halk müziğinin yeni temsilcilerinden olan Sevcan Orhan, 16 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Erzincan’lı olan Orhan, lise eğitimini alırken Milliyet gazetesinin düzenlediği ‘Liselerarası Türk Halk Müziği Yarışmas’nda 3. olmuştur. Eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümünde devam eden sanatçı 3. İle bitirmiştir. Sevcan Orhan ‘Nenni Bebek’ isimli albümü ile ilk solo çalışmasını yapmış ve konserlere katılmaya başlamıştır. Orhan, farklı TRT radyolarında ‘Tatlı Dile Güler Yüze’ adlı programda sunuculuk yapmıştır. Sevcan Orhan eğitim aldığı üniversite de Devlet Konservatuarında üslup ve repertuar dersleri vermiş ve yurtiçi ve yurtdışında da farklı konserlerde yer almıştır. Üzerinde çalıştığı türküleri farklı yorumu ile dikkat çeken ünlü sanatçı, Yağmur Gözyaşım, Bir Türküydü Yaşamak, Zemheriden Ötesi Bahar, Düşten Gerçeğe albümlerini çıkarmıştır.

Sevcan Orhan Haberleri

Kütahya Millet Bahçesi'nin açılışı yapıldı

Kütahya'da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yaklaşık 105 bin metrekarelik alanda projelendirilen ve yapımı bir süre önce tamamlanan Millet Bahçesi, düzenlenen törenle açıldı.

Yurthaber 31-08-2023 07:33

Sevcan Orhan kimdir, evli mi, kaç yaşında? Ünlü şarkıcı Sevcan Orhan Şarkılar Bizi Söyler'de!

Sevcan Orhan, Şarkılar Bizi Söyle programının yeni bölümünde sevilen şarkılarını söyleyecek. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler programı yine izleyenlere müzik ziyafeti yaşatacak. Peki, konsepti 'Türkülerle Muhabbet' olarak belirlenen Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Sevcan Orhan kimdir? İşte ünlü şarkıcı Sevcan Orhan hakkında merak edilenler...

Magazin 04-02-2023 18:51

Sevcan Orhan'ın yeni heyecanı! Ekranları şenlendirmeye geliyor

Şarkıcı Sevcan Orhan önceki gün alışverişe çıktığı Nişantaşı City's'de görüntülendi. Birkaç projeden teklif aldığını ve bu sıralar oyunculuk denemesi yapmak için hazırlıkları olduğunu söyleyen şarkıcı "Oyunculuğa göz kırpmıyorum adeta göz belertiyorum, çok istiyorum" dedi.

Magazin 11-07-2022 14:23

Uluslararası Bursa Festivalinde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

"Uluslararası Bursa Festivali"nde Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan sahne aldı

Yurthaber 23-06-2022 00:59

Sevcan Orhan

Sevcan Orhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sevcan Orhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevcan Orhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı kimdir?

Sevcan Orhan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu 2. sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sevcan Orhan, Gökhan Dağıstanlı ile birlikte. Peki Sevcan Orhan kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Sevcan Orhan’ın sevgilisi Gökhan Dağıstanlı kimdir? Sevcan Orhan'ın hayatı ve biyografisi ile sevgilisi Gökhan Dağıstanlı'ya ilişkin bilgilere haberimizde yer verdik.

Magazin 17-02-2022 14:42

Sevcan Orhan kimdir, aslen nereli? Sevcan Orhan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Alişan ile Hayata Gülümse programına konuk olan Sevcan Orhan'ın hayatı, yaşı ve memleketi merak konusu oldu. Türk Halk Müziği sanatçısı olarak bilinen isim, küçük yaşlarda bağlama, solfej ve nota eğitimi almıştır. Peki Sevcan Orhan kimdir, aslen nereli? Sevcan Orhan kaç yaşında ve sevgilisi kimdir? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 20-01-2022 15:42

Sevcan Orhan'dan güldüren paylaşım! Bir zamanlar ben de düşestim

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan sosyal medyada yayınladığı görüntülerle herkesi tebessüm ettirdi.

Magazin 29-12-2021 16:41

Sevcan Orhan: Allah be! Uçuyorum!

Sevilen şarkıcı Sevcan Orhan, Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla takipçilerini geçmişe götürdü. 39 yaşındaki şarkıcı, yıllar önce bayram zamanı çekilen fotoğrafını o fotoğrafın anısını anlattı.

Magazin 22-12-2021 14:47

Sevcan Orhan evleniyor mu? Sorulara yanıt verdi

Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden Sevcan Orhan annesinin yaş gününde görüntülendi. Annesinin doğum gününe sevgilisi Gökhan Dağıstanlı ile katılan Orhan evlilik sorularına yanıt verdi.

Magazin 17-12-2021 14:36

Sevcan Orhan: Müzisyenin halinden müzisyen anlar

Sevcan Orhan sevenleriyle buluştu. Sanatçı, Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edile 'Yaza Veda Konserleri' kapsamında sahne aldı.

Magazin 13-10-2021 10:58

Sevcan Orhan'ın yeni sevgilisi bakın kimmiş! Aşk pozu

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan yeni sevgilisiyle gündem oldu. Kafa dergisi yazarlarından Gökhan Dağıstanlı ile aşk yaşayan Orhan aşk paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 16-08-2021 10:45

Sevcan Orhan: Kilolarımdan kurtuldum

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, geçtiğimiz gün Vadistanbul’daydı. Tek başına alışverişin keyfini çıkaran Orhan, karşılaştığı basın mensuplarının fotoğraf isteğini geri çevirmeyerek objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

Magazin 31-07-2021 15:38

Meslektaşları adına özür dileyen Tuğba Ekinci'ye Sevcan Orhan'dan sert yanıt: Meslektaşım değil

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 1 Haziran'dan itibaren başlatılan normalleşme kararlarında eğlence mekanları ve müzisyenler hakkında herhangi bir detaya yer verilmemesine müzisyenlerden tepki gelmişti. Tuba Ekinci, meslektaşlarının istek biçimlerinin yanlış olduğunu söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi. Ekinci'ye şarkıcı Sevcan Orhan'dan sert çıkış gecikmedi. Orhan, Ekinci için "Benim meslektaşım değil! Hiçbir müzisyenin meslektaşı değil. Çünkü kendisi 'müzisyen' değil" dedi.

Magazin 02-06-2021 08:16

Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan kaç yaşında ve evli mi? Sevcan Orhan'ın hayat hikâyesi nedir?

Sevcan Orhan, 2006 yılında bağlama sanatçısı Ümit Yılmaz ile hayatını birleştirmiştir. Bir dönem televizyon programlarında da ekranlara gelen Sevcan Orhan, 5 adet albüm çıkarmıştır. Son albümü olan Düşten Gerçeğe, 2014 yılında piyasaya çıkmıştır.

Magazin 12-04-2021 13:35

İbo Show'a katılan Sevcan Orhan'a beğeni yağdı

İbo Show’un bu haftaki konukları arasında yer alan Sevcan Orhan sosyal medyayı salladı. Orhan programdan karelerini paylaşınca beğeni topladı. Sevcan Orhan nereli merak konusu oldu.

Magazin 28-02-2021 10:40

Sevcan Orhan kimdir? Sevcan Orhan kaç yaşında ve nereli? İşte Sevcan Orhan’ın hayatı!

Alişan ve Demet Akalın’ın Star TV ekranlarına gelen programının 19 Ağustos Çarşamba günkü konuğu Sevcan Orhan oldu. Canlı olarak seslendirdiği türkülerle dikkatleri üzerine çeken Sevcan Orhan’ın hayatı merak edilmeye başlandı.

Magazin 19-08-2020 13:27

Musa Eroğlu ve Sevcan Orhan'dan seyirlik düet

Başarılı sanatçı Sevcan Orhan İstmarina Kartal'da yer alan bir eğlence mekanında sahne alarak muhteşem bir konser verdi.

Magazin 27-10-2019 11:39

Ölümden dönen Sevcan Orhan: İkinci şansımı kullanıyorum

Akciğer ameliyatı olan ve ciğerinin bir kısmı alınan Sevcan Orhan, önceki gün Bodrum Casa Costa Otel’de görüntülendi.

Trend 30-07-2019 10:44

Sevcan Orhan paylaştığı videoyla sağlık durumunu açıkladı

Geçen hafta akciğerinden bir operasyon geçiren Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Sevcan Orhan, hastane odasında çektiği video ile son sağlık durumunu açıkladı.

Magazin 22-05-2019 00:00

Sevcan Orhan'ın abisi Cihan Orhan'dan duygusal paylaşım!

Türk Halk Müziğinin sevilen ünlü sesi Sevcan Orhan'ın, yoğun bakımda olduğu dün açıklanmıştı. Aynı zamanda Hasan Şaş'ın nişanlısı olan Orhan'ın abisinden duygusal bir paylaşım geldi.

Magazin 20-05-2019 13:49

Hasan Şaş'ın nişanlısı Sevcan Orhan yoğun bakımda!

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş ile nişanlı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan, iki gündür yoğun bakımda... Sevcan Orhan'ın sağlık durumu nasıl?

Magazin 19-05-2019 13:08

Sevcan Orhan canlı yayında gözyaşlarına boğuldu!

2. Sayfa programına konuk olan Sevcan Orhan, 12 yıl önce hayatını kaybeden Barış Akarsu'nun annesinin anlatıklarıyla canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 26-04-2019 11:50

Hasan Şaş'dan sürpriz açıklama

Nisanda yapılacak 4. Adana Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı nedeniyle önceki akşam Cihangir Adana İl Sınırı'nda özel bir organizasyon düzenlendi. Pek çok ünlünün katıldığı gecede eski futbolcu Haşan Şaş da vardı.

Magazin 26-03-2016 11:07