Ust Haberleri

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor

Berkan Kutlu'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye gönderme! ''Bizi ilgilendirmiyorlar''

Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalya temsilcisi Lecce’yi 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızlı ekipte Berkan Kutlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye göndermelerde bulundu.

Spor

Yeni TFF yönetiminden A Milli Takım hocası Montella'ya telefon!

TFF'nin yeni yönetiminde A Milli Takım Sorumlusu olan Ceyhun Kazancı, milli takım hocası Vincenzo Montella ile telefonda görüştü. İşte detaylar...

Spor

SON DAKİKA: TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'yu getirdi

Son dakika haberi: TFF, MHK Başkanlığına Ferhat Gündoğdu'nun getirildiğini açıkladı.

Spor

Ust

Ust Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ust Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tolgay Arslan, Avrupa kıtası dışında oynamaya devam ediyor! Şimdi de Japonya'ya transfer oldu...

Avustralya Ligi takımlarından Melbourne City'de forma giyen Tolgay Arslan'ın yeni adresi şaşırttı. Avrupa dışında kariyerine devam eden Tolgay Arslan'ın yeni durağı Japonya oldu.

Spor

FIFA'nın gücü, İsrail'e yetmedi! Filistin'in talebini erteleyip her şeye göz yumdular...

Dünya futbolunun yönetim organı FIFA, İsrail'in uluslararası futboldan men edilmesi için Filistin'in yaptığı başvuruya ilişkin kararını erteledi.

Spor

Galatasaray hazırlık maçında Trencin'i 4-1 mağlup etti, Batshuayi 1 gol 1 asistle yıldızlaştı!

Galatasaray Avusturya kampı kapsamında gerçekleştirdiği 3. hazırlık maçında Slovakya ekibi Trencin ile karşı karşıya geldi. Mücadele Sarı-Kırmızılılar'ın 4-1'lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, Michy Batshuayi performansıyla tam not aldı. İşte detaylar...

Spor

Tarihi seçimde kazanan belli oldu! TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu... 5 oy farkla kazandı!

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ankara'da gerçekleştiriliyor. İbrahim Hacıosmanoğlu ve Mehmet Büyükekşi'nin yarıştığı seçimde 274 delege 7 sandıkta oy kullanılırken oy verme işleminin ardından 5 oy farkla yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

Spor

Hull City’e Türkiye’den ana sponsor desteği

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin yeni ana sponsoru, forma arkası ve akademi sponsoru Safiport oldu. Yapılan anlaşma gereği 2024/25 sezonu boyunca A takım formalarının arkasında ve U8 ile U21 takımları arasındaki tüm akademi formalarının önünde sponsorun logosu yer alacak.

Spor

Hull City’e Türkiye’den ana sponsor desteği

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin yeni ana sponsoru, forma arkası ve akademi sponsoru Safiport oldu. Yapılan anlaşma gereği 2024/25 sezonu boyunca A takım formalarının arkasında ve U8 ile U21 takımları arasındaki tüm akademi formalarının önünde sponsorun logosu yer alacak.

Spor

Icardi'nin avukatı Florya'ya geldi! Yıldız oyuncuya bir nebze de olsa güzel haber verildi...

Eşi Wanda Nara ile boşanma aşamasında olan Icardi'nin moralinin bir hayli bozuk olduğu biliniyor. Takım arkadaşlarının da desteğiyle bu dönemi atlatmaya çalışan Icardi'nin çocuklarının kimde kalacağı büyük merak konusu olmuştu. Yıldız golcünün avukatı Florya'ya gelerek durumu Icardi'ye anlattı.

Spor

Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a farklı mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından Galatasaray taraftarı yönetiminden yeni transfer istedi.

Spor

Jose Mourinho yıldız oyuncuyu azarladı! ''Böyle giderse üst düzey futbolcu olamazsın''

Avusturya kampını bitiren Fenerbahçe'de Jose Mourinho oyuncularıyla toplantı yaptı. Belirlediği bazı isimlerle özel görüşmeler de yapan Mourinho'nun Emre Mor'a sert konuştuğu öğrenildi.

Spor

Galatasaray ile ilk maçına çıkan Batshuayi'nin kaçırdığı pozisyon sosyal medyada gündem oldu!

Sezon öncesi çalışmalarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, ilk hazırlık maçında Avusturya Bundesliga ekiplerinden LASK Linz'e 3-2 mağlup oldu. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Batshuayi, kaçırdığı pozisyonla sosyal medyada gündeme oturdu.

Spor

Galatasaray sezonun ilk maçında mağlup oldu

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup oldu.

Spor

FIFA'dan Tete ve Galatasaray kararı!

Shakhtar Donetsk'in Tete transferi için açtığı davada karar verildi. FIFA, Ukrayna ekibinin lehine karar verildiğini açıkladı. Galatasaray ise "FIFA'nın 11.07.2024 tarihli kararına karşı CAS nezdinde temyiz yolu açık olup FIFA'nın ilgili kararı henüz kesinleşmemiştir" dedi.

Spor

Fenerbahçe'den sezon öncesi mağlubiyet!

Fenerbahçe, hazırlık maçında Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu.

Spor

Gelenek bozulmadı! Şampiyon Galatasaray D-Smart ile sahaya iniyor

Sarı-kırmızılıların hazırlık maçları sadece D-Smart ve D-Smart Go'da!

Spor

Yağız Kaan Erdoğmuş, satranç tarihinin en iyisini 41.2 saniyede mat etti

Türkiye’nin en genç satranç ustası Yağız Kaan Erdoğmuş, satranç tarihinin en iyi oyuncusu olarak gösterilen Norveçli Magnus Carlsen’i 41,2 saniyede mat etti.

Spor

13 Yaşındaki Yağız Kaan Erdoğmuş'tan ses getiren zafer! Dünyanın en iyisi olan Carlsen'i mat etti

Nisan ayında büyükusta (GM) unvanını alarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan Yağız Kaan Erdoğmuş, satrançta dünyanın en iyisi olarak gösterilen Norveçli Magnus Carlsen'i 41,2 saniyede mat etti.

Spor

663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan belli oldu

Edirne'de 663'üncüsü düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başpehlivanlığı, Mustafa Taş'ı yenen Yusuf Can Zeybek kazandı. Zeybek, başpehlivanlığı üst üste ikinci kez kazanmış oldu.

Spor

Tepki gösterdi! Mustafa Sarıgül, Hollanda yenilgisi sonrası Montella'ya çıkıştı: Almanya’da kal gelme sakın

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, A Milli Futbol Takımı'mızın EURO 2024 çeyrek final maçında Hollanda'ya 2-1 mağlup olup turnuvadan elenmesi sonrası sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Sarıgül, mücadelenin ardından sosyal medyada taraftarlardan da tepki alan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile paylaşımında "Aldığımız maçı verdik. Montella Almanya’da kal gelme sakın." ifadelerine yer verirken, paylaşımdaki videoda ise dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Spor

Fenerbahçe, hazırlık maçında Admira Wacker ile 1-1 berabere kaldı

Fenerbahçe, Avusturya ekibi Admira Wacker ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

Spor

UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral Hollanda maçı öncesi sahaya çıktı! Tribünler onu görünce tezahürata başladı

Kritik Hollanda maçı öncesi UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral sahaya çıkarken, tribünleri alkışladı. İşte o anlar...

Spor

Maça saatler kala Montella kararını verdi! Hollanda karşısında sürpriz karar... İşte ilk 11'ler

Son dakika... EURO 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hollanda ile karşılaşacak A Milli Takımımız son hazırlıklarını tamamlarken teknik direktör Montella da ilk 11'ini belirledi. İşte detaylar...

Spor

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor

Gözler Hollanda maçına çevrildi! Türkiye için özel klip

EURO 2024'te Türkiye yarın Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da stattan izleyeceği maça tüm Türkiye kilitlenmiş durumda. Çeyrek finalde karşılaşacağımız Hollanda maçı önceSİ Milli Takım için özel bir klip hazırlandı.

Spor

TFF Başkanı UEFA'nın Merih kararı için hiç bilinmeyen o gerçeği duyurdu! Bir kötü haber daha...

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gitmeyi planlarken, TFF Başkanı yaptığı açıklamayla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor

Alman lobisi galip geldi! UEFA İcra Kurulu üyesi Servet Yardımcı'dan açıklama: Alman lobisi ve siyaset galip geldi...

UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, sosyal medya hesabı üzerinden Merih Demiral'a 'bozkurt' işareti yüzünden verilen skandal 2 maçlık cezaya tepki gösterdi. Yardımcı konuyla alakalı olarak "Çok uğraştım ancak ne yazık ki Almanya lobisi ve siyaset galip geldi." ifadelerini kullandı.

Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan UEFA'ya Merih Demiral tepkisi: Kimse Almanların formalarında kartal var diyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Astana’da düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü 24'üncü Devlet Başkanları Zirvesi dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Merih Demiral'ın yaptığı 'Bozkurt' işareti nedeniyle soruşturma geçirmesine tepki gösterdi.

Spor

SON DAKİKA | UEFA'dan Merih Demiral'a 'Bozkurt' cezası! TFF, itiraz için CAS'a gidiyor... Hollanda maçında oynayacak mı?

Son dakika haberi: UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a 2 maç ceza verdi. TFF, cezaya itiraz için CAS'a gidiyor. Tüm Türkiye, yarınki çeyrek final maçında oynayıp oynayamayacağını merak ederken, Avukat Ercan Sevimdaş, "Merih Demiral Hollanda maçında oynayacak mı?" sorusuna yanıt verdi.

Spor

Bild'den algı operasyonu! TFF, Merih Demiral’a 2 maç ceza verildiği iddiasını yalanladı

UEFA, Türkiye-Avusturya maçında 2 gol kaydeden savunma oyuncusu Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti için skandal bir karara imza atarak soruşturma başlatmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu, Alman Bild gazetesinde yer alan 'Merih Demiral'a 2 maç ceza verildi' iddialarını yalanlayarak "Yarın sabaha kadar savunma süremiz bulunmaktadır" açıklamasını yaptı.

Spor

UEFA'nın resmi sitesinde Türkiye'ye büyük ayıp! Gören bir daha baktı, tepkiler sonrası düzeltildi

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselen A Milli Takımı'mızın başarısı tüm dünyada gündem olurken, UEFA'nın resmi sitesinde yapılan bir hata ise büyük tepki çekti. UEFA'nın resmi internet sitesinin Fransızca sayfasında, Türkiye yerine Avusturya'nın son 8 takım arasına girdiği gösterildi.

Spor

Türkiye'de de forma giyen Avusturyalı futbolcudan Türkiye itirafı: Tarihimizin en acı yenilgilerinden biri!

Milli takımımız, tüm futbol otoriteleri tarafından favori olarak gösterilen Avusturya'yı geçerek çeyrek finale yükseldi! Avusturya karşısında sahaya büyük karakter koyan millilerimiz, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bir dönem Trabzonspor'da da forma giyen Marc Janko, Avusturya medyasına yaptığı açıklamada ilginç ifadeler kullandı.

Spor

Fatih Altaylı Ulan bakan! deyip ateş püskürdü! Faeser'in Merih Demiral sözleri tartışma yarattı: Dön de kendi memleketine bak

Dünya Merih Demiral'ın golden sonra yaptığı 'bozkurt' sevincini konuşmaya devam ediyor. Alman Bakan Faeser'in konuyla ilgili açıklamasına Türkiye'den tepki yağmıştı. Gazeteci Fatih Altaylı da Avrupa'daki seçim sonuçlarını hatırlattı, "Ulan bakan! Sen dön kendi memleketinde olan bitene bak" sözleriyle sert çıktı.

Spor

Ünlü iş insanı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla milli takımı eleştirdi!

A Milli Takımımızın Avusturya zaferinin yankıları sürerken, ünlü iş insanı Nevzat Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. İşte detaylar...

Spor

Milliler çeyrek finale kaldı, kasasını doldurdu! Kazanılan toplam para ödülü dudak uçuklattı

EURO 2024'te yoluna dolu dizgin devam eden A Milli Futbol Takımımız Avusturya engelini de aşarak adını çeyrek finale yazdırırken, kasasını da doldurdu. İşte detaylar...

Spor

Merih Demiral'ı hedef alan açıklamaya tepki yağıyor! UEFA'nın kararı da tartışma yarattı: Kendi ülkelerine baksınlar

Avusturya-Türkiye maçında Merih Demiral'ın 'bozkurt' işareti yapması dünya çapında gündem yarattı. Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser'in olayla ilgili açıklamasına Türkiye'den peş peşe tepkiler geliyor. Son olarak AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Irkçılık ve faşizm arayanların Avrupa'da son zamanlarda farklı ülkelerdeki seçim sonuçlarına odaklanmaları yerinde olacaktır" dedi.

Spor

Son dakika | UEFA'dan Merih Demiral'a soruşturma! Gol sevincini 'bozkurt' işaretiyle kutlamıştı

Son dakika haberi: Türkiye-Avusturya maçında Merih Demiral gol sevincini 'bozkurt' işaretiyle göstermişti. UEFA'dan Demiral için soruşturma kararı geldi. İşte detaylar...

Spor

Türkiye eşleşmesi sonrası Hollanda'nın yıldızı Memphis Depay'dan Ay-yıldızlılara mesaj!

Avusturya'yı geçerek çeyrek finalde Hollanda ile eşleşen A Milli Takımımız'a Hollanda'nın yıldız ismi Memphis Depay'dan bir mesaj var. İşte detaylar...

Spor

A Milli Takım'ın galibiyetini Fatih Terim böyle kutladı! Bu takımın alnından öpüyorum

EURO 2024'te Avusturya engelini aşarak yoluna çeyrek finalde devam eden A Milli Takımımızın bu galibiyeti sonrası Fatih Terim dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Spor

Avusturya zaferi sonrası o ismi öve öve bitiremediler! Bir turnuvada yaşanmış en büyük futbolcu performansıydı

EURO 2024'te yoluna devam eden A Milli Takımımız, Avusturya engelini de 2-1 ile aşarken adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor

Tüm dünya bizi konuşuyor... Türkiye'nin turlaması sonrası şaştılar! Uzun süre hatırlanacak bir gece

A Milli Takımımız Avusturya'yı turnuva dışına iterek adını çeyrek finale yazdırarak Hollanda'nın rakibi oldu. Ay-yıldızlıların bu galibiyeti dünyada da geniş yankı uyandırırken, dikkat çeken manşetler ortaya çıktı. İşte o manşetler...

Spor

Avusturya zaferi sonrası çiftetelli ve horonlu kutlama! Soyunma odasından taşan coşku tüm Türkiye ve Avrupa meydanlarında…

EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale çıkan A Milli Takım, mücadele sonrası büyük coşku yaşadı. Soyunma odasında çiftetelli oynayan, horon tepen millilerin eğlenceli anları kameraya yansıdı. Öte yandan Avusturya zaferi hem Türkiye'yi hem de Avrupa'daki gurbetçileri sokaklara döktü. Kutlamalar gece boyunca sürdü.

Spor

Merih Demiral'dan Bozkurt işaretli gol sevinci! 2019 detayı akıllara geldi... Maçın ardından açıkladı

Avusturya karşısında attığı iki gol ve gösterdiği performansla maçın adamı seçilen milli futbolcu Merih Demiral, attığı gollerden sonra Bozkurt işareti yaparak sevindi. Gelen zaferin ardından açıklama yapan Demiral, "Türk olmaktan gurur duyuyorum, bunu her seferinde de belirtiyorum. O yüzden gol sevincini de öyle yaptım. İnşallah yapmaya devam ederiz" diye konuştu. Demirel'ın gol sevinci sonrası 2019 yılında Avusturya'da yasalaşan 'sembol yasası' akıllara geldi.

Spor

Avusturya'nın hocasından maç sonu ilginç sözler!

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Ralf Rangnick, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mert Günok'un yaptığı kurtarış hakkında konuşan Rangnick, deneyimli eldiveni Gordon Banks'e benzetti.

Spor

Vincenzo Montella'dan galibiyet sonrası açıklama!

A Milli Futbol Takımı, Merih Demiral’ın 2 golü ile Avusturya’yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Galibiyetin ardından teknik direktörümüz Montella açıklamalarda bulundu.

Spor

A Milli Takım çeyrek finalde... Şimdi sırada Portakallar var! Yarı finale çıkarsak rakibimiz büyük oranda belli

A Milli Takımımız Avusturya'yı turnuva dışına iterken, çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti. Ay-yıldızlılar çeyrek finalde Hollanda'yı elemesi durumunda ise rakibi büyük oranda belli. İşte detaylar...

Spor

Maçın yıldızı Merih Demiral konuştu! ''Ne mutlu Türk'üm diyene!

Milli futbolcu Merih Demiral, Avusturya maçında attığı gollerle A Milli Futbol Takımı’ndaki gol sayısını 4 yaptı. A Milli Takım'da Merih Demiral, Avusturya maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Spor