Uzak Doğu Haberleri

KIZGIN ATEŞ FİLM KONUSU VE OYUNCULARI: Kızgın Ateş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Star TV'de!

Kızgın Ateş filmi konusu ve oyuncuları, filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla merak edildi. 3 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan film, dövüş sanatı aktörlerini kadrosunda bulunduruyor. Peki, Kızgın Ateş filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ayrıntılar haberimizde...

Magazin 03-08-2023 20:30

Uzak Doğu nasıl yazılır? Uzak Doğu ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Türkçe içerisinde pek çok kelime grubu yer alır. Bu kelime grupları arasında birleşik kelimeler de mevcuttur. Ancak bu kelimelerin nasıl yazılması gerektiği oldukça kafa karıştıran bir konudur. Bu sebeple "Uzak Doğu" sözcüğünün de nasıl yazılması gerektiği çok fazla merak edilir. Birleşik kelimelerin yazım şekilleri konusunda birincil kaynak olan Türk Dil Kurumu, Uzak Doğu sözcüğünün ayrı mı yoksa bitişik mi yazıldığını belirtmiştir. Peki, Uzak Doğu nasıl yazılır?

Egitim 07-05-2023 17:54

Adana'nın mavi yengeci Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerine ihraç ediliyor

Kentten yılda yaklaşık 100 ton mavi yengeç ihraç edilirken kilogramı 10-12 avrodan alıcı buluyor - En fazla mavi yengeç ihracatı, Çin, Almanya, İngiltere ve İtalya'ya yapılıyor

Yurthaber 09-08-2022 11:05

Akçakoca'da Uzak Doğu'ya ihraç edilen salyangozların avlanmasına başlandı

Akçakoca'da Uzak Doğu'ya ihraç edilen salyangozların avlanmasına başlandı

Yurthaber 26-05-2022 16:43

Uzak Doğu

Uzak Doğu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uzak Doğu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evinde Uzak Doğu esintileri yaratmak isteyenlerin mutlaka göz atması gereken ürünler

Uzak Doğu yaşantısı kendine has otantik özellikleri sebebiyle birçok kişinin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Evlerinde Uzak Doğu rüzgarları estirmek isteyenler için birbirinden farklı ürün çeşitleri bulunuyor. Siz de evinizde Uzak Doğu esintileri olsun istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en güzel ürünleri mutlaka incelemelisiniz.

Haber 30-12-2021 11:14

Tatlı mı, tuzlu mu? Kafaları karıştıran bir Tayland lezzeti: Mangolu yapışkan pirinç (Mango sticky rice)

Güney Asya sütlacı olarak da bilinen mango sticky rice, Tayland mutfağının en popüler lezzetlerinden biri olarak kabul ediliyor. Hazırsanız bu lezzetin tarifini sizler için araştırdık.

Yemek 15-09-2021 16:58

Adana'nın mavi yengeci Uzak Doğu sofralarını süslüyor

Akyatan Lagünü'nden çıkartılan ve yılda ortalama 100-150 ton ihraç edilen mavi yengeçler, kilosu 8-10 avrodan alıcı buluyor - Mavi yengecin tanıtımı için 28-29 Ağustos'ta Ulusal Mavi Yengeç Kısa Film Festivali düzenlenecek - Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz: - "Bu bölge mavi yengecin anavatanı, en büyük üretim ve yakalanma merkezlerinden biri. Buradan dünyanın birçok bölgesine mavi yengeç yolluyoruz"

Yurthaber 23-08-2021 11:04

Go oyunu nasıl oynanılır? İşte Go oyununun kuralları…

Tahtada, yuvarlak ve siyah-beyaz taşlarla oynanan Go oyunu, çok zor ve mantık gerektiren bir oyundur. Satranç gibi çeşitli stratejileri olan Go oyununun kuralları vardır. Oyuna başlarken siyah taşın kim olacağına dair ilk etapta oyuncular arasında bir oyun daha yapılır.

Trend 12-06-2021 12:14

Egeli demir çelik ihracatçıları, Uzak Doğu pazarındaki yeni bağlantılardan umutlu

Egeli demir çelik ihracatçıları, Uzak Doğu pazarındaki yeni bağlantılardan umutlu

Yurthaber 07-05-2021 16:55