Vans Canta Haberleri

Vans ayakkabılar nasıl temizlenir?

Vans ayakkabılarınızı uzun ömürlü ve şık tutmanın sırrı doğru temizlik yöntemlerinde yatıyor. Her model için uygun bakımı yapmak, hem görünümlerini korumak hem de dayanıklılıklarını artırmak açısından oldukça önemli. Farklı malzemeler için özel bakım ürünlerden yararlanarak uzun süreli olmalarını sağlayabilirsiniz. Ayakkabılarınızı düzenli olarak temizleyerek yıpranmalarını önleyebilir ve ayakkabılarınızı uzun süre ilk günkü gibi koruyabilirsiniz. Detaylar için içeriğimize göz atmayı unutmayın!

Haber 2024-06-15 13:20:57

Stil sahibi kişilerin tercihi! Vans'ın en beğenilen 10 modeli

Ayakkabı dünyasında stilin ve rahatlığın buluşma noktası olarak görülen Vans modelleri, hem klasik tarzdan giyinmeyi sevenlerin hem de yenilik peşinde koşanların ilk tercihi. Sokak modasının vazgeçilmezi olan pek çok modeliyle Vans, her zevke hitap eden tasarımlarıyla gardırobunuzda mutlaka yer alması gereken parçalar arasında. Siz de giyiminize önem veriyorsanız ve ayakkabıda hem konforu hem de şıklığı arıyorsanız, tarzınızı yansıtacak Vans'ın bu 10 modeline göz atmadan geçmeyin deriz!

Haber 2024-06-06 15:20:45

Fiyatı 2 bin 250 TL'ye düştü! Vans Knu Skool ayakkabıda kaçırılmayacak fırsat

Yıllardır sokak modasının en popüler ayakkabısı kuşkusuz, Vans Old Skool! İkonik Old Skool stilinin bir başka versiyonu olan Knu Skool da son yıllarda çok tutuluyor. Unisex tasarımıyla, her yaştan kişiye hitap eden Vans'ın Knu Skool modeli bugüne özel harika bir fırsatla karşınızda! 960 TL indirim ile sahip olabileceğiniz bu ayakkabıyı kaçırmayın, deriz!

Haber 2024-02-13 14:31:43

Vans, Ugg, The North Face... Dünyaca ünlü markalar bir arada Superstep'te

The North Face, Vans, New Balance, Ugg ve daha birçok markanın yeni sezon ürünleri sizleri bekliyor. Kıyafet, ayakkabı, aksesuar gibi ihtiyaçlarını önceden tamamlayarak kışın telaş içinde arayışa girmek zorunda kalmak istemiyorsanız dünyaca ünlü spor giyim markalarını bir araya getiren Superstep koleksiyonuna mutlaka göz atmalısınız. İşte detaylar!

Haber 2023-10-25 12:27:27

Diğer Haber Etiketleri

Vans, Puma, Adidas... Superstep'te kaçırılmayacak indirimler

Ayaklarınıza rahatlık ve tarzınıza hava katacak en kaliteli markaların ayakkabı ve terliklerinde Superstep indirimleri başladı. Adidas'tan Puma'ya, Birkenstock'tan Crocs'a binlerce üründeki fırsatları kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 19-07-23 10:53

İş Sanat'ın yeni yıl konuğu Murat Karahan olacak

Seyircisiz olarak Bilkent Konser Salonu'nda kaydedilen konser, 31 Aralık Perşembe akşamı 20.30'da yayımlanacak - Orkestra şefi Erol Erdinç yönetimindeki Limak Filarmoni Orkestrası'nın ünlü tenora eşlik ettiği konserde "Nessun Dorma", "Voce a notte", "Canta pe me", "Shape Of My Heart", "Beni Yak Kendini Yak", "Allı Turnam" ve "Nazende Sevgilim" gibi sevilen eserler seslendirilecek

Yurthaber 02-12-20 16:32

VF Corp. Amazon yangınları nedeniyle Brezilya’dan deri alımını durdurdu

İlayda Kılıçay / İstanbul , 30 Ağustos (DHA ) - Timberkand, Vans ve daha bir çok markanın üreticisi, ayakkabı ve giyim firması VF Corporation, Brezilya’da yaşanan Amazon yangınları söndürülene dek deri alımını durdurduğunu duyurdu.

Finans 30-08-19 11:57

İnternetten lastik teker almak isterken dolandırıldı

Eskişehir’de, internette satış ilanını gördüğü lastik tekerleri almak isteyen bir kişi 650 lira dolandırıldığını belirterek polise şikayette bulundu.Esentepe mahallesinde yaşayan S.Ç., internetteki bir sitede lastik ilanlarına bakarken 4 tane canta takılı lastik teker gördü.

Yurthaber 22-09-18 12:10

Şüpheli Çantadan Elbise Çıktı

E5 Karayolu Şirinevler Mevkii'ndeki minibüs duraklarında unutulan canta paniğe neden oldu. Yapılan incelemede çantanın içinden...

Yurthaber 01-09-12 14:07