Volkan Bahçekapılı Haberleri

Evliliklerine ikinci kez şans vermişlerdi! Fatih Terim'in kızı Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşandı

Ünlü teknik adam Fatih Terim’in küçük kızı Buse Terim, 2014 yılında görkemli bir düğünle evlendiği Volkan Bahçekapılı ile boşandı. Daha önce evliliklerine ikinci kez şans veren ünlü çiftin davası bugün (26.03.2024) İstanbul 3. Aile Mahkemesi’nde görüldü.

Magazin 26-03-2024 14:33

Buse Terim ilk kez ifade verdi! Volkan Bahçekapılı o soruya sinirlendi

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Seçil Erzan'ın yüksek kar getirili özel fon vaadiyle 21 kişiyi dolandırdığı davaya devam edildi. Duruşmada Fatih Terim'in kızı Buse Terim Bahçekapılı ilk kez ifade vererek, "Ben babamla parasal konuları konuşmam, utanırım da. Sonuçta benim evim ayrı, kasam ayrı. Şikayetçiyim, Seçil Erzan şube müdürü olmasaydı, sokaktan geçen bir Seçil olsaydı ben bu parayı asla vermezdim" dedi.

Haber 12-01-2024 22:33

Seçil Erzan mağdurlarındandı! Fatih Terim'in yardımcısının eşi, nasıl dolandırıldığını anlattı

Türkiye'nin konuştuğu fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün dolandırıldığını anladığını belirten Erkasap, banka müdürü olması sebebiyle Erzan'a güvendiğini ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi. Erkasap, Volkan Bahçekapılı’nın hesabına gönderdiği ve Erzan’a vermesini istediği 1 milyon dolarla ilgili soruları da yanıtladı.

Haber 05-12-2023 10:59

Volkan Bahçekapılı

Volkan Bahçekapılı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Volkan Bahçekapılı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.