Yağ Yakma Haberleri

'Fındığı buzdolabına koyun, soğanı doğrayıp dışarıda bırakın' Etkisi inanılmaz oluyor! Kat kat fazla... 'Tüm hastalarıma söylüyorum'

Sağlıklı bir vücuda kavuşmak, pek çok ciddi hastalığı önlemek için nasıl sağlıklı beslenmeniz gerektiğini muhtemelen biliyorsunuzdur. Ancak uzmanlar, besinlerin faydalarını daha da arttıracak ezber bozan basit ipuçlarını paylaştı. Fındığı buzdolabına koymayı deneyin. Ya da sarımsak ve soğanı doğradıktan sonra birkaç dakika dışarıda bırakın. Uzmanlar farkın inanılmaz olduğundan ve faydalı etkilerinin çok daha fazla arttığından bahsediyor. İşte duyduğunuzda şaşırtacak o öneriler...

Kadin 31-01-2024 11:26

Dizisi ortalığı kasıp kavuruyor, meyvesi 8 haftada incecik yapıyor! Her gün yiyip yağlarından kurtuldular: Kusursuz bir bel için...

Kızılcık Şerbeti dizisi televizyonların ilgiyle izlenen dizilerinden biri olmaya devam ederken ismindeki kızılcık meyvesinin de hiç bilinmeyen bir faydası ortaya çıktı. Yaygın sağlık problemlerinden olan yağlı karaciğer hastalığının Türkiye’de her 2 kişiden 1'inde görüldüğünü belirten Dr. Öğr. Üyesi Merve Bayram “Kızılcık meyvesiyle yaptığımız 8 haftalık çalışma sonucunda, kızılcık meyvesinin tüketiminin vücut ağırlığını, vücut yağ oranını ve bel çevresindeki yağlanmayı azalttığını gördük” dedi.

Kadin 25-01-2024 12:51

Yoğurdu tek başına yemeyin! İçine atacağınız bu 3 malzemeyle uyurken bile yağ yakın

Yağ yakmak pek çok insanın en çok istediği şey. Bunun için uygulanabilecek çok sayıda diyet var ancak özellikle bir tanesi uyurken bile yağ yakabileceğinizi iddia ediyor. Eğer yoğurt tüketmeyi seviyorsanız ve yağ yakmak istiyorsanız artık yoğurdu tek başına yemeyin. İçine ekleyeceğiniz limon suyu ve zerdeçal ya da pul biber alternatiflerinden biriyle etkili bir kür hazırlayabilirsiniz. İşte evde kısa sürede hazırlayabileceğiniz yağ yakan o yoğurt kürü tarifi...

Kadin 12-01-2024 13:26

Günde bir fincan yeterli! Cayır cayır yağ yakıyor, vücuttaki zararlı toksinleri atıyor

Kekik çayı, tıbbi ve aromatik bir bitki olan kekiğin yapraklarından veya çiçeklerinden hazırlanan bir bitki çayıdır. Yüzyıllardır geleneksel olarak kullanılan kekik çayı, kendine özgü tadı ve kokusuyla tanınır. Bu bitki, Akdeniz bölgesi başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında yetiştirilir. Kekik çayının tıbbi amaçla kullanılmasının yanı sıra, yemeklerde lezzet katmak ve çeşni vermek için de kullanılır. Ancak, en çok bilinen özelliği sağlık yararlarıdır. Kekik çayının faydaları haberimizde.

Haber 13-10-2023 17:17

Vücut yağ oranı nasıl düşürülür, kilo vermeden yağ oranını düşürmek mümkün mü? Kadınlar ve erkekler için vücut yağ oranı azaltma yöntemleri nelerdir?

Vücut yağ oranını düşürmek sağlıklı bir yaşam tarzının ve vücut kompozisyonunun iyileştirilmesinin önemli bir hedefidir. Vücut yağ oranını azaltmak, sadece estetik açıdan daha iyi görünmenizi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda genel sağlık ve yaşam kalitesi açısından da faydalıdır. Vücut yağ oranını düşürmek için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Peki, vücut yağ oranı nasıl düşürülür?

Haber 07-07-2023 01:14

Hızlı yağ yakmak için en etkili ve pratik yöntemler nelerdir? Hızlı yağ yakmak için ne yapılır, vücutta yağ yakımı ne zaman başlar?

Hızlı yağ yakma birçok insanın sağlıklı yaşam tarzı hedefleri arasında yer alır. Yağ yakmak, vücuttaki fazla yağ depolarının azaltılması ve ideal bir vücut kompozisyonunun elde edilmesi anlamına gelir. Bununla birlikte, hızlı yağ yakma süreci kişiden kişiye değişebilir ve sürdürülebilir ve dengeli bir yaklaşım gerektirir. Peki, yağ yakmak için ne yapmak gerekir?

Haber 07-07-2023 01:11

Şifa kaynağını çöpe atıyorsunuz! Her gün içilen yoğurt suyunun faydaları saymakla bitmiyor

Yoğurt Türk mutfağında çok önemli bir yere ait. Sofraların vazgeçilmezi olan yoğurt en sık tüketilen gıdalar arasında bulunuyor. Yoğurdun kemiklere ve gelişime olan faydaları biliniyor. Ancak genellikle çöpe atılan yoğurt suyunun faydaları bilinmiyor. Yoğurt suyunun faydalarını öğrenince çok şaşıracaksınız.

Haber 09-09-2022 15:31

1 haftada yağlarınızı yakmanızı sağlayacak mucizevi kürler

Kışın hareketsiz yaşam ve kötü beslenmeyle birlikte alınan kilolar yazın yaklaşmasıyla insanlarda strese sebep oldu. Kilolarını daha kolay vermek isteyenler çözüm önerileri arıyorlar. Yağları yakmak için çok etkili olan kürler bulunuyor. Bu kürleri öğrenmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Kadin 22-03-2022 10:51

Cayır cayır yağ yakıyor! Kilo vermek isteyenler bu 5’liyi yanınızdan ayırmayın

Yağ yakıcılar, piyasadaki en tartışmalı takviyelerden bazılarıdır. Metabolizmanızı artırabilecek, yağ emilimini azaltabilecek veya vücudunuzun yakıt için daha fazla yağ yakmasına yardımcı olabilecek besin takviyeleri olarak tanımlanırlar. Yağ yakımını hızlandırmak için mucize çözümlere ihtiyacınız yok. İşte etkileri kanıtlanmış harika yağ yakıcılar.

Haber 08-03-2022 10:25

Metabolizmayı ateşleyen mucize çayla 1 haftada 3 kilo vermesi çok kolay

Kilo verme süreci başlı başına disiplin gerektiren bir süreçtir. Yeme içme düzeninin yanı sıra egzersiz ve sporla da desteklendiğinde kilo verme süreci hızla başlayacaktır. Kilo verme sürecinin en kilit noktalarından biri de yağdan kilo vermedir. Yağ yakımını hızlandırarak çok daha kolay bir şekilde kilo verebilirsiniz. Yağ yakımını hızlandıran mucize çayla bir haftada üç kilo vermeniz çok kolay.

Haber 16-02-2022 09:04

Bu yöntemlerle kısa sürede yağ yakacaksınız! Evde yapabileceğiniz yağ yakma egzersizleri

Spor yapmak, güzel görünmenin yanında sağlıklı olmak için de uygulanan bir rutin. Ancak spor salonuna gidip bir türlü istediğiniz sonucu alamamaktan şikayetçiyseniz, bir de evde spor yapmayı deneyin! Hem kolayca yapılan hem de yağ yakımında etkili olan egzersiz hareketlerinin neler olduğunu biliyor musunuz? İşte detaylar...

Haber 19-11-2021 15:23

Yağ yakmanın kolay yolları

Baharla birlikte fazla kilolarından kurtulmak isteyenler, uzmanların verdiği basit tavsiyelerle yağlarından kurtuluyor.

Haber 11-04-2005 11:55