Yılbaşı Ağacı Haberleri

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-2024 07:26

Eda Taşpınar'ın yılbaşı temalı saçı dikkat çekti! Yılbaşı ağacı gibi yapmış

Moda ikonu sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Son olarak ünlü isim, yılbaşına özel olarak yaptırdığı saçını paylaştı. İlginç saçındaki detaylar dikkat çekti.

Magazin 27-12-2023 10:13

Ulusal yas çağrıları yükselirken Bolu'da harekete geçildi: Kentte yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi

Cuma ve cumartesi günleri peş peşe aldığımız şehit haberleri sonrası ulusal yas ilan edilmesi çağrıları yükselmişti. Özellikle Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar nedeniyle yas ilan edilmesini hatırlatanlar, 2 günde 12 şehit haberinin ardından yas ilan edilmemesi nedeniyle tepkiliydi. Bolu'da 7 günlük yas ilan edildi, yılbaşı konseri iptal edildi.

Haber 25-12-2023 16:23

Yeni yılda ağaç süslemeyi sevenler için en iyi yılbaşı ağacı modelleri

Umutlarımıza dilekler katarak yeni seneyi heyecanla beklediğimiz yılın son günü yaklaşıyor. Adettendir, yeni yılı çam ağacıyla karşılamak! Siz de evinizin havasını değiştirecek bir çam ağacı arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Birbirinden kaliteli yapay çam ağacı modellerini sizin için bir araya getirdik.

Haber 31-10-2023 17:49

Yılbaşı Ağacı

Yılbaşı Ağacı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yılbaşı Ağacı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Yılbaşını kana bulayacaktı! Yakalandı, hedefinde orası vardı

Yılbaşını kana bulayacak DEAŞ'lı canlı bomba Afyonkarahisar'da yakalandı. Canlı bombanın hedefinde alışveriş merkezleri, kilise ve sinagoglar olduğu belirtildi. Sabah karşı düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalanan canlı bombanın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Haber 29-12-2022 11:29

Yılbaşı yaklaşırken evini süslemek isteyenlere en güzel süs önerileri

Yeni yıl yaklaşırken evler yılbaşı konseptli dekorasyon ürünleriyle süslenmeye başlıyor. Kardan adam figürlü süslerden yılbaşı ağacına, kokinalardan aydınlatmalara kadar pek çok ürün; yeni yıl coşkusunu yaşam alanlarına taşıyor. Siz de evinizi yeni yıl konseptiyle süslemek, dekorasyonunuza renk katmak isterseniz harika bir listeyle karşınızdayız. Gelin, birbirinden güzel yeni yıl süslemelerini birlikte inceleyelim.

Haber 20-12-2022 13:49

Süsleme yaparken hayatından oluyordu! Başına gelenler…

Kuzey İrlanda’da yaşayan 54 yaşındaki ismi verilmeyen bir kadın yılbaşı ağacına süsleme yaparken kayıp düştü. Yapay yılbaşı ağacının metal kısmı talihsiz kadına saplandı. Hemen hastaneye giden kadının yapılan operasyonlar sayesinde hayatı kurtarıldı.

Haber 15-08-2022 11:50