Yılmaz Morgül Haberleri Ve Son Dakika Yılmaz Morgül Haberleri

Yılmaz Morgül Haberleri Ve Son Dakika Yılmaz Morgül Haberleri

14 Ocak 1964 İstanbul Beykoz doğumlu Yılmaz Morgül, şarkıcıdır. Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan Adana’da sahne almaya başlamış ve Türk Sanat Müziği türünde dikkat çekmiştir. 1995 yılında ilk albümü olan Elveda İstanbul’u yayımladı. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla ünlendi. 1996 cilt kanseri teşhisi kondu bu yüzden ABD’de 7 sene tedavi gördü. 2016 yılında Survivor yarışmasına da katılan Morgül ayrıca Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur. Kariyerinde pek çok albüm çıkartan Morgül’ün albümleri şunlardır: Elveda İstanbul, Aşık Olmak İstiyorum & Unutama Beni, Yılmaz Morgül II, Masum Yalanlar, Olduğum Gibiyim, Türk Sanat Müziği Klasikleri, Can Parçam, Cennet, Türk Sanat Müziği Klasikleri, Yılmaz Morgül, Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur, Yalnızlık Makamı, Yılmaz Morgül 2016, Yılmaz Morgül Pop.

Yılmaz Morgül Haberleri

Yılmaz Morgül'den Diva'ya çok sert sözler! Akıl sağlığından şüphe ediyorum, gebersin

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Morgül, "Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, rezil bir iş ile kendini bitirdin, gebersin" deyince tepki çekti.

Magazin 28-02-2024 12:03

Yılmaz Morgül'den TikTok'ta göğüslerini açan Laz Kızı'na tepki: Sen Türk kadınının yüz karasısın!

Yılmaz Morgül, 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Dilan-Engin Polat çifti de dahil olmak üzere adı skandallarla anılan sosyal medya fenomenlerini eleştiren ünlü şarkıcı, TikTok üzerinden canlı yayın açarak müstehcen görüntülere yer veren 'Laz Kızı' kullanıcı adlı G.D.'ye de tepki gösterdi. Yılmaz Morgül, "Sen Türk kadınının yüz karasısın!" dedi.

Magazin 06-12-2023 13:35

Yılmaz Morgül’den sevgili itirafı: Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var

Zaman zaman ekran önünde ağlamalarıyla adından söz ettiren Yılmaz Morgül 2.Sayfa programına konuk oldu. Yılmaz Morgül "Dubaili sevgilim ile kutsal bir ilişkim var. Özel jetleri var" itirafıyla dikkat çekti.

Magazin 21-04-2023 12:18

Yılmaz Morgül ünlü isimleri tek kalemde sildi! İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen...

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül'ün uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören annesi Fatma Morgül, yılbaşı gecesinde hayata gözlerini kapamıştı. Annesinin ölümüyle yıkılan şarkıcı Morgül, zor günlerinde yayında olmayan ünlü isimleri hayatından çıkardığını açıkladı.

Magazin 08-04-2023 11:51

Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yılmaz Morgül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Annesinin ölüm haberini aldığı anları canlı yayında gözyaşları içinde anlattı! “Böyle bir acı yok”

Sanatçı Yılmaz Morgül, yeni yıla dakikalar kala annesi Fatma Morgül’ün ölüm haberiyle sarsılmıştı. 2. Sayfa programına konuk olan Yılmaz Morgül canlı yayında gözyaşları içinde annesinin ölüm haberini aldığı anı anlattı. Annesinin vefatıyla derin bir acı yaşadığını ifade eden Morgül, “Babamı ve ablamı da kaybetmiştim ama anne acısı gibi başka bir acı yaşamadım” dedi.

Magazin 08-03-2023 15:27

Yılmaz Morgül kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu Yılmaz Morgül'ün hayatı ve biyografisi

Yılmaz Morgül bugün 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu. Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in programın açılışında 'Karaağaç' şarkısını seslendiren ünlü şarkıcının yorumundan çok etkilendiği görüldü. Peki, Yılmaz Morgül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, 2. Sayfa konuğu Yılmaz Morgül'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 08-03-2023 09:14

Yılmaz Morgül annesini toprağa verdi! Gözyaşlarını tutamadı

Yılmaz Morgül, yeni yıla dakikalar kala annesi Fatma Morgül'ü kaybetti. Sanatçı 1 ocak'ta ise annesini toprağa verdi. Morgül annesinin tabutunun başında gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 01-01-2023 17:44

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti! Yılmaz Morgül'ün acı günü: Fatma Morgül kimdir, neden öldü?

Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül hayata gözlerini yumdu. Ünlü şarkıcı, annesinin ölüm haberi sonrası doktor kontrolüyle sahneye çıkmak durumunda kaldı. Peki, Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül kimdir, neden öldü? İşte Türk Sanat Müziğinin sevilen ismi Yılmaz Morgül'ün annesi Fatma Morgül ile ilgili bilgiler...

Magazin 01-01-2023 09:48

Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında, peruk mu takıyor? 2. Sayfa konuğu Yılmaz Morgül'den olay açıklama: Para verip anketlerde en güvenilir sanatçı çıkıyorlar!

Yılmaz Morgül, bugün (28 Kasım 2022 Pazartesi) 2. Sayfa magazin programının konuğu oldu ve Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in yönelttiği soruları yanıtladı. Ünlü Türk Sanat 2. Sayfa'da magazin gündemini de yorumlayan ünlü şarkıcı meslektaşlarını eleştirip "Para verip anketlerde en güvenilir sanatçı çıkıyorlar" ifadelerini kullandı. Peki, Yılmaz Morgül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 2. Sayfa konuğu Yılmaz Morgül'ün hayatı ve biyografisi...

Magazin 28-11-2022 09:36

Yılmaz Morgül'den sahnede ilginç eylem! Ağaç adam oldu

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül katıldığı bir ödül törenindeki sıra dışı kostümüyle dikkatleri çekti. Morgül, doğaya dikkat çekmek için ağaç adam olarak sahneye çıktı.

Magazin 22-09-2022 21:44

Yılmaz Morgül'ün acı hikayesi! Gelinim Mutfakta'da gözyaşlarıyla anlattı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Yılmaz Morgül, annesinin sağlık durumunu anlattığı anlarda gözyaşlarına boğuldu. Annesinin alzheimer hastası olduğunu anlatan Morgül, "Annem yatalak, her gün ona baktığımda çok üzülüyorum. Bebek gibi hiçbir şey söyleyemiyor" dedi. Duygusal anlar yaşayan Yılmaz Morgül, stüdyoyu da terk etti.

Magazin 09-12-2021 21:32

Yılmaz Morgül açtı ağzını yumdu gözünü: Cahil insanların evlenmesine karşıyım

Yılmaz Morgül, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlenen bir seminere katıldı. Seminerde konuşan Morgül'ün iddialı sözleri dikkat çekti. Meslektaşlarına ateş püsküren Morgül, “Cahil insanların evlenmesine karşıyım” dedi.

Magazin 24-11-2021 09:57

Yılmaz Morgül: Adalet Hanım’ın çocukları evlenirken, İbrahim Tatlıses turnedeydi

Yılmaz Morgül ‘Söylemezsem Olmaz’ isimli programa konuk oldu. Yılmaz Morgül İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Magazin 15-10-2021 17:30

Doğum gününde mizah kurallarını alt üst eden Yılmaz Morgül’den beyinleri jöle kıvamına getiren espriler!

Survivor yarışmasına katıldıktan sonra popülerliğini arttıran Yılmaz Morgül, 57 yaşına bastı. Doğum günü hediyesi olarak usta sanatçının mizah tabularını alt üst eden esprilerini sizler için derledik. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Morgül’ün neşesi gününüzü aydınlatacak. Belki de esprileri beğenerek arkadaş ortamında kullanmak istersiniz, ne dersiniz?

Trend 14-01-2021 11:39

Yılmaz Morgül, kaldığı otelin yerlerini süpürdü! Temizlik emekçisi Morgül

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Ankara’da kaldığın otelin yerlerini süpürdü. Morgül elektrik süpürgesiyle temizlik yaptığı anları sosyal medya hesabından 'temizlik emekçisi Morgül' notu düşerek paylaştı.

Magazin 15-10-2020 01:03

Survivor Ardahan'la aşk yaşayan Tuğçe Ergişi estetik operasyonları ile gündemde

2015 yılında katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Tuğçe Ergişi, şimdilerde Survivor Ardahan'la yaşadığı aşk ile gündemde. Tuğçe Ergişi'nin zaman içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 11-09-2020 09:22

Yılmaz Morgül gelin arabasının önünü kesti

Usta sanatçı Yılmaz Morgül konser için gittiği Amasya'da gelin arabasının önünü kesti. Gelin ve damatla karşılıklı göbek atan Morgül bu anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 17-08-2020 16:09

Yılmaz Morgül Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: İdam çıkmazsa kendimi yakacağım

Sahnelerinde yaptığı sıra dışı eylemlerle adından söz ettiren Yılmaz Morgül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek kadın cinayetleri ve çocuklara karşı cinsel istismarlar için idam çıkarılmazsa sembolik olarak kendini yakacağını söyledi.

Magazin 05-08-2020 10:22

Yılmaz Morgül kimdir? Survivor'da Evrim partneri oldu! Yılmaz Morgül Survivor'da ne zaman yarıştı?

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Survivor 2020 bayram özel yayınındaki Anlat Bakalım'da yarıştı. Survivor Evrim ile partner olan Yılmaz Morgül, yıllar önce Survivor'da da mücadele etmişti. Peki Yılmaz Morgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Yılmaz Morgül hakkında merak edilenler.

Magazin 24-05-2020 23:00

Yılmaz Morgül: Hayatımdan onları çıkardım!

Şarkıcı Yılmaz Morgül, dün Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programının canlı yayınına bağlandı. Annesiyle ilk kez ekran karşısına çıkan Morgül, Seda Sayan ile Safiye Soyman'ı hayatından çıkardığını söyledi.

Magazin 11-05-2020 11:15

Yılmaz Morgül, konserlerini iptal edip, şehit ailesini ziyaret etti

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Suriye’nin İdlib kentinde düzenlenen hava saldırısında 33 askerin şehit olması nedeniyle 4 ilde yapacağı konserlerini iptal ettiğini açıkladı. Morgül, şehit Piyade Uzman Çavuş Adem Akın’ın ailesine başsağlığı dilemek üzere Tokat merkeze bağlı Uğrak köyüne gitti.

Magazin 29-02-2020 00:56

Yılmaz Morgül: Rap müzik yapan herkesi kınıyorum!

Yeşilköy WOW Otel'de Engelsiz Yaşam Vakfı'nın düzenlediği ödül törenine katılan şarkıcı Yılmaz Morgül rap müzik hakkında kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Magazin 10-01-2020 14:21

Ünlü isimler erken doğan bebekler için bir araya geldi

Er-Do-Der (Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği) önceki gün Grand Tarabya Otel'de öğle yemeği daveti gerçekleştirdi.

Magazin 28-11-2019 15:10

Yılmaz Morgül ödül gecesinde çöp poşeti giydi! Geceye damga vurdu

Yılmaz Morgül, geçtiğimiz gün gerçekleşen Altın Zambak Ödül Töreni'ne çöp poşeti giyerek katıldı.

Magazin 12-10-2019 14:26

Yılmaz Morgül bornozuyla paylaşım yaptı; göğüsleriyle olay oldu

Türk sanat müziğinin tanınmış isimlerinden olan Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta göğüsleriyle dikkat çekti.

Magazin 25-09-2019 10:13

Yılmaz Morgül Diyarbakır'daki anneleri destekleyen ünlülere çattı

Paylaşımlarıyla ve söyledikleriyle sıklıkla gündeme gelen Yılmaz Morgül katıldığı canlı yayında ilginç sözler söyledi. Morgül Diyarbakır'daki annelere destek ziyaretinde bulunan ünlüleri eleştirdi.

Magazin 16-09-2019 14:36

Yılmaz Morgül: Cristiano Ronaldo beni taklit ediyor!

Yılmaz Morgül, şarkıcılığı ile olduğu kadar iddialı çıkış ve yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Morgül, katıldığı bir magazin programında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-09-2019 14:36

Yılmaz Morgül: Sanat dünyasında en iyi vücut bende

Yılmaz Morgül kaslı vücuduyla dikkat çekti. Morgül 'Sanat dünyasında en iyi vücut bende' diyerek sırrını da anlattı.

Magazin 04-08-2019 09:53

Yılmaz Morgül'den gaz maskeli eylem

Yılmaz Morgül, katıldığı bir geceye çevre kirliliğine ve küresel ısınmaya dikkat çekmek için gaz maskesi takarak katıldı. Morgül, imajıyla meraklı bakışların odağı oldu.

Magazin 20-06-2019 10:02

Yılmaz Morgül'den çok konuşulacak klip

Yılmaz Morgül, minik serçe Sezen Aksu imzalı “Hata” şarkısına çektiği klipte “çevre vurgusu” yaptı.

Magazin 18-06-2019 16:24

Yılmaz Morgül’den Ebru Gündeş açıklaması: Annemle ilgili küfür etti

Yılmaz Morgül’den Ebru Gündeş açıklaması: Annemle ilgili küfür etti

Magazin 22-05-2019 11:05

Yılmaz Morgül'ün bu sözleri Demet Akalın'ı kızdıracak

Geçtiğimiz günlerde eski çalışanı tarafından soyulan Demet Akalın'a Yılmaz Morgül'den sert eleştiri... Morgül'ün sözleri Akalın'ı kızdıracak.

Trend 20-02-2019 13:53

Yılmaz Morgül AVM’de yerleri paspasladı

Şarkıcı Yılmaz Morgül, geçtiğimiz gün Kartal'da bulunan bir AVM'de objektiflere yansıdı. Morgul, basın mensuplarıyla sohbet ettiği sırada temizlik görevlisinin elinden paspası alarak kendisi yerleri silmeye başladı.

Magazin 11-02-2019 13:45

'Beyaz Melek' Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül, engelliler yararına Los Angeles ve New York’ta gerçekleştirilecek konserde ilginç bir kıyafet giyecek.

Magazin 21-01-2019 15:17

Yılmaz Morgül çileden çıktı! 'Haddini bilmeyen...'

Yılmaz Morgül'ün oyununa "Çin savaşçılara benzemiş" diyen Onur Baştürk, Ahmet Hakan ve Cengiz Semercioğlu'na sert tepki. Yılmaz Morgül açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 17-12-2018 10:15

Yılmaz Morgül: Acun'la tanışınca parayı tanıdım

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül katıldığı bir programda gözyaşlarına hakim olamadı. Morgül Acun Ilıcalı itirafıyla da herkesi şaşırttı: Hayatımda gitmeyeceğim tek programdı ama...

Magazin 11-12-2018 14:42

Yılmaz Morgül müzik dünyasına meydan okudu! 'Kimsede ben bir numara görmüyorum'

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, sosyal medyadaki dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Yılmaz Morgül son paylaştığı videosunda, müzik dünyasına meydan okuyarak, "Müzik dünyasında 'bir numarayım' diyenlerin hiç birinde ben bir numara görmüyorum" dedi.

Magazin 13-11-2018 02:48

Yılmaz Morgül: Cem Yılmaz ne kadar şarkıcıysa…

Şarkıcı Yılmaz Morgül sosyal medya hesabından paylaştığı video ile komedyen Cem Yılmaz'a göndermede bulundu.

Magazin 23-10-2018 10:27

Yılmaz Morgül'den Cem Yılmaz'a ilginç gönderme

Sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla bilinen Sanatçı Yılmaz Morgül, Komedyen Cem Yılmaz'a gönderme yaptı.

Magazin 22-10-2018 19:51

Yılmaz Morgül'ün bornozlu paylaşımındaki 'kamu spotu' mesajı!

Ünlü isimlerin ardı ardına bornozlu paylaşımlar yapmasının ardından benzer bir paylaşım da şarkıcı Yılmaz Morgül'den geldi.

Magazin 18-10-2018 11:27

Yılmaz Morgül, ilginç videosuyla hayranlarına mesaj gönderdi!

Yılmaz Morgül sosyal medyadan yaptığı ilginç paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 54 yaşındaki Morgül, efektlerle süslediği ilginç videosuyla hayranlarıa mesaj yolladı.

Magazin 15-09-2018 01:40

Yılmaz Morgül gözyaşlarına boğuldu

Yılmaz Morgül, Mustafa Kemal Atatürk'ün Afyon Kocatepe'de orduları yönettiği bölgede bulunan siperi ziyaret etti, gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 06-09-2018 11:10

Yılmaz Morgül 'Cem Yılmaz beni kırdı'

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, Cem Yılmaz'ın kendisine, filmde oynaması için teklif yaptığını ancak kabul etmediğini söyledi. Morgül'ün, teklifi geri çevirmesinin nedeni ise hayli şaşırttı.

Magazin 07-08-2018 20:38

Yılmaz Morgül'den Özkök'e: 'Özkök'ünü değil, karekökünü gösterebilirim

Şarkıcı Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından Ertuğrul Özkök hakkında dikkat çeken bir video paylaştı...

Magazin 12-04-2018 14:04

Yılmaz Morgül: 'Ne sarı taksiyim ne Uber'im...'

Türkiye'de günlerdir taksici-Uber tartışmasını konuşuyor. Sosyal medyada da bu aralar en çok konuşulan konulardan biri. Sosyal medyada paylaştığı videolar ile fırtına estiren Yılmaz Morgül bu sefer de taksici- Uber tartışmasıyla ilgili bir video yayınladı.

Magazin 18-03-2018 22:55

Yılmaz Morgül'den soyağacı tepkisi: Hastasıyız dede

Herkes E-devlet sisteminde soyağacına ulaşmaya çalışırken Yılmaz Morgül bu gündeme esprili bir dille tepki gösterdi

Magazin 22-02-2018 09:52

Yılmaz Morgül Afrin'e gitmeye hazır olduğunu duyurdu

Türk Sanat Müziği icracısı Yılmaz Morgül, kamuflaj kıyafetiyle ilgili sorulara verdiği Afrin yanıtıyla dikkat çekti.

Magazin 31-01-2018 09:17

Yılmaz Morgül zehirlendi!

Türk Sanat Müziği şarkıcısı Yılmaz Morgül evde yediği bir yemek sonrası zehirlendi.

Magazin 26-01-2018 10:21

Ferhat Göçer'den Yılmaz Morgül'e çok sert sözler: 'Yalancı ahlaksız ve şarlatansın'

Moonlife Dergisi'nin ödül töreninde ödülünü Atatürk ve Şehitlere adayan Yılmaz Morgül, yaptığı konuşmayı herkes ayakta alkışlarken Ferhat Göçer’in ayağa kalkmayarak saygısızlık yaptığını iddia etmişti. Ferhat Göçer o iddiaya sosyal medyadan cevap verdi.

Magazin 19-12-2017 21:16