Zeynep Alkan Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Alkan Haberleri

Zeynep Alkan Haberleri Ve Son Dakika Zeynep Alkan Haberleri

26 Mayıs 1988 Hatay doğumlu Zeynep Alkan, oyuncudur. Ünlü komedyen ve yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan ilk oyunculuk eğitimini Hisar Eğitim Vakfı Okulu’ndayken tiyatro eğitimi ile almıştır. Bahçeşehir Üniversitesi'nde reklamcılık okuduktan sonra 'Hayat Bazen Tatlıdır' adlı gençlik dizisinde Emel karakterini oynadı.

Zeynep Alkan Haberleri

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın son paylaşımı korkuttu! Zayıf hali dikkat çekti: Hastalığımdan dolayı...

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Alkan'ın son paylaşımı hayranlarını korkuttu. Alkan, hastalığından dolayı zayıfladığını söyledi.

Magazin 20-03-2024 15:42

Canan Hoşgör evlendi! Hamdi Alkan ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan döktürdü

Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör ve Yusuf Bakoğlu sessiz sedasız evlendi. Çift küçük bir kutlama yaparken Hoşgör'ün Alkan'dan olan kızı Zeynep Alkan düğün kutlamasında döktürdü. Zeynep Alkan'ın iddialı tarzı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 29-01-2024 14:02

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan mezun oldu! Babasının izinden gidiyor

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, oyunculuk eğitimini tamamladı ve diplomasını aldı. Alkan, Roma'daki Link Campus Universitesi'nden tam puanla mezun oldu.

Magazin 18-12-2023 16:26

Hamdi Alkan'ın evinden buram buram tarih çıktı! Kızı Zeynep Alkan'la yaşadığı evi görenler inanamadı

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan evinin kapılarını "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programına açtı. Evrim Akın'ın sunduğu programda Alkan'ın evini görenler inanamadı. Evdeki o detaylar dikkat çekti.

Magazin 09-10-2023 15:33

Zeynep Alkan

Zeynep Alkan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Zeynep Alkan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sevgilisinden ayrıldı! Sebebi ise...

Tv8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2023' kadrosunda yer alan Zeynep Alkan, sergilediği performansla uzun süre adada kalmayı başarmış ve sonrasında sakatlık geçirmişti. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Zeynep Alkan sevgilisinden ayrıldığını açıkladı. Sebebi ise bakın neymiş...

Magazin 06-10-2023 13:04

Survivor Zeynep Alkan bikinili pozuyla sosyal medyayı salladı! Güzelliğine yorum yağdı

Zeynep Alkan, özel hayatı ve paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif kullanan genç isim, bikinili pozlarıyla olay oldu. Görenler 'Tanrı kadını yarattı' yorumlarında bulundu.

Magazin 07-07-2023 10:42

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan başına şal taktı, sosyal medya yıkıldı! Ata Demirer kayıtsız kalamadı

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde memleketi Balıkesir Gönen'e giden ünlü isim buradan fotoğraflarını paylaştı. Zeynep Alkan başına şal takıp paylaşım yapınca olay oldu. Ata Demirer de kayıtsız kalamadı.

Magazin 24-06-2023 15:20

Transparan giyen Zeynep Alkan bikinili poz verdi! Beğeni butonu çöktü

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile dikkat çekmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan bikinili pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 31-05-2023 12:24

Zeynep Alkan dekolteli pozuyla mest etti! İddialı elbisesi dikkat çekti

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda elenip evine dönen Alkan, bacak ve göğüs dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 25-05-2023 15:27

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan hırkasının önünü açtı! İçine hiçbir şey giymedi

Survivor 2023 kadrosunda yer alan ve kısa sürede yarışmaya veda eden Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan sosyal medyadaki cesur tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Birbirinden iddialı pozlar paylaşan Zeynep Alkan bu defa içine hiçbir şey giymeden hırkası ile poz verdi. Alkan'ın cesur pozuna beğeni yağdı.

Magazin 04-05-2023 11:24

Survivor'a veda eden Zeynep Alkan bikinili pozuyla büyüledi! “Dönüşün hızlı oldu”

Survivor’da yarışan ve geçtiğimiz günlerde yarışmaya veda eden Zeynep Alkan tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün kızı olan Alkan’ın fotoğrafları büyük beğeni topladı.

Magazin 30-03-2023 20:12

SURVİVOR ZEYNEP ALKAN KİMDİR, kaç yaşında? Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan Survivor'da!

Zeynep Alkan, Survivor 2023 sezonunda Ünlüler takımında yer alacak. Ekran önü projelerinin yanı sıra sosyal medyada da aktif olan Zeynep Alkan, paylaşımlarıyla magazin gündemlerinde de yer alıyor. Peki Survivor Zeynep kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 16-01-2023 00:00

Survivor 2023'te yarışacak Zeynep Alkan'ın öz annesini gören şaştı kaldı! Kim demiş iki kız annesi diye

Yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Survivor 2023 sezonunda yer alacak. Zaman zaman televizyon ekranlarında da yerini alan, daha çok sosyal medyada aktif olan Zeynep Alkan'ın, annesi de çok ünlü çıktı. Alkan'ın 51 yaşındaki annesi, görünümüyle genç kızlara taş çıkartıyor.

Magazin 03-01-2023 17:10

Zeynep Alkan kimdir? Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan kaç yaşında ve nereli? Survivor 2023 kadrosunda!

Zeynep Alkan, Survivor 2023'ün kadrosunda yer alacak. Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan son zamanlarda, sosyal medya pozlarıyla magazin gündeminde adından sıklıkla bahsettiriyordu. Peki Zeynep Alkan kimdir? Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 22-12-2022 17:00

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan Ne renk iç çamaşırı giydin? sorusuna verdiği yanıtla şaşkına çevirdi

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan katıldığı YouTube programında çok samimi cevaplar verdi. "Ne renk iç çamaşırı giydin?" sorusunu göstererek yanıtladı.

Magazin 23-08-2022 15:41

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan bikini üstüyle poz verdi!

Son zamanlarda boşanma gündemiyle magazin gündeminde adı sıklıkla geçen yönetmen Hamdi Alkan, bu defa kızı Zeynep Alkan'ın sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi. Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan bikini üstüyle poz verdi.

Magazin 18-08-2022 14:28

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan mini şortuyla göbeği açık poz verdi! Sosyal medya sallandı...

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Her paylaşımıyla dikkat çeken güzel isim, son olarak mini şortuyla göbeği açık pozlarını takipçilerine sundu. Zeynep Alkan'ın cesur pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 02-07-2022 12:32

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan havuzun içinden bikinili poz verdi!

Selen Görgüzel'den ayrılmasıyla gündemde olan yönetmen Hamdi Alkan'ın, Canan Hoşgör ile evliliğinden Zeynep Alkan adında bir kızı bulunuyor. Zeynep Alkan son zamanlarda seyahat içerikli cesur pozlarıyla sosyal medyada konuşuluyor.

Magazin 03-06-2022 18:56

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan güzelliğiyle baş döndürdü! Beğeni yağdı...

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan birbirinden cesur tatil paylaşımlarına devam ediyor. Yıllar önce, babasının yönetmen koltuğunda oturduğu Arka Sıradakiler dizisinde rol almıştı. Zeynep Alkan şimdilerde cesur pozlarıyla gündemde yerini alıyor.

Magazin 16-05-2022 14:26

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan dekolteli pozuyla nefes kesti! Muazzam olmak zorunda değilsin

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, tatilden verdiği kareler ile gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarını paylaşan isim bu defa dekolteli pozuyla adeta nefes kesti.

Magazin 03-05-2022 01:38

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın sütyenli pozu olay oldu! 'Photoshop biraz abartı mı olmuş?'

Bir süre önce eşi Selen Görgüzel ile boşanan Hamdi Alkan'ın adı bu ayrılık sonrası magazin gündeminde sıklıkla yer aldı. Hamdi Alkan'ın, ilk eşi Canan Hoşgör'den olan kızı Zeynep Alkan, tatilden verdiği pozla gündeme geldi.

Magazin 18-04-2022 18:12

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan amuda kalktı! 'Belin kırılacak'

Hamdi Alkan son zamanlarda, 8 yıllık eşi Selen Görgüzel ile boşanmasıyla gündeme geliyor. Hamdi Alkan'ın Canan Hoşgör ile evliliğinden olan kızı Zeynep Alkan, Instagram pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 04-04-2022 18:28

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan yılanlarla poz verdi!

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Bali Ubud'da Maymun Ormanı'na gitti. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Zeynep Alkan'ın maymun ve yılanlarla verdiği pozlarla dikkat çekti.

Magazin 29-03-2022 14:33

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan köpek balıklarıyla yüzdü

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, ocak ayında Maldivler'e tatile gitmişti. Tatilden karelerini paylaşan Alkan, son olarak köpek balıklarıyla yüzdüğü sosyal medya hesabından yayınladı.

Magazin 08-12-2021 16:40

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’ın Tiktok videosundaki hareketi olay oldu! Ne gerek vardı?

Hamdi Alkan'ın kendi gibi oyuncu kızı Zeynep Alkan paylaşımlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün kızları olan Zeynep Alkan son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Instagram ve Tik Tok hesaplarını aktif olarak kullanan Zeynep Alkan, son olarak bir dans videosunu paylaştı

Magazin 27-11-2021 08:36

Zeynep Alkan'dan TikTok performansı!

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündem olmaya devam ediyor. Zeynep Alkan son olarak, TikTok'ta paylaştığı videoyla dikkat çekti.

Magazin 26-11-2021 01:46

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın eski hali görenleri şaşkına çevirdi!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, iddialı paylaşımlarıyla sosyal medyanın dikkat çeken isimleri arasında yer alıyor. Zeynep Alkan'ın, çocukken, Hamdi Alkan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Dersimiz: Atatürk filminde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 11-11-2021 09:18

Zeynep Alkan’dan çiçekli mezuniyet pozu

Zeynep Alkan, 2017’de başladığı Roma'daki Link Campus University'den mezun oldu. Mezuniyetini çiçekler içinde çektirdiği fotoğrafıyla duyuran oyuncunun fotoğrafları, hayranlarından tam not aldı.

Magazin 14-10-2021 15:41

Zeynep Alkan’dan sıfır makyajlı poz

Yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu Canan Hoşgör'ün 22 yaşındaki kızları Zeynep Alkan, bir grup arkadaşıyla birlikte Maldivler'e gitti. Denizden makyajsız pozunu Instagram hesabından paylaşan genç ismin fotoğrafı binlerce beğeni topladı.

Magazin 02-10-2021 22:42

Hamdi Alkan'ın kızı bikinili pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavuruyor!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın, 22 yaşındaki sosyal medya fenomeni kızı Zeynep Alkan, Instagram hesabından paylaştığı sınır tanımayan pozlarla büyük beğeni topluyor.

Magazin 30-09-2021 16:01

Zeynep Alkan son halini paylaşarak isyan etti: Tedavi görüyorum

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, sosyal medyadaki 'kusursuz güzellik' dayatmasına isyan etti. Yüzündeki sivilceleri gösteren ve tedavi gördüğünü açıklayan Zeynep Alkan, "Özgüvenim sıfır ama hepimizin sivilcesi olabilir. Sosyal medya varsa bunun için de olmalı" dedi.

Magazin 09-09-2021 21:12

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan beklenmedik çıkış! Babamdan torpilim yok

İtalya'da oyunculuk eğitimi alan ve önümüzdeki ay mezun olmaya hazırlanan Zeynep Alkan, Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Magazin 04-08-2021 10:35

Zeynep Alkan bıçak altına yattı!

Hamdi Alkan’ın oyunculuk eğitimi alan kızı Zeynep Alkan, burnundan ve ses tellerinden ameliyat olduğunu açıkladı.

Magazin 28-12-2020 11:39

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan tatili bitiremedi!

Oyuncu Canan Hoşgör ile yönetmen Hamdi Alkan’ın kızları Zeynep Alkan yaz tatiline devam ediyor. Hollanda’da eğitim alan Zeynep Alkan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündem yaratıyor. Geçtiğimiz günlerde 22 yaşına giren Zeynep Alkan’ın bikinili pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 22-10-2020 14:16

Zeynep Alkan 22 yaşına bastı

Oyuncu Canan Hoşgör ile yönetmen Hamdi Alkan'ın kızları Zeynep Alkan, 22. yaşına bastı. Alkan, doğum günü pozlarını "Minettarım" notu ile yayınladı.

Magazin 14-10-2020 16:15

Zeynep Alkan'dan makyajsız fotoğraflarını unutturacak bikinili poz

Geçtiğimiz günlerde makyajsız fotoğraflarıyla gündeme bomba gibi düşen Zeynep Alkan, kırmızı bikinili fotoğrafıyla o görüntüleri unutturmaya çalışıyor. Alkan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı karelere beğeni yağdı

Magazin 04-10-2020 09:20

Zeynep Alkan'ın makyajsız hali şaşırttı!

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'ın makyajsız ve filtresiz hali herkesi şoke etti.

Magazin 29-09-2020 16:10

Zeynep Alkan fit olmak için çok çabalıyor

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün büyük kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla spor sonrası ne kadar yorgun düştüğünü gösterirken bir yandan da şekillenmeye başlayan vücudunu gözler önüne serdi.

Magazin 09-08-2020 10:43

Zeynep Alkan'ın bikinili pozuna beğeni yağdı

“Hayat Bazen Tatlıdır” dizisindeki rolüyle oyunculuk serüvenine adım atan Zeynep Alkan bikinili pozuyla beğeni topladı. Alkan'ın seksi pozuna beğeni yağdı.

Magazin 30-07-2020 09:57

Hamdi Alkan’a yabancı damat! Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep sevgilisiyle tatilde!

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör’ün büyük kızları Elif Zeynep Alkan oyunculuk eğitimi almak için yurt dışını seçti. İlk yılını İtalya’da okuyan Zeynep Alkan sonrasında Hollanda’nın Amsterdam şehrindeki bir okula kayıt oldu. Amsterdam’da erkek arkadaşı Wes ile beraber yaşayan Zeynep Alkan normalleşme adımlarıyla beraber ülkesine döndü.

Magazin 24-07-2020 17:08

Zeynep Alkan: Benim aptal kafam!

Senarist ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, Instagram hesabı üzerinden memleketi Hatay'ın futbol takımının süper lige çıktığını söyleyerek onların bu başarısını kutladı.

Magazin 13-07-2020 14:04

Zeynep Alkan sevgilisiyle tatilde

Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan’ın büyük kızı Zeynep Alkan, tatil sezonunu Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile açtı.

Magazin 30-06-2020 10:09

Zeynep Alkan'dan Bodrum pozları!

Sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Zeynep Alkan, Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarıyor.

Magazin 20-06-2020 16:50

Zeynep Alkan'ın süper mini şortu olay oldu

Hamdi Alkan'ın 21 yaşındaki kızı Zeynep Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Ünlü isim paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek sahil kenarında süper mini şortuyla poz verdi.

Magazin 12-06-2020 15:02

Zeynep Alkan'dan aşk pozu

22 yaşındaki Zeynep Alkan, Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile pozunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Alkan, paylaşımına "Aşk" notunu düştü.

Magazin 01-06-2020 15:07

Hamdi Alkan kızlarından ayrı düştü! 'Şimdi ayrı ülkelerde...'

Koronavirüs salgını günlerini eşi Selen Görgüzel Alkan ile evinde geçiren ve paylaşımlarda bulunan oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, kızlarına duyduğu özlemi dile getirdi.

Magazin 03-04-2020 16:32

Zeynep Alkan: Karantinada ormana gidin

Koronavirüs salgınına eğitim için bulunduğu yurt dışında yakalanan Zeynep Alkan, burada yaşadığı karantina günlerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıyor.

Magazin 30-03-2020 09:22

Zeynep Alkan'dan koronavirüs tepkilerine esprili yorum

Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, koronavirüsle ilgili çektiği videosunda halkın bu konudaki duygularını aktarmaya çalıştı.

Magazin 13-03-2020 13:35

Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan'dan cesur poz!

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hamdi Alkan'ın kızı Zeynep Alkan, bu defa derin dekolteli pozu Instagram hesabından paylaştı. Takipçilerinin adeta yorum yağmuruna tuttuğu söz konusu paylaşım binlerce beğeni aldı.

Magazin 14-02-2020 00:21