Ziraat Yatırım Haberleri

Ziraat GYO halka arz sonuçları | Ziraat GYO halka arz sonuçları açıklandı mı?

Ziraat GYO’nun 22 Nisan’da SPK tarafından halka arzı onaylanmıştı. SPK, Ziraat GYO için borsa kodu ZRGYO olarak, hisse fiyatını ise 1 lira 60 kuruş olarak belirlemişti. 28 – 29 – 30 Nisan tarihleri arası ise talep toplama tarihleri olarak açıklandı. 30 Nisan yani bugün akşam 17:00’ye kadar sürecek olan talep toplama işlemlerinin sonuçları için yatırımcılar bilgi almaya çalışıyor.

Finans 30-04-2021 12:28

Ziraat GYO halka arz aracı kurumlar | Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor?

Ziraat GYO’nun halka arz işlemleri geçtiğimiz hafta Borsa İstanbul tarafından onaylandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat GYO’nun halka arzında hisse fiyatını 1,60 TL olarak belirledi. Ziraat GYO için işlem borsa kodu ise ZRGYO olarak açıklandı. Talep toplama tarihleri arasında işlem yapmak isteyen kişiler ise, Ziraat GYO aracı kurumlarını araştırmaya başladı.

Finans 28-04-2021 11:25

Ziraat GYO halka arz | Ziraat GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? Ziraat GYO halka arz hangi bankadan yapılıyor? Ziraat GYO borsa kodu

Ziraat GYO’nun halka arzının onaylanmasından sonra ise birçok kişi hisse fiyatı, borsa kodu gibi detayları araştırmaya başladı. Ziraat GYO’nun halka arzı için talep toplama tarihleri de belli oldu. GYO’nun hisse fiyatı da 1 lira 60 kuruş olarak açıklandı.

Finans 26-04-2021 11:25

SPK'dan Ziraat GYO'nun halka arzına onay geldi! İşte Ziraat GYO'nun hisse fiyat aralığı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzını onayladı. Yapılan açıklamada, Ziraat GYO'nun halka arzında hisse fiyatı 1,60 lira olarak belirlendi.

Finans 23-04-2021 12:23

Ziraat Yatırım

Ziraat Yatırım Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ziraat Yatırım Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.