HAVA DURUMU

Konumum Konumunu Kullan
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zonguldak Çaycuma Hava Durumu

14 Mayıs Çarşamba 2025, 18:30
Açık
12 °
Hissedilen: 11°
Hissedilen: 11°
Nem: 74%
En yüksek / düşük: 15 ° / 5°
Rüzgar Hızı: KKB / 2.17 KM/S
Yağış İhtimali: 0%

Açık

Zonguldak Çaycuma Hava Durumu: Havanın Açık, en yüksek sıcaklığın 15° ve en düşük sıcaklığın 5° olması bekleniyor. Rüzgar KKB yönünde 2.17 KM/S hızında, nem oranı 74% civarında, bulut oranının da 0% olması bekleniyor.


Perşembe

15 Mayıs 2025 Perşembe Çaycuma Hava Durumu 18° / 4°

Cuma

16 Mayıs 2025 Cuma Çaycuma Hava Durumu 26° / 9°

Cumartesi

17 Mayıs 2025 Cumartesi Çaycuma Hava Durumu 30° / 12°

Pazar

18 Mayıs 2025 Pazar Çaycuma Hava Durumu 18° / 11°

Pazartesi

19 Mayıs 2025 Pazartesi Çaycuma Hava Durumu 22° / 9°

Salı

20 Mayıs 2025 Salı Çaycuma Hava Durumu 24° / 12°

Zonguldak Çaycuma Bugün Hava Durumu


Zonguldak Çaycuma hava durumu ile ilgili detaylı tahminler, Mynet hava durumu sayfasında yer almaktadır. Hava durumu tahminleri, meteoroloji uzmanları tarafından yapılır. Zonguldak Çaycuma için hava durumu bilgilerini günlük olarak paylaşan meteoroloji uzmanlarının incelemeleri ile anlık hava durumu hakkında bilgi sahibi olunabilir.

Hava sıcaklığı ile ilgili detaylı bilgiler paylaşan meteoroloji uzmanları, bugün hava nasıl sorusuna, Zonguldak Çaycuma saatlik hava durumu tespitleri ile cevap verir. Böylece saatlik hava sıcaklığı bilgileri ile bu gece hava durumu nasıl olacak diyenler de yapılan açıklamalarla sorularına yanıt bulabilirler.

Zonguldak Çaycuma’da bugün hava durumu tespiti yapılacağı zaman; hava balonlarından, uydulardan, okyanus şamandıralarından ve uçaklardan yardım alınır. Bunlar dışında farklı cihazlar kullanılarak da yapılan tespitlerle günlük sıcaklık, basınç, nem ve rüzgar oranları tahmin edilir. Elde edilen tüm bu veriler ise Zonguldak Çaycuma’da bugün hava durumu ile ilgili detaylı bilgiler edinmeye yardımcı olur. Yapılan çalışmalarla bugünkü hava durumu Zonguldak Çaycuma dışında Türkiye'nin tüm illeri için de ayrı ayrı sürdürülür.