Okan Kurt Haberleri

Bodrum'dan ev aldığını söylemişti! Demet Akalın gözyaşlarını tutamadı! Hira'yı karşısında öyle görünce...

Demet Akalın küçük kızı Hira'ya, Bodrum'da yatırımlık ev aldığını belirtmişti. Sözleri sosyal medyada gündem olan ünlü şarkıcı Demet Akalın dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 23 Nisan kutlamalarında sahneye çıkan kızı Hira'yı izleyen Demet Akalın, bahsi geçen görüntüye "Yo ağlamıyoruz!" notunu düştü.

Magazin 30-04-2023 09:32

Osman Pazarlama filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Osman Pazarlama nerede çekildi?

Osman Pazarlama filmi 25 Ekim akşamı Fox Tv'de yayınlanacak. Bu gelişmeyle beraber sinema sever vatandaşlar Şahan Gökbakar imzalı Osman Pazarlama filmi hakkında merak ettiklerini sorguluyorlar. Peki, Osman Pazarlama filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Osman Pazarlama nerede çekildi?

Trend 25-10-2022 20:04

Demet Akalın paylaştığı fotoğrafla tartışmalara son noktayı koydu!

Demet Akalın kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un çocukluk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, 'Hira kime benziyor tartışması bitmiştir' notunu yazdı.

Magazin 19-10-2022 13:48

Demet Akalın, Okan Kurt'a isyan etti: Fenalık geldi artık yeter!

Demet Akalın eski eşi Okan Kurt ile İtalya tatilinin tadını çıkarıyor. Sosyal medya hesabında Cenova'da çekildiği fotoğrafları paylaşan ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın son durağı Milan oldu. Eşi Okan Kurt'un her geldiklerinde aynı şeyi istediğini belirten Demet Akalın, Milan sokaklarında "Fenalık geldi artık yeter!" diyerek isyan etti.

Magazin 11-09-2022 14:53

Okan Kurt

Okan Kurt Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okan Kurt Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Okan Kurt iflas mı etti? Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt battı mı? Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın boşanmış olduğu eşi Okan Kurt'un iflas ettiği iddialarının gerçekliği merak ediliyor. Okan Kurt ve ailesine ait iki nakliyat şirketi hakkında mahkeme kararını verdi. İflası istenen şirketlerin borcu 500 milyon TL'yi aştığı bilinmekteydi. Peki Okan Kurt iflas mı etti? Okan Kurt kimdir? İşte merak edilenler...

Magazin 17-03-2022 12:34

Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Okan Kurt ne iş yapıyor?

Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt, basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü ismin kendisine ve ailesine ait olan nakliye firmaları için mahkeme tarafından iflas kararı verildiği öğrenildi. Peki Demet Akalın'ın boşandığı eşi Okan Kurt kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Okan Kurt ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Magazin 16-03-2022 08:00

Hira'ya görkemli doğum günü partisi

Şarkıcı Demet Akalın ve eski eşi Okan Kurt'un kızları Hira sekiz yaşına girdi. Yeni açtıkları restoranlarında kızları için doğum günü partisi düzenleyen ikiliyi, sanatçı dostları da yalnız bırakmadı.

Magazin 05-02-2022 15:29

Seyhan Soylu'dan 'Demet Akalın ve Okan Kurt' iddiası! Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler

Seyhan Soylu yeni iddialarıyla gündemde. Daha önce Nihat Doğan'ın Serpil Çakmaklı'yı hamile bıraktığı iddiasıyla çok konuşulan Sisi şimdi de Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında iddialarda bulundu. Sisi "Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler" dedi. Akalın ve Kurt çifti iddialar hakkında bir yorumda bulunmadı.

Magazin 04-01-2022 11:08

Demet Akalın ve Alişan yılbaşı yemeğinde buluştu!

Ünlü şarkıcılar Demet Akalın, Alişan ve Ceylan yılbaşı yemeğinde buluştu. Demet Akalın, hayat arkadaşı Okan Kurt'un ve yakın dostlarının da bulunduğu yılbaşı yemeğinde çekilen fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 21-12-2021 01:59

Demet Akalın hamile mi? O fotoğrafları kafaları karıştırdı

Kızı Hira'nın babası Okan Kurt ile mutlu bir birliktelik yaşayan şarkıcı Demet Akalın'ın hamile olduğu öne sürüldü.

Magazin 13-11-2021 08:13

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın kızı büyüyor! İşte Hira Kurt’un son hali…

Sahnelerin en dikkat çeken isimlerimden olan Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızı Hira Kurt, Instagram fenomeni oldu. Annesinin takipçilerinin beğenilerini toplayan 8 yaşında Hira’nın kendi hesabındaki beğeniler de oldukça fazla. Videoları ve kendine olan özgüveni büyük beğeni topluyor.

Magazin 28-10-2021 10:08

Okan Kurt Deniz Akkaya'ya sert çıktı: Taraflı konuşacaksan...

Şarkıcı Demet Akalın'ın sevgilisi Okan Kurt, Beykoz'da tartıştığı kişiyle kavgasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Okan Kurt’un oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişiye saldırdığı ve ardından arbede yaşandığı görülüyor. Bu anlar için kendini savunan Kurt Deniz Akkaya'ya sert çıktı.

Magazin 21-10-2021 11:49

Okan Kurt kavganın detayını anlattı! Elinde muşta vardı! Anneme dirsek atıp küfretti

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuaförü olarak bilinen Özgür Usta tarafında rehin aldığı ileri sürülmüş, kavganın görüntüleri ortaya çıkmıştı. Okan Kurt, kavga görüntüleri ve "15 aydır kirasını ödemiyor" iddiası üzerine konuya açıklık getirdi.

Magazin 20-10-2021 10:40

Cüneyt Özdemir'den dikkat çeken Okan Kurt yorumu! Türk siyasetine hayırlı olsun

Cüneyt Özdemir, YouTube kanalında şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un yaşadığı kavgada Cumhurbaşkanı'nın berberiyle ilgili iddiaları yorumladı. Özdemir, İlk kez hayatımda Cumhurbaşkanı'nın berberinin bu forsu kullanarak işin içine girdiğini duyuyorum. Türk siyasetine hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-10-2021 14:07

Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Bu sokağın sahibiyim demişti! Okan Kurt'un bir kişiye saldırdığı anlar kamerada

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt geçtiğimiz günlerde Beykoz'da anlaşmazlık yaşadığı kişiyle arbede yaşamış ve olayda alıkonulduğu ileri sürülmüştü. Çıkan tartışmaya ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Okan Kurt'un tartıştığı kişiye yerinden kalkarak saldırdığı görülüyor.

Magazin 19-10-2021 10:54

Okan Kurt'un rehin alındığı kavganın sebebi ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Ben bu sokağın sahibiyim demişti

Demet Akalın'ın hayat arkadaşı Okan Kurt, dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kuaförü olarak bilinen Özgür Usta tarafında rehin aldığı ileri sürüldü. Emniyet güçlerinin olay yerine akın ettiği kavganın nedeninin Kurt'un yapılan sözleşmeye uymaması ve yasak olmasına rağmen kardeşine ait mekanda düğün yapması olarak gösterildi.

Magazin 18-10-2021 16:22

Hira Han nerede? Demet Akalın ve Okan Kurt’un restoranı Hira Han’a nasıl gidilir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, Hira Han adındaki restoranını faaliyete geçirmişti. Dekorasyona ciddi paralar harcanan Hira Han, yemeklerinin dışında boğaz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Trend 18-10-2021 11:14

Okan Kurt neden kavga etti, rehin mi alındı? Okan Kurt kimdir, nerelidir ve ne iş yapıyor?

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un, sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga ettiği haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Akalın, sosyal medya hesabından eşinin rehin alındığını söyleyerek yardım istedi. Magazin dünyasını sarsan haber sonrası, Okan Kurt'un kim olduğu ve ne iş yaptığı merak edildi.

Magazin 18-10-2021 11:02

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan kavga açıklaması! Cumhurbaşkanı'nın berberiyim! Ben bu sokağın sahibiyim diyor

Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt, sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga etti. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan yardım talebinde bulunarak eşinin dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade etti. Olayın ardından Okan Kurt, "Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme de tehditte bulundular" dedi.

Magazin 18-10-2021 09:26

Demet Akalın, kavgaya karışan Okan Kurt için yardım istedi: Nerede bu polisler?

Demet Akalın, Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini söyledi. Instagram'dan video paylaşarak polisten yardım isteyen Akalın "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim" dedi. Yaşanan olayın ardından Okan Kurt da açıklama yaptı.

Magazin 17-10-2021 22:32

Ne yerini unuttu ne de zamanını! Demet Akalın meşhur kavgasını Instagram'da andı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, neredeyse bütün ünlü isimlerle bir kez de olsa kavga etti ya da polemiğe girdi. Sonunda, unutamadığı bir kavgayı Instagram'da paylaşacak kadar işi normalleştirdi.

Magazin 18-06-2021 17:54

Ondan uzak duramıyor! Özlem dolu mesaj Demet Akalın'ı çok şaşırttı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçen hafta ABD turnesine çıktı. New York ve Miami konserleri çok güzel geçen ve bir yandan tatil yapan ünlü şarkıcı, tuhaf bir özlem mesajı aldı.

Magazin 09-06-2021 18:12

Demet Akalın ile Seda Sayan'a cephesinde sular durulmuyor!

Geçtiğimiz hafta ekranlara veda eden 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programının ardından yerine ünlü sunucu Seda Sayan'ın geleceği iddia edilmişti. Öne sürülen bu iddianın ardından Demet Akalın'ın, Sayan'a cephe alarak İnstagram'dan engellemesi ile gündeme gelmişti. Yaşanan gelişmenin ardından bu kez de Twitter'dan paylaşımda bulunan Akalın'ın yazdıklarının Sayan'ı işaret ettiği düşünüldü.

Magazin 30-05-2021 13:03

Demet Akalın hayat arkadaşı Okan Kurt'un yeni yaşını kutladı

Popçu Demet Akalın, 39 yaşına basan hayat arkadaşı Okan Kurt'un doğum gününü kızı Hira ile birlikte kutladı. Kurt, hayat arkadaşının sürprizine "Aşklarım benim, sizi çok seviyorum" sözleriyle teşekkür etti.

Magazin 22-04-2021 16:39

3 milyon değerinde tektaşıyla gündem olan Demet Akalın: Allah garibana veriyor!

Pandemi döneminde geçim sıkıntısı yaşadığını sık sık dile getiren Demet Akalın tatil sezonunu Dubai’de açmıştı. Akalın, takipçilerinden gelen eleştiriler karşısında tatilinin bedava olduğunu belirterek "Allah garibana veriyor" dedi.

Magazin 14-03-2021 15:16

Koronavirüsü yenen Demet Akalın, yaşadığı süreci canlı yayında anlattı

Koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Demet Akalın, bir haftadır evinde tedavi görüyordu. Tedavinin ardından virüsü yenen Akalın, bugün ekranlara geri döndü. Demet Akalın, yaşadığı süreci canlı yayında anlattı.

Magazin 22-02-2021 11:27

Uludağ'da koronavirüs kapan Demet Akalın: Hacamat yaptıracağız

Kayak merkezleri açılınca tatile giden Demet Akalın ve sevgilisi Okan Kurt koronavirüs oldu. Akalın canlı yayında "Keşke Uludağ diye ısrar etmeseydim" dedi.

Magazin 15-02-2021 14:07

Aslı Hünel kimdir? Demet Akalın koronavirüse yakalanınca yerine geldi! Aslı Hünel kaç yaşında, nereli, eşi kim?

Ekranların ilgiyle izlenen sabah programlarından olan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında bugün koronavirüse yakalanan Demet Akalın’ın yerine Aslı Hünel seyircilerin karşısına çıktı. Şimdi, ünlü isimle ilgili araştırma yapılıyor. Peki, Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel kaç yaşında, nereli? Aslı Hünel eşi kim? İşte detaylar...

Magazin 15-02-2021 12:23