Adalet Partisi Haberleri

Sosyal medya bu belediye başkan adayını konuşuyor! Sloganıyla gündem oldu: Arada kalma yanımda kal

Adalet Partisi İzmir Bayraklı Belediye Başkan adayı Buse Nur Taşkıran'ın seçim afişinde kullandığı slogan sosyal medyada kısa içerisinde gündem oldu. İlçe genelinde astığı afişlerle kararsız seçmenin oyunu isteyen Taşkıran'ın afişinde, "Arada kalma yanımda kal" sloganı yer aldı. Taşkıran ayrıca telefon numarasını da Instagram hesabından neden paylaştığını açıkladı.

Haber 04-03-2024 17:51

Sinan Oğan'ın kararının ardından Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den tek cümlelik paylaşım

Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararını açıklamasının ardından siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. Dağılan ATA İttifakı'nın ortaklarından Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz, seçimin 2. turunda CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararını aldıklarını açıklamıştı. Oğan'ın da kararını duyurmasının ardından Öz'den tek cümlelik bir paylaşım geldi.

Haber 22-05-2023 17:53

ATA İttifakı ortağı partiden flaş açıklama! 28 Mayıs'taki seçimde kimi destekleyeceğini açıkladılar

ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öz, "Adalet Partisi'nin GİK kararı, ittifak ortaklarımızla birlikte belirlediğimiz şartlar yazılı olarak teminat altına alınmak suretiyle başkaca hiçbir beklenti içinde olmadan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vermek ve bize gönül verenleri daha fazla sürüncemede bırakmamak olmuştur." dedi.

Haber 21-05-2023 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sinan Oğan görüşmesi ile ilgili Adalet Partisi Genel Başkanı'ndan açıklama! 'Siyasetin yönünü değiştirecek'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından gözler ATA İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'a çevrildi. Oğan, Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin ardından taraflardan açıklama gelmezken, konuyla ilgili Adalet Partisi Genel Başkanı Dr. Vecdet Öz'den çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Öz, görüşmeye dair "Yapacağımız açıklamalar gündemi sarsacak ve siyasetin yönünü değiştirecek" ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-2023 19:59

Diğer Haber Etiketleri

Adalet Partisi

Adalet Partisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Adalet Partisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.