Montana Haberleri

Masallardan fırlamış gibi görünen bir doğa harikası: Grand Prismatic Spring

Dünya üzerinde gezginler keşfetmek için kendilerine ait bir rota belirlerler. Dünyanın pek çok bölgesinde görülmeye değer pek çok yer bulunuyor. Bunlardan biri de Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Yellowstone Ulusal Parkı’nda bulunan Grand Prismatic Spring’tir. Gökkuşağı renkleriyle bu alan görenleri adeta büyülüyor.

Trend 26-02-2021 17:53

ABD seçimlerinde oy kullanan kadınlara yapay penis (vibratör) bedava!

ABD'nin Montana eyaletinde seks oyuncakları satan bir firmanın yaptığı kampanya şoke etti. Kadın-erkek eşitliği vurgusu yapan firma ABD seçimlerinde oy kullanacak kadınlara vibratör hediye edeceğini açıkladı.

Haber 01-10-2020 11:11

Donmuş kedi saatler süren tedavisinden sonra eski sağlığına kavuştu

Montana'da sevimli kedi Fluffy, veterinere ulaştığında çok kötü durumdaydı. Üzeri tamamen buzla kaplanmıştı ve ölmek üzereydi. Ancak veteriner hekimler ondan vazgeçmeyi reddetti ve onu kurtarabilmek için saatler süren bir tedavi uyguladı. İşte Fluffy'nin mucizevi hikayesi...

Trend 12-02-2019 13:36

Böylesi görülmedi! Üstsüz halde buldozer çaldı

İlginç olay ABD'nin Montana eyaletinde meydana geldi. 34 yaşındaki Heather Houston üstü çıplak halde bir buldozer kaçırdı. Daha sonra buldozerin kepçesine çıkarak evinin penceresine tırmanıp buradan kıyafetlerini aldı. Kadının neden üstsüz olduğu ve kıyafetlerini almak için böyle bir yöntem tercih ettiği bilinmiyor.

Haber 03-07-2018 12:17

Montana

Montana Hakkındaki Haberler Mynet'te. Montana Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Erkek arkadaşının suratına bıçak dayayıp tecavüz etti!

ABD'de Montana eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Samantha Mears, 7 yıllık erkek arkadaşı olduğu belirtilen adama yaptıkları nedeniyle hâkim karşısına çıkartıldı. Mears'ın erkek arkadaşının yüzüne bıçak dayadığı ve ilişkiye girmeye zorladığı aktarıldı.

Haber 27-06-2018 14:25

ABD'de halka uyarı: Rüzgarda cildiniz donabilir

ABD'de meteoroloji uzmanları, ülkeye son 20 yıldır görülmemiş derecedeki soğukları getiren hava dalgasının doğuya doğru ilerlediğini söyledi.

Haber 07-01-2014 12:11

Kocasını öldürüp bu mesajı attı!

Yeni gelin bir hafta önce evlendiği kocasını uçurumdan iterek öldürdü.

Haber 11-09-2013 10:57