Nato Zirvesi Haberleri

Elindeki not kağıdı Biden'ı ele verdi: NATO Zirvesi'ne 'Türkiye' ile hazırlanmış! Rishi Sunak ile bahçede çay içerlerken...

Bugün 2. gününe giren NATO Liderler Zirvesi'nde dünyanın gündemini belirleyen gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye de zirvenin önemli aktörlerinden biri. Öyle ki ABD Başkanı Joe Biden da görüşmelerini sürdürürken elinden 'Türkiye' notunu bırakmıyor. Biden'ın İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile zirveden bir gün önce yaptığı görüşmesinden yansıyan karede elinde tuttuğu notta yazanlar kameralara yansıdı. F-16 meselesi Biden'ın da gündeminde!

Haber 12-07-2023 13:52

Erdoğan'ın diplomasi trafiği devam ediyor! NATO Zirvesi'nde 2. gün: Litvanya'da dünya liderleriyle kritik görüşmeler

Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta gerçekleşen NATO Liderler Zirvesi 2. gününde de tüm hızıyla devam ediyor. Dünyanın yakından takip ettiği zirve kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi başlattığı diplomasi trafiğini bugün de sürdürüyor. Erdoğan son olarak İspanya Başbakanı Sanchez ile görüştü.

Haber 12-07-2023 11:42

Türkiye'nin kararı sonrası tarihi boyut kazandı: NATO Liderler Zirvesi başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya liderleriyle peş peşe görüşmeler

NATO liderleri Litvanya'nın Vilnius kentinde bir araya geldi, zirve başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı katıldığı zirvenin gündeminde İsveç'in NATO üyeliği, Ukrayna-Rusya savaşı ve NATO'nun yeni askeri planları gibi başlıklar yer alıyor. Türkiye'nin İsveç'in NATO üyeliğine yeşil ışık kararı sonrası NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'ün "tarihi" olarak duyurduğu zirve kapsamında Erdoğan, dünya liderleriyle görüşmelerine başladı.

Haber 11-07-2023 11:46

Diğer Haber Etiketleri

Nato Zirvesi

Nato Zirvesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nato Zirvesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.